ELVEDA ^

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

ELVEDA ^

Mesaj gönderen Xainnn »

şu oyuna beta surumunde basladım bır abımın onerısıyle ben ki su oyun ıcın okulumdan kaçıp ınternet kafeye gıttım kac kez su oyun ugruna pc basında sabahladım kac saatımı o madenlerın basında curuttum ganoderma dedıler 9999 mantar gordum , elmas dedıler 9999 elmas gordm ,jadeit dedıler 9999 yesım tası gordum gunlerım haftalarım aylarım hatta yıllarımı curuttum su oyunda fakırlıgın dıbını ama cıdden ors parası bulamayacak kadar dıbınıde gordum ancak 4 adet III sevıye tılsımımla 1T parayıda gordum neyse daha fazla uzatmayayım ıstesem su oyunda yıne yerımı bulurum devam ederım cabalarım ve zırveyı kuzenım ıle bırlıkte yıne alırım ancak artık amaçsız gıbıme gelıyo bu oyun sevıyesız sedat kendını son zamanda cok goz onune cıkarmaya basladı kendı zaferm dıye yorumlamasın :) keyfım ıstedı bırakıyorm arada gırer oyuna bakarım suan e.ode yeraltında nasıl oyuncu bulunamıyorsa kısa sure sonra metoorda da bulunmuyacak

Eyup abi (gundy VAFNE)
Bulent abı (MARIJUANA HHAYHITLERR) sızlere mınnettarım

izzet baskan(KhanTURK) sen adamın dıbısı DIBI
Melıs abla (SaHRa) ablam
memoM (xxmemoxx)

musti (61) adamsın knk :)
muslum (benmseAlamaz)
ahmet abı (azravecela) delı delı olmayın lağğğn :D supersın abı
sulo bakan (darq)
fatıh kocaer
yucel (scarecrow)
muammer (feelmypower) ins benı yenersn knk bı gun D
berat , mustafa (UnBaLaNCeD) pskopatt D

adını unuttugum varsa affola

ve
emre (wamooSBieN'ım) kuzeN oyun hayatı bıttı ama benden krtulusn yk ddd
memo (ryuNrezy) memomm
emırhan (erates) kerates
sız ayrısınız :)

oyundakı bana yardımlarınız ıcın sızlere cok tesekkur edıyorm

Şunuda belırtmemde fayda var suan bırbırımıze agır kufurler etsekte 6 mızda zırvemızı bırbırımıze destek olurken gorduk

' Ekin
' Atakan
' Selahattin
' Mehmet
' Emirhan
' Berk

bu 6 lı bır cok ıse ımza attık cok guzel anlar yasadık ve son 6 ayda benı oyuna baglayan kuzenım dısındakı tek sey sızdınız bız bırbırımıze ayıp ettık bozulduk ama sızde kotude olsa ıyıde olsa ılerıde hatırlayıp belkı kalbımı sızlatacak belkıde guldurecek kısılersınız

Ama BİZe yazık oldu :(
Hırsız konusuna gelınce bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyorm :)) ısteyen hırsız der ısteyen serefsız der ben ıstesem suan 6T , 7T para calarım klasık olacak ama Benı tanıyan tanır :) Bana hırsız denırken bıle bana sıfresını veren cok dostm , arkadasm oldu o yuzden sızın lafınızla hırsız olmaya nıyetım yok :)
oyundan beklentısı olmayan bırısı olarak soyluyorm dostluklarınıza sahıp cıkın onlar olmazsa sızde olmazsınız !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: ELVEDA ^

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Kimse böyle bişey olsun istemezdi, hele O 6'lımızdan bana en son küfür etcek insan sendin berk ne ekin ne başkası şifremi vermiyordum bi sen biliyordun, sana duygusal olarak değer verdiğim doğru soj'dan ayrıldık birdik, bon'u dağıttık birdik, Bir ölüm oyunu için ağzımdan istemeyerek çıkmış bir söz için konunun buralara gelmesi hırsızlık yapma kötülüğü yanı sıra benim adıma üzücü dün emre ilede bu konuları baya konustuk, ama böyle bi konu açman aklının başına gelmesini göstermiş bence bu oyunda barına bilirsin ama, ama küfür etmek yerine doğru kelimeyi doğru zamanda kullanmana bakar, Sen hırsızlık yapmadan önceki gün gecesi sabah klandan senden özür dileyeceğimi herkeze söylemiştim, bir uyandım olaylar olmuş ilk olarak üzüldüm, sonra ettiğin küfürlerde bir süre sustum sonunda bende insanım selo ilede aram bozuktu klandan patladım ve küfür ettim vs vs tloo girmeden önce hep beraber olalım diye emreye ısrar ettim, olmadı, umarım yaptıklarına pişman olmuşsundur sana real hayatta başarılar dilerim kardeşim ;)
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

