İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Mesaj gönderen Zifan »

Resim
RAMAZAN AYINA ÖZEL MANİ YARIŞMASI!

İKV Mani yarışmasında dereceye giren maniler belli oldu!
Ramazan ayına özel olarak düzenlediğimiz, İstanbul Kıyamet Vakti konulu birbirinden güzel manilerin yarıştığı İKV Mani yarışmamız sona erdi. Yarışma jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eserleri aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca beğenilen eserler İKV Facebook sayfamızda yayınlayacaktır.

Yarışmaya birbirinden güzel manileriyle renk katan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Bir başka eğlenceli yarışmada buluşmak üzere sevgiyle kalın...

Resim
Yarışma Birincisi
Fefhit

Yarışma İkincisi
Krallord

Yarışma Üçüncüsü
Saver

Juri Özel Ödülü
Electro

Resim
Birinciye - Yükseltilmiş Şaheser Silah
İkinciye - II. Kademe Tılsım
Üçüncüye - 1.000 Akçe
Juri Özel Ödülü: Sınıfına göre 10 adet Cinbul ya da Supra İksir

Ödül Teslimatı İle İlgili Bilgi:
@FefhitLütfen istediğiniz Yükseltilmiş Şaheser Silah ödülünüzü özel mesaj olarak bildiriniz.
@KrallordLütfen istediğiniz (II) Kademe tılsım ödülünüzü özel mesaj olarak bildiriniz.
@SaverÖdülünüz hesabınıza doğrudan yüklenecektir.
@ElectroÖdülünüz olan iksirlerinizi almak üzere, bugün saat 22:00 'da belirttiğiniz karakter ismi ile sunucunuzda hazır bekleyiniz.
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Mesaj gönderen Comader »

Kazananları tebrik ederim.

edit : Zifan GM olmuş, uzun zamandır oyunla ilgilenmiyorum ama seni de tebrik ederim Zifan.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
busecalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Şehr İn Aşıkları

Mesaj gönderen busecalik »

Arkadaşları tebrik ederim. Ne cevherlerimiz varmış. =))
Edacık <Şehr İn Aşıkları>
Tweetyxşifa
birisi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen birisi »

Güzel şiir yazmışlar.
http://tinyurl.com/maninedir
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Ne bir kafiye ne bir düzen, resmen düz yazıyla karalanmış 3-5 satırı ödüle layık görmüşler. Yazık..

Kazananlardan ziyade yönetimi tebrik ederim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
yeterartik007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yeterartik007 »

Hayatımda çoğu kez başkası adına utandım.Fakat bu oyunda bunu henüz yaşamayan ben an itibarı ile İKV YÖNETİM ve ZİFAN adlı kullanıcı vesilesiyle bunu da yaşadım.
Yarışmanın şartı şuydu;DÜZ MANİ olmalı.Bu kadar ya bu kadar basit.Düz manide kafiye düzeni(aaba) ve hece ölçüsü (7'li hece ölçüsü) direkt göze çarpan ve DİKKAT EDİLMESİ EN TEMEL unsurlardır.Fakat bu rezil sonuçlar sonunda kazanan YANDAŞların MANİ(!)lerine göz atalIm:
1. Lanse edilen kişi 3 ve 4. dörtlükte kafiye düzenini katlederek diskalifiyeyi çoktan hak etmiştir.
2.Lanse edilen kişi 2. dörtlük ilk mısrada sırf 'aman 7'li ölçü olsun' diyerekten SÖYLİYİM gibi türkçe ile uzaktan yakından alakasız bir ifade kullanmış.
3.Lanse edilen kişi biçim olarak legal,kendisini tebrik ederim.
4.Lanse edilen kişi kafiye düzeninden bir haber şekilde 3. ve 4. dörtlükleri katletmiştir.

Demem o ki sizin karşınızda çocuk yok.Bilgi birikimi,dikkati,gözlemi sizden katbekat üstün kişilerle alay edercesine 8 gün boyunca güya değerlendirme yapıp düzensiz,illegal başvurulara(YANDAŞlara) mükafat veremezsiniz.BİR İS YAPILIYORSA HAKKIYLA,TÜM DİSİPLİNİYLE YAPILIR.Yazdığım üzere aleni şekilde kurallara aykırı yazılara(YANDAŞlara) verilen bu mükafatı şiddetle kınıyor,kendi katılımım için verdiğim(HARCADIĞIM,BOŞA GİDEN) zaman ve çektiğim düzen kaygısı için ise halime elemle gülüyorum.

YAŞASIN(!)ARSIZLIK,OTORİTENİN SAPKINLIĞI,YANDAŞLIK..

Cengaverbüyü
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

yeterartik007 yazdı:Hayatımda çoğu kez başkası adına utandım.Fakat bu oyunda bunu henüz yaşamayan ben an itibarı ile İKV YÖNETİM ve ZİFAN adlı kullanıcı vesilesiyle bunu da yaşadım.
Yarışmanın şartı şuydu;DÜZ MANİ olmalı.Bu kadar ya bu kadar basit.Düz manide kafiye düzeni(aaba) ve hece ölçüsü (7'li hece ölçüsü) direkt göze çarpan ve DİKKAT EDİLMESİ EN TEMEL unsurlardır.Fakat bu rezil sonuçlar sonunda kazanan YANDAŞların MANİ(!)lerine göz atalIm:
1. Lanse edilen kişi 3 ve 4. dörtlükte kafiye düzenini katlederek diskalifiyeyi çoktan hak etmiştir.
2.Lanse edilen kişi 2. dörtlük ilk mısrada sırf 'aman 7'li ölçü olsun' diyerekten SÖYLİYİM gibi türkçe ile uzaktan yakından alakasız bir ifade kullanmış.
3.Lanse edilen kişi biçim olarak legal,kendisini tebrik ederim.
4.Lanse edilen kişi kafiye düzeninden bir haber şekilde 3. ve 4. dörtlükleri katletmiştir.

Demem o ki sizin karşınızda çocuk yok.Bilgi birikimi,dikkati,gözlemi sizden katbekat üstün kişilerle alay edercesine 8 gün boyunca güya değerlendirme yapıp düzensiz,illegal başvurulara(YANDAŞlara) mükafat veremezsiniz.BİR İS YAPILIYORSA HAKKIYLA,TÜM DİSİPLİNİYLE YAPILIR.Yazdığım üzere aleni şekilde kurallara aykırı yazılara(YANDAŞlara) verilen bu mükafatı şiddetle kınıyor,kendi katılımım için verdiğim(HARCADIĞIM,BOŞA GİDEN) zaman ve çektiğim düzen kaygısı için ise halime elemle gülüyorum.

YAŞASIN(!)ARSIZLIK,OTORİTENİN SAPKINLIĞI,YANDAŞLIK..

Cengaverbüyü
Beyazköşk
Hay ağzın bal yesin muhterem :)
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yapmayın, bu kadar katı olmayın.Servet-i Fünun dergisinin yarışması değil bu sonuçta.Biri son dörtlükte bozmuş,diğeri ikincide dağıtmış, böyle söylemek çok doğru olmaz.Oyunda bir tane alacağı bile kalmayan binlerce oyuncu forumun ne demek olduğunu dahi bilmezken, fan art dediğinde suratınıza bön bön bakarken konuda yazan iki kelimeyi bu kadar büyütmek doğru değil.Oyuncunun oyuna yeteri kadar küstüğü şu günlerde titizlik yersiz olur.Kendi görüşüm ile söyleyeceğim yanlış olan bir şey varsa o da yapılan seçimlerdir.Kesinlikle çok daha güzelleri vardı.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

izdirapgrafik yazdı:Yapmayın, bu kadar katı olmayın.Servet-i Fünun dergisinin yarışması değil bu sonuçta.Biri son dörtlükte bozmuş,diğeri ikincide dağıtmış, böyle söylemek çok doğru olmaz.Oyunda bir tane alacağı bile kalmayan binlerce oyuncu forumun ne demek olduğunu dahi bilmezken, fan art dediğinde suratınıza bön bön bakarken konuda yazan iki kelimeyi bu kadar büyütmek doğru değil.Oyuncunun oyuna yeteri kadar küstüğü şu günlerde titizlik yersiz olur.Kendi görüşüm ile söyleyeceğim yanlış olan bir şey varsa o da yapılan seçimlerdir.Kesinlikle çok daha güzelleri vardı.
Kimse bu yarışma neticesinde bir nazım hikmet keşfetmeyi beklemiyor zaten. Fakat burada asıl olan, katılım göstermiş mevcut eserler arasından gerçekten ödül almaya hak kazanmış, kendini göstermiş eserler seçmektir. Yukarıda verildiği üzere doldurma sözlerle, bilindik kalıplarla laf yuvarlanmış "eser"ler benim gözümde 5 para etmez.
yeterartik007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yeterartik007 »

ysrough yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Yapmayın, bu kadar katı olmayın.Servet-i Fünun dergisinin yarışması değil bu sonuçta.Biri son dörtlükte bozmuş,diğeri ikincide dağıtmış, böyle söylemek çok doğru olmaz.Oyunda bir tane alacağı bile kalmayan binlerce oyuncu forumun ne demek olduğunu dahi bilmezken, fan art dediğinde suratınıza bön bön bakarken konuda yazan iki kelimeyi bu kadar büyütmek doğru değil.Oyuncunun oyuna yeteri kadar küstüğü şu günlerde titizlik yersiz olur.Kendi görüşüm ile söyleyeceğim yanlış olan bir şey varsa o da yapılan seçimlerdir.Kesinlikle çok daha güzelleri vardı.
Kimse bu yarışma neticesinde bir nazım hikmet keşfetmeyi beklemiyor zaten. Fakat burada asıl olan, katılım göstermiş mevcut eserler arasından gerçekten ödül almaya hak kazanmış, kendini göstermiş eserler seçmektir. Yukarıda verildiği üzere doldurma sözlerle, bilindik kalıplarla laf yuvarlanmış "eser"ler benim gözümde 5 para etmez.
Sevgili arkadaşım ysrough

Benim gibi düşündüğün,doğruların farkında olduğun için teşekkürler.Fakat ikili tartışmalara girmeye gerek olmadığına sana ve senin nezlinde gerçeğin farkında olanlara belirtmek isterim.Haksızlığa göz yuman; Kurallara uygun katılımlar mevcutken,uygunsuz katılımları akıl almaz şekilde savunan kişi ve fikirlerle diyaloga girmek abes ve seviyesizce olur.

Yapılmasını arz ettiğim tek şey,bu konu dahilinde attığım ilk mesajın kullanıcılar tarafından anlaşılır bir şekilde okunması ve zaten alenen ortada olan gerçeğin tekrar idrak edilmesidir.
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön