İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Re: İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

İTİRAZ EDİYORUM...

Mani yazın dediler Düz yazı yazanları ilk 3 e yerleştirdiler. Bu kadarı olamaz. Nerede doğruluk nerede hak hukuk. Kazananlar zaten belliymiş. E bize deseydinizde o kadar emek vermeseydik o kadar sonuçları beklemeseydik.

1 hafta önce de GM nin tekine sordum. Dedim ki " Yarışma sonuçlarında bi hile hurda, bi fesatlık olmaz dimi" verdiği cevap şu bizde öyle şeyler olmaz. Gördük hiç hile olur mu sizde. Hiç yanlış olur mu ?

Adam sırf sıralama tutsun diye " SÖYLİYİM " diye bir kelime yazmış türkçeyle alakasız. Bu adamı ikinci yapmışlar. Böyle anlayışın yok olması dileğiyle.

Maksat şaheser silah değil, maksat tılsımda değil veya 1000 akçe veya 10 tane iksir. Maksat yapılan yolsuzluğun önüne geçmek maksat yandaş bir yönetim anlayışını düşüncelerden silmek.

Yaşasın Ahlaksızlık, Yaşasın Yandaşlık, Yaşasın Sahtekarlık nidalarına karşı ‪#‎DirenİKVhalkı‬

Biliyorum, kopyala yapıştır yöntemi ile vereceğiniz cevaplar belli. Resim yarışmasıda aynı şekilde sonuçlanmıştı. Ne cehverler vardı orada. Ancak topun üzerine biri cin oturtmuş onu gittiniz birinci yaptınız helal olsun sizlere.

Yazık ki emek harcıyoruz. Yazık ki emeğin yanında para ve zaman harcıyoruz.

Evet şimdi kopyala yapıştır yapabilirsiniz
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kullanıcı avatarı
Casanovaqq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Casanovaqq »

Alcatraz24 yazdı:İTİRAZ EDİYORUM...

Mani yazın dediler Düz yazı yazanları ilk 3 e yerleştirdiler. Bu kadarı olamaz. Nerede doğruluk nerede hak hukuk. Kazananlar zaten belliymiş. E bize deseydinizde o kadar emek vermeseydik o kadar sonuçları beklemeseydik.

1 hafta önce de GM nin tekine sordum. Dedim ki " Yarışma sonuçlarında bi hile hurda, bi fesatlık olmaz dimi" verdiği cevap şu bizde öyle şeyler olmaz. Gördük hiç hile olur mu sizde. Hiç yanlış olur mu ?

Adam sırf sıralama tutsun diye " SÖYLİYİM " diye bir kelime yazmış türkçeyle alakasız. Bu adamı ikinci yapmışlar. Böyle anlayışın yok olması dileğiyle.

Maksat şaheser silah değil, maksat tılsımda değil veya 1000 akçe veya 10 tane iksir. Maksat yapılan yolsuzluğun önüne geçmek maksat yandaş bir yönetim anlayışını düşüncelerden silmek.

Yaşasın Ahlaksızlık, Yaşasın Yandaşlık, Yaşasın Sahtekarlık nidalarına karşı ‪#‎DirenİKVhalkı‬

Biliyorum, kopyala yapıştır yöntemi ile vereceğiniz cevaplar belli. Resim yarışmasıda aynı şekilde sonuçlanmıştı. Ne cehverler vardı orada. Ancak topun üzerine biri cin oturtmuş onu gittiniz birinci yaptınız helal olsun sizlere.

Yazık ki emek harcıyoruz. Yazık ki emeğin yanında para ve zaman harcıyoruz.

Evet şimdi kopyala yapıştır yapabilirsiniz
Ramazana katılıyorum zaten çifte standarta ceza sisteminde alışmışdık etkinliklerdede boy gösterirseniz işimiz var ...
Tiksindim Makyajdan
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Etkinlik kurallarıyla kazananlar arasındaki çelişki yine ne yazık ki düşündürücü.Neyse yine tebrikler.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

yeterartik007 yazdı:Hayatımda çoğu kez başkası adına utandım.Fakat bu oyunda bunu henüz yaşamayan ben an itibarı ile İKV YÖNETİM ve ZİFAN adlı kullanıcı vesilesiyle bunu da yaşadım.
Yarışmanın şartı şuydu;DÜZ MANİ olmalı.Bu kadar ya bu kadar basit.Düz manide kafiye düzeni(aaba) ve hece ölçüsü (7'li hece ölçüsü) direkt göze çarpan ve DİKKAT EDİLMESİ EN TEMEL unsurlardır.Fakat bu rezil sonuçlar sonunda kazanan YANDAŞların MANİ(!)lerine göz atalIm:
1. Lanse edilen kişi 3 ve 4. dörtlükte kafiye düzenini katlederek diskalifiyeyi çoktan hak etmiştir.
2.Lanse edilen kişi 2. dörtlük ilk mısrada sırf 'aman 7'li ölçü olsun' diyerekten SÖYLİYİM gibi türkçe ile uzaktan yakından alakasız bir ifade kullanmış.
3.Lanse edilen kişi biçim olarak legal,kendisini tebrik ederim.
4.Lanse edilen kişi kafiye düzeninden bir haber şekilde 3. ve 4. dörtlükleri katletmiştir.

Demem o ki sizin karşınızda çocuk yok.Bilgi birikimi,dikkati,gözlemi sizden katbekat üstün kişilerle alay edercesine 8 gün boyunca güya değerlendirme yapıp düzensiz,illegal başvurulara(YANDAŞlara) mükafat veremezsiniz.BİR İS YAPILIYORSA HAKKIYLA,TÜM DİSİPLİNİYLE YAPILIR.Yazdığım üzere aleni şekilde kurallara aykırı yazılara(YANDAŞlara) verilen bu mükafatı şiddetle kınıyor,kendi katılımım için verdiğim(HARCADIĞIM,BOŞA GİDEN) zaman ve çektiğim düzen kaygısı için ise halime elemle gülüyorum.

YAŞASIN(!)ARSIZLIK,OTORİTENİN SAPKINLIĞI,YANDAŞLIK..

Cengaverbüyü
Beyazköşk

Yönetim kendisi ile çatışıyor kurallarda sadece düz mani ile yazılan eserler kabul edilecektir denilmiş düz mani tek dörtlükten oluşan aaxa şeklinde kafiyelenen 7'li hece ölçüsünden oluşan bir biçimdir adamlar resmen şiir yazmış
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Kazananları tebrik ederim. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Zifan hazır konuda iken neden kişilerin mesajlarını sildiğini ve açıklama yapmadığını açıklar mısın ?

Kişiler itiraz ediyor,hiç değilse bir geri dönüş yapabilirsiniz mesajlarını silmek yerine.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Selam arkadaşlar,
Toplam 140 mani hece ölçüsüne uygun olmadıkları için elendikten sonra 7 li hece ölçüsüne uyan kalan mani sayısı 14 tür. Toplamda 154 mani incelenmiştir.Dolayısı ile bu 14 mani içerisinde en değerlendirilebilir olan maniler derecelendirilmiştir.(BKNZ:Mani Vikipedi) Gönderilen yorumları temizlerken sapkınlık,yandaşlık vs gibi çok çirkin kelimelerle karşılaştım.Herşeyden önce bunun eğlence maksatlı bir oyun olduğunu unutmamalıyız,yenilgi gibi üzücü durumlarda da erdemli davranmalı ,arkadaşlarımızı tebrik ederek onların başarısı ile de mutlu olmasını bilmeliyiz.Yakıştırılan kelimeler çirkinleştiğinden konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dileriz!
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön