EKLENTİ hk.
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
EKLENTİ hk.
Dillerde dolaşan bi eklenti söylentisi var.. Bence eklenti gelecekse de TAKI üzerine olan bir eklenti olmalı.. Tılsım bir yenilikti farklılık yarattı bence güzelde bir çalışma oldu fakat şimdi sırada takıların olduğunu düşünüyorum yani mantıken olması gerekn..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Re: EKLENTİ hk.
Haklısın kardeşim doğru düşünmüşsün artık takılarda bir yenilik olmalı.Güzel düşünmüşsün.
Never beleive someone who tells who they are.
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
yenilik gerekir deseler de tılsım geldi çünkü. bence sıra takılardaZowieN yazdı:Haklısın kardeşim doğru düşünmüşsün artık takılarda bir yenilik olmalı.Güzel düşünmüşsün.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bileklik v.b gibi birşeymi yani ?
Bence yeni eklenti gerekmiyo yeni lwl ler gerekiyor
Bence yeni eklenti gerekmiyo yeni lwl ler gerekiyor
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Neden takıya bu kadar taktınız ya kaç senedir bekliyoruz gelecekse Yeni seviyeler,yeni itemler,yeni özellikler,yeni skiller,pvp sistemi , otomatik lonca savaşları gelsin.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

İtemler yerine takıların gelmesi çok daha güzel olur ve değişiklik olur.Takı bence daha mantıklı.HeilHitler yazdı:Neden takıya bu kadar taktınız ya kaç senedir bekliyoruz gelecekse Yeni seviyeler,yeni itemler,yeni özellikler,yeni skiller,pvp sistemi , otomatik lonca savaşları gelsin.
Haklısın hacı sıra takılarda olmalı.Senle aynı fikirdeyim değişiklik iyidirHAMMER62 yazdı:yenilik gerekir deseler de tılsım geldi çünkü. bence sıra takılardaZowieN yazdı:Haklısın kardeşim doğru düşünmüşsün artık takılarda bir yenilik olmalı.Güzel düşünmüşsün.![]()
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
+1 lonca savaşı bunların gelmesi güzel olacaktır + daha oyunda mevcut olmayan tılsımlarda mevcut tabi gelecek güncellemede ne geleceği bilinmez o da ayrı konu ama bana göre takılar gelmez gibiZowieN yazdı:HeilHitler yazdı:Neden takıya bu kadar taktınız ya kaç senedir bekliyoruz gelecekse Yeni seviyeler,yeni itemler,yeni özellikler,yeni skiller,pvp sistemi , otomatik lonca savaşları gelsin.
Kulaktan duyma hurafalara inanmayın bence.. Öyle birşey olsaydı yönetimden duyardık veya İKVwikileaks diye birşey var 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

Ya ben takıların gelmesi taraftarıyım.Ve inşallah da gelir.Sanmıyorum ama biraz da olsa umudum var. 
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Katılıyorum takılar yenilenirse güzel olur+ oynayışımızı kolaylaştıracak bir çok küçük eklentiler gelmeli öneri havuzunda kalmamalı özellikle bu güncellemede aradan çıkarırlarsa güZel olur.ZowieN yazdı:Ya ben takıların gelmesi taraftarıyım.Ve inşallah da gelir.Sanmıyorum ama biraz da olsa umudum var.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG