ELVEDA ^

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: ELVEDA ^

Mesaj gönderen Xainnn »

ahsu6344 yazdı:unuttugun var bi dakka:) kaybol:))

??
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tare
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tare »

kanka yeni tatilden geldim , yeni gördüm bu konuyu bu arada kızlar fenaydı bir ara üçümüz gidelim o tarafa .

berkin dediği kişilerin hepsine aynı saygıyı gösteriyorum, ondan sonra 6 kişiydik evet çok iyiydik haklısın çok hakkımız geçti üstümüzde olabilir böyle şeyler sallayın oyunu bırakın gerçek hayat süper 6 gündür oyun girmiyorum süperiim . :)

hırsızlık konusunda berk hiç takma sen boşverr, keşke tekrar aktarsaydım diyorum ama o kişilerin değil :D , westsoon ve uşak gibi kişilerin keşke :D , ama boşveeer :D

hakkımda kötü düşünenlere hakkım helal olsun , beni sevip sayanlar numaramı atarım oyuna girdiğimde ulaşın bana

WaMooSBieN,ERATES,SlieNNTÜRK,RyunRezy / Hep kalıcaktır , [EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR ]

Sapphire,Heaven,Bitirici de yerleri ayrı ne olursa olsun kavga da etsek de //

Esen Kalın [ BERK ÇABUK GEL ÖZLEDİK SENİ MEHMETLE,MEHMETLERE GİDİYORUM KANKS]
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

Tare yazdı:kanka yeni tatilden geldim , yeni gördüm bu konuyu bu arada kızlar fenaydı bir ara üçümüz gidelim o tarafa .

berkin dediği kişilerin hepsine aynı saygıyı gösteriyorum, ondan sonra 6 kişiydik evet çok iyiydik haklısın çok hakkımız geçti üstümüzde olabilir böyle şeyler sallayın oyunu bırakın gerçek hayat süper 6 gündür oyun girmiyorum süperiim . :)

hırsızlık konusunda berk hiç takma sen boşverr, keşke tekrar aktarsaydım diyorum ama o kişilerin değil :D , westsoon ve uşak gibi kişilerin keşke :D , ama boşveeer :D

hakkımda kötü düşünenlere hakkım helal olsun , beni sevip sayanlar numaramı atarım oyuna girdiğimde ulaşın bana

WaMooSBieN,ERATES,SlieNNTÜRK,RyunRezy / Hep kalıcaktır , [EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR ]

Sapphire,Heaven,Bitirici de yerleri ayrı ne olursa olsun kavga da etsek de //

Esen Kalın [ BERK ÇABUK GEL ÖZLEDİK SENİ MEHMETLE,MEHMETLERE GİDİYORUM KANKS]
guzel yazmısın knk dd soz senı karıya goturcem oyunu bırakta o tadlara bak dd

uşak senı unutmadım kardesm tatıldeyım donuste bı cennet mevzusu var ondan snra sennde sıran gelecek
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön