EKLENTİ hk.
Re: EKLENTİ hk.
Bu oyuna değil 59 69. seviye lazım. Yeraltı mavi topazın yukarısında ki gibi karakter kasmayı özledim... Kadim hidra veya solucan görevini yapmak için 2 3 hafta uğraşmayı özledim. Kısacası özledimde özledim. Gelsin artık şu seviyeler 

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
adam sürüde koyun değil üst düzeyde beyin kullanıyor ciddi ciddi beyin kullanıyor gerçi şimdi sorarlar bunu niye söylüyon diye de gecenin bu saatinde sezen aksu modundayım zatenHeilHitler yazdı:Neden takıya bu kadar taktınız ya kaç senedir bekliyoruz gelecekse Yeni seviyeler,yeni itemler,yeni özellikler,yeni skiller,pvp sistemi , otomatik lonca savaşları gelsin.
...
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
bence bu sıralar yani gelecek güncelleme olursa şayet öyle büyük bi farklılık olacağını düşünmüyorum ikv yapısına farklılık olarak tılsımlar geldi zaten. bence olanların geliştirilmesi benzerinde birşey gelecektir. Yeni level de çözüm değil bence. Şimdi 49 level karakteri 1 günde yapabiliyoruz holde çok rahat. yeni level geldikçe kolaylaşacaktır oyun. tılsım takı vs şeyler geldikçe taktik çoğalacaktır diye düşünüyorum.. takı gelmesi gerekiyo diye düşünüyorum bi sebebi de Bıçak Sırtı , Mevlana vs. ceket pantolon asa falan kullaınyoruz ama halen Işık Hanım, Fundi falan a devam. tılsımda bi yenilik getirdiğine göre bence sıra yeni takı sisteminde
Sadece düşüncelerim arkadaşlar..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Gelecek eklenti grup bölgesi olsunda takı veya başka bişey önemli değil grup bölgesi istiyoruz yaniii
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Kenanda junonda sen o kadar uğraş sonra gelsinler takıları yenilesinler bida uğraş arkadaş bayılıyormusunuz grup bölgelerine siz. Yeni itemler, yeni leveller gelsin napacaksınız takıları

- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bizzat sordum böyle bir soru eklenti hakkında uzun bir süre eklenti beklemeyin dedi üsttekiler 
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Daha çok bekleriz yeni seviyeyi. :twisted:
Never beleive someone who tells who they are.
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Beyler ben yöneticiye sordum cevap şöyle oldu
- İkv Ekibi Gönüllü Arkadaşlardan Oluştuğu İçin Güencelleme Ve Yenilik Zaman Alıyor ...
- İkv Ekibi Gönüllü Arkadaşlardan Oluştuğu İçin Güencelleme Ve Yenilik Zaman Alıyor ...
Ais EzheL , Hidra ...
***Developer ekibi gönüllü değil kiFedoREmelianenKO yazdı:Beyler ben yöneticiye sordum cevap şöyle oldu
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Arkadaşlar Sizin aksinize ben takıların çemberlitaş itemlerinden daha üst Seviyede olduğunu düşünüyorum sonuçta Bir neclus yüzük 260 hasar verirken bir pantolon ayakkabı eldiven bu denli hasar veremiyor
Tron
Mage