s.a arkadaşlar Bildiğiniz gibi oyuna çık gir yaparak adam kesen oyuncular bir hayli oyunda çoğaldı ...çık gir sistemindeki bu ENERJİ nin FULL enmesi bence çok yanlış ve bozuk bi sistemdir...adam çık gir yaparak enerjisinin fullenmesine güvenerek o hırsla devamlı çık gir yapıyor ve karşı rakibini kesiyor...bu sistemin neresinde bi hakkaniyet var yada neresi doğru......Adam çıkıyor 1 canla, giriyor 100 canla, sonra rakibini kesiyor . Bu ADALETLİ mi... Yani oyunu çık gir yaparakmı oyanalım...Bu mu olsun...Zaten çık gir aldı başını gidiyor...Buna Kesin bi çözüm getirilmesi lazım yoksa gidiş hat kötü....Arkadaşlar bu sistemi düzelttirelim. herkes güzel bir oyun için EL ELE vererek DESTEK takımına bu konu hakkında mesaj yollasın lütfen...iyi oyunlar herkese....saygılar
AYRICA bu 1 seviye charlarda yapılan Küfürlerede kesin çözüm olarak şunu söylemek istiyorum....1 seviye charla /f sistemini 15 seviyede kulllanabilsin 1 seviyede /k /g /s /b ile kullanmaya devam etsin...Daha önce dediğim gibi Diğer seviyedeki charlar için ise...kesinlikle ve kesinlikle AKÇE CEZASI UYGULANSIN yoksa bunun önüne geçilmez...saygılar
Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Çikolata Kekalemde Tek
Re: Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM
a.s kardeşim.İlk Başta dediğin şey biraz zor.Adam oyuna gir çık yapınca tabiiki 100 canla olacak.50 canlamı oyuna girsin
.Oda adamların kendine göre taktikleri yani kimse karışamaz buna.Bende sinir oluyorum aslında ws den sonra geliyor can az kesiyor.Eğer illaki çözüm istiyorsanız oyundan çıktıktan sonra skill süreleri devam ettirilsin buda bir fikir Son söylediğin belki olabilir.Ee o zamanda adam 15 levele kadar char kasar zor birşey değil.Kasmasınada gerek yok plus alır klandan söver sadece /f sistemine getirilmemeli bence.Akçe cezası demişsin birde adamın kaybedecek birşeyi yoksa oyunu bırakır.Eğer çok güzel karekterleri warsa ve durumu iyiyse başka bi hesabına plus alır sövmeye devam eder yani
.Bu duruma daha kesin bir sonuç getirilmeli.Teşekkürler 
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Küfüre karşı küfür kelimeleri yasaklanmalı çözüm yolu bu diğer oyunlarda çözüm bu mesela bakıyosunuz darkorbitte en ufak bir küfür yazışında bile yazdırmıyo ve ceza veriyo diğer oyunlarda da böyle wolfteam da point blankta vs. böyle bir sistem var yani böyle bir sistem yapılırsa eminim ki küfür sorunu ortadan kalkar :idea: :idea:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Güzel arkadaşım oyuna çık gir yapınca metin2 oyununda, enerjin kacta oyundan çıktıysan, o enerjiyle oyuna giriş yapıyorsun ,ne zaman oyuna giriş yaparsan yap enerji fullenmiyor...Ben zaten bu olayı sadece KLAN SAVAŞLARI için söyledim...Tabii senin dediğin gibi kesinlikle skill süreleride devam ettirilmeli...sıfırlanmayacak...Bazen anlık küfürler oluyor 15 seviyeye kadar char kasarken o zaman zarfı içerisinde , kalbinde yumuşama olabilir...zaman çoğu şeyin ilaçı..AKÇE cezasına gelirsek, kaybedekcek bişeyi yoksa küfürü eder ,oyununu burakırsa buraksın ,oyundakiler küfür eden birisinden kurtulmuş olur. zaten amaç bu oyunu küfür den temizlemek...durumu iyi diyorsunda ne kadar durumu iyi olacak 1 kere yapar 2 kere yapar nereye kadar yapacak...eninde sonunda yapamayacak..bana sorarsan bidaha yapamaz...saygılar yorumun için çok teşekkür ederim...güzel bi yorumduSESSZOL yazdı:a.s kardeşim.İlk Başta dediğin şey biraz zor.Adam oyuna gir çık yapınca tabiiki 100 canla olacak.50 canlamı oyuna girsin.Oda adamların kendine göre taktikleri yani kimse karışamaz buna.Bende sinir oluyorum aslında ws den sonra geliyor can az kesiyor.Eğer illaki çözüm istiyorsanız oyundan çıktıktan sonra skill süreleri devam ettirilsin buda bir fikir Son söylediğin belki olabilir.Ee o zamanda adam 15 levele kadar char kasar zor birşey değil.Kasmasınada gerek yok plus alır klandan söver sadece /f sistemine getirilmemeli bence.Akçe cezası demişsin birde adamın kaybedecek birşeyi yoksa oyunu bırakır.Eğer çok güzel karekterleri warsa ve durumu iyiyse başka bi hesabına plus alır sövmeye devam eder yani
.Bu duruma daha kesin bir sonuç getirilmeli.Teşekkürler
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SonCakaL
Hakkaten bu çık gir yöntemi ile adam kesme , çok kötü bişey...oyun oyunluktan çıkıyor bence...adalet diye bişe kalmıyor...Enerji ve Skiller sıfırlanmasa süper olurdu...Enerji ve Skiller kaldığı yerden devam etsin bence hiç sıfırlanmasın...oyun dediğin böyle olmalı...Yaratıkları Keserken çık gir yapınca sıfırlanma olsun lütfen ,yoksa nasıl maden toplayacaığız...FAKAT KLAN savaşlarında değiniz gibi SIFIRLANMA asla olmasın...iyi oyunlar...güzel bi konuya ayak bastın usta...
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Organize İşler
Oyun Motor u Zaten Kaldırmıyor KLısıtlı Yenilikler yapılabiliyor ancak onun için senin bu dediğinin yapılması gir çıktan sonra oyuncunun full olarak başlamaması bide şu açısı var öle bişey yaparsan oyuna ilk girdiğindede canın ful olmaz bu biraz abestende öte saçma bi istek ve yapaılamaz bi şey.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Baktın adam oyundan çıktı uzaklaş oradan niye bekliyorsun ki.
Ben bu durumdan hiç muzdarip olmadım olmam da saçma bir istek bence.
Ben bu durumdan hiç muzdarip olmadım olmam da saçma bir istek bence.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: SonCakaL
Güzel arkadaşım uzaklaş ordan demek kaçmak demek...Bizim Kitabımızda kaçmak yok...Savaşırız ölürsek ölürüz kalırsak kalırız....Ne demek yani uzaklaş ordan...bana ters geldi....
Birde saçma bence diyer arkadaşımın işine gelmiyor sanırım..yoksa sendemi çık gir yapıyorsun...Arkadaşlar oyun dediğin çık gir yapılınca kesinlikle enerjiyi ve Sikilleri KLAN Savaşlarında sıfırlamaması gerekiyor...çanavar ,yaratık keserken sıfırlanmasın zaten...Yapılır böyle bi sistem neden yapılmasın ki , ayrıca yapan nasıl yapıyor ..çok basit bence....iyi oyunlar
Birde saçma bence diyer arkadaşımın işine gelmiyor sanırım..yoksa sendemi çık gir yapıyorsun...Arkadaşlar oyun dediğin çık gir yapılınca kesinlikle enerjiyi ve Sikilleri KLAN Savaşlarında sıfırlamaması gerekiyor...çanavar ,yaratık keserken sıfırlanmasın zaten...Yapılır böyle bi sistem neden yapılmasın ki , ayrıca yapan nasıl yapıyor ..çok basit bence....iyi oyunlar
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Ortada kimse yok ne alaka kaçmakla oyuna bu kadar kaptırmayın kendinizi.mesutcankurt yazdı:Güzel arkadaşım uzaklaş ordan demek kaçmak demek...Bizim Kitabımızda kaçmak yok...Savaşırız ölürsek ölürüz kalırsak kalırız....Ne demek yani uzaklaş ordan...bana ters geldi....
Karşında biri var tam keseceksin çıkıyor oyundan.Ee sen orada neyi bekliyorsun orada durma amacın ne yani ilerle geriye git başka bi rakip klan üyesi ara savaş yani.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Acemi Savaşçı
E sende yap ozaman cık gir be kardeşim
DD