HeaveN35 yazdı:Kimse böyle bişey olsun istemezdi, hele O 6'lımızdan bana en son küfür etcek insan sendin berk ne ekin ne başkası şifremi vermiyordum bi sen biliyordun, sana duygusal olarak değer verdiğim doğru soj'dan ayrıldık birdik, bon'u dağıttık birdik, Bir ölüm oyunu için ağzımdan istemeyerek çıkmış bir söz için konunun buralara gelmesi hırsızlık yapma kötülüğü yanı sıra benim adıma üzücü dün emre ilede bu konuları baya konustuk, ama böyle bi konu açman aklının başına gelmesini göstermiş bence bu oyunda barına bilirsin ama, ama küfür etmek yerine doğru kelimeyi doğru zamanda kullanmana bakar, Sen hırsızlık yapmadan önceki gün gecesi sabah klandan senden özür dileyeceğimi herkeze söylemiştim, bir uyandım olaylar olmuş ilk olarak üzüldüm, sonra ettiğin küfürlerde bir süre sustum sonunda bende insanım selo ilede aram bozuktu klandan patladım ve küfür ettim vs vs tloo girmeden önce hep beraber olalım diye emreye ısrar ettim, olmadı, umarım yaptıklarına pişman olmuşsundur sana real hayatta başarılar dilerim kardeşim ;)

çok yanlıs ısler yaptık atakan dedıgın gıbı devam edersem barınırım ama artk pek ıstegm kalmadı benım ıcın oyun olum oyunndan sonra bıttı dıyebılırım
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Berk seni pek tanımam ama skypede az anımız olmadı birbirimize mani söylerken :D Dışardan baktığım zaman oyunda hiç bir şeye ihtiyacı olmayan birisin.Keşke böyle bir şeye bulaşıp adını lekelettirmeseydin.Her ne olursa olsun bu oyunda bir yerin var. Neyse kardeş real hayatında başarılar dilerim :) :) :) En kısa zamanda dön. Ha bu arada bu sunucuda gördüğüm en iyi savaşçı sensin :P
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

yunus yazdı:Berk seni pek tanımam ama skypede az anımız olmadı birbirimize mani söylerken :D Dışardan baktığım zaman oyunda hiç bir şeye ihtiyacı olmayan birisin.Keşke böyle bir şeye bulaşıp adını lekelettirmeseydin.Her ne olursa olsun bu oyunda bir yerin var. Neyse kardeş real hayatında başarılar dilerim :) :) :) En kısa zamanda dön. Ha bu arada bu sunucuda gördüğüm en iyi savaşçı sensin :P

eyvallah yunus son sozun baya mutlu ettı :) ama sunucu degıl oyunda gordugum demelıydın :P

dısardan demıssın ıctekılerde bılır :) tılsım para sıkıntım yok ancak son yasanan olayların para tıls ıle bı alakası yk :)
Resim
Resim
WiLDMaN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: WaRa WaRa

Mesaj gönderen WiLDMaN »

ben sana az küfür etmedım ama bılıyorsun gereksız ınsanlar ıcın bırbırımıze gırmışız ama kım hatasını anlarsa o insandır ve de büyüktür :) İkv bir oyundur gerçek deıl ömrünün sonuna kadar bu oyunu oynıcakta deıldın bence senın oyunu bıraktıgına üzülmüyorum hatta seviniyorum ki asosyal bir yaşamdan uzaklaşıyorsun Yolun açık olsun
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak

IxWiLDMaNxI <<<< O Bir Efsane
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Xainnn yazdı:
yunus yazdı:Berk seni pek tanımam ama skypede az anımız olmadı birbirimize mani söylerken :D Dışardan baktığım zaman oyunda hiç bir şeye ihtiyacı olmayan birisin.Keşke böyle bir şeye bulaşıp adını lekelettirmeseydin.Her ne olursa olsun bu oyunda bir yerin var. Neyse kardeş real hayatında başarılar dilerim :) :) :) En kısa zamanda dön. Ha bu arada bu sunucuda gördüğüm en iyi savaşçı sensin :P

eyvallah yunus son sozun baya mutlu ettı :) ama sunucu degıl oyunda gordugum demelıydın :P

dısardan demıssın ıctekılerde bılır :) tılsım para sıkıntım yok ancak son yasanan olayların para tıls ıle bı alakası yk :)
Neyse en azından gelecek ay gelmesi beklenen turnuvada son bir kez görelim seni :) Güzel yakışan bir veda olur :)
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

yunus yazdı:
Xainnn yazdı:

Neyse en azından gelecek ay gelmesi beklenen turnuvada son bir kez görelim seni :) Güzel yakışan bir veda olur :)
son şampıyon zaten benım :) ama unvanı korumak lazım karakterı devretsem bıle o turnuvaya tlsmsızda olsa katılıcam
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Atakanla sorunun var diye seninle sorunluydum. Atakan benim kardeşim gibidir realdende tanırım onu. Klandan anneme bacıma küfürlerde ettin ben senin annenin ve bacının ismini vermediğim halde. Sana realde başarılar dilemicem. Kendimide ön plana çıkarmaya pek niyetim yok senin için. Geldiğin gibi GİT :!:
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Arz olduğunda durduk yere bana dalmanın ve hareket yapmanın sebebini anlamasam da bundan sonra ki hayatında başarılar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön