İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

@ysrough Her yıl fan artlarda gördüğüm üzere bu tür haksızlıklara veya kibarcasıyla "farklı zevklerin farklı seçimlerine" alışmış durumdayım.

@yeterartık007 Sabahın bu saatinde şaka gibi olan yorumunu okudum ve cevap vermek istiyorum.Biri veya onun fikirleri/söyledikleri hakkında yorum yapacakken, "seviyesiz olduğunu" ilan edecekken önce o kişiyi araştıracaksın.Hangi haksızlıkta susmuş, forumda ne gibi konuları var, bakacaksın.Sonra Tahrib-i Harabat'ını yapacaksın.İlk yorumundaki ifadeleri gözden geçirdim, yapılanları yandaşlığa, mevkii sahiplerinin sapkınlığına bağlıyorsun.Görüyorum ki şu ufacık şeyi oldukça ciddiye almışsın.Bu kadar komplo teorisini Yalçın Küçük bile ortaya atmamıştı.İki dizelik şeylere verilecek ödülü bile torpil senaryosuna dökmüşsün.Kim olduğunu bilmiyorum, oyunda veya forumda yeni olman kuvvetle muhtemel.Bunlara alışacaksın, emin ol.Eğer kalemine çok güveniyorsan 2013 Fan Art'ta hikaye kategorisine katılmanı öneririm.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

izdirapgrafik yazdı:@ysrough Her yıl fan artlarda gördüğüm üzere bu tür haksızlıklara veya kibarcasıyla "farklı zevklerin farklı seçimlerine" alışmış durumdayım.

@yeterartık007 Sabahın bu saatinde şaka gibi olan yorumunu okudum ve cevap vermek istiyorum.Biri veya onun fikirleri/söyledikleri hakkında yorum yapacakken, "seviyesiz olduğunu" ilan edecekken önce o kişiyi araştıracaksın.Hangi haksızlıkta susmuş, forumda ne gibi konuları var, bakacaksın.Sonra Tahrib-i Harabat'ını yapacaksın.İlk yorumundaki ifadeleri gözden geçirdim, yapılanları yandaşlığa, mevkii sahiplerinin sapkınlığına bağlıyorsun.Görüyorum ki şu ufacık şeyi oldukça ciddiye almışsın.Bu kadar komplo teorisini Yalçın Küçük bile ortaya atmamıştı.İki dizelik şeylere verilecek ödülü bile torpil senaryosuna dökmüşsün.Kim olduğunu bilmiyorum, oyunda veya forumda yeni olman kuvvetle muhtemel.Bunlara alışacaksın, emin ol.Eğer kalemine çok güveniyorsan 2013 Fan Art'ta hikaye kategorisine katılmanı öneririm.
Ben de sırf sen yorumlarıma alış diye foruma giriyordum, isabet olmuş.

Ek olarak, insanlara gövde gösterisi yapacaksan şu yapmacık tavırlarından kurtul, konuyu da kişisel tartışma şekline çevirmeyelim.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Birinci arkadaşı tebrik ediyorum, Beyazköşk'ten çıkması da ayrı bir sevindirici :)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

ysrough yazdı:
izdirapgrafik yazdı:@ysrough Her yıl fan artlarda gördüğüm üzere bu tür haksızlıklara veya kibarcasıyla "farklı zevklerin farklı seçimlerine" alışmış durumdayım.

Ek olarak, insanlara gövde gösterisi yapacaksan şu yapmacık tavırlarından kurtul, konuyu da kişisel tartışma şekline çevirmeyelim.
Öyle bir konuşuyorsun ki mangalda kül bırakmadın.Neyin alışmasından bahsediyorsun seni tanımıyorum bile? Adam bana açıkça hakaret ediyor yapmacık ben oluyorum öyle mi ?
2006-2013
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Tebrikler ...
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

Bu kadarı olmaz yemin ediyorum bu kadarı olmaz. Manide 4. olan arkadaşın son cümle " Gidek xeno kasmaya ". Gidek nedir ya ?

Mani ye bak " Nedir söyliyim derdim, Bak agah beyle geldim, Umut un ben yanına, Lamia'yı getirdim " eee sonuç ne ? ne anlatmaya çalışıyor. Bu 4 lüğün verdiği anafikir ne ? Sonuçlar açıklanmadan önce bi gm ye özellikle sordum her hangi bir kuralsızlık yapılmaz dimi diye. Yok için rahat olsun yapılmaz dedi. Bakın içimiz baya bir rahat.

Kafiyeli demişiz düz mani demişiz 1. seçilen mani 2. 4 lükten sonra bildiğin paragraf yazmış.

Yazık ki yarışmaya katıldık. Zaten kazananlar belliymiş boş yere emek harcadık tebrik ediyorum sizleri sayın yönetim
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

izdirapgrafik yazdı:
ysrough yazdı:

Öyle bir konuşuyorsun ki mangalda kül bırakmadın.Neyin alışmasından bahsediyorsun seni tanımıyorum bile? Adam bana açıkça hakaret ediyor yapmacık ben oluyorum öyle mi ?
Cevabında bana gönderme yaptığın düşüncesiyle geri dönüş yaptım, orada yanlış anlaşılma oldu onu geçelim.

Gelelim asıl meseleye, gördüğüm kadarıyla kimsenin sana hakaret ettiği yok, herkes burada sonuçlar hakkında düşüncelerini dile getiriyor. Keza kendim için konuşacak olursam alınacak 10 iksirde, tılsımında silahında değilim eksiğim yok çok şükür. Burada mesele, maniyle kesinlikle bağdaştırılamayacak 3-5 paçavrayı çok daha fazla emek verilmiş diğer eserlere karşı neredeyse savunuyor olmandır, senin deyiminle "kibarcasıyla" öyle bir izlenim bırakıyorsun diyelim. Yahu şu seçilen eserler için yönetim adına ben burada oturduğum yerden kızarıp bozarıyor, ben utanıyorum; inanın elle tutulur bir yanları yok bunu göremiyor musunuz? Konuyu çoktan saptırdık, ben çekiliyorum buyrun meydan sizindir.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Mani yarışması ama çoğu sonu kafiyelenmiş düz yazılardan ibaret,Düz yazıdan tek farkı dörtlükler halinde yazılmış olması :evil:

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

'Yarışma İkincisi' ve 'Juri Özel Ödülü' tam bir rezalet.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
serserim
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Batarya

Mesaj gönderen serserim »

Daha güzel ve daha uygun olan maniler vardı ama diyecek kelime yok.Tebrikler Yönetim.
ASİMaRaŞLI <> Teşkilat <> Büyücü
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön