eşya iade

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mgm145
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

eşya iade

Mesaj gönderen mgm145 »

Anka sunucusunda bir kişiye eşya iadesi yapıp oyundan cıktınız ardından iade bekleyenler girdi mümkünse tekrar anka sunucusuna iade bekliyoruz. 18.00'a kadar iade olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ve şu anda online gm yok.
KissMyShoeS
Kullanıcı avatarı
mgm145
İskele Babası
İskele Babası

Re: eşya iade

Mesaj gönderen mgm145 »

17.00-18.00 saatleri arası anlayışınıza hayran kaldım ve ayrıca da tebrik etme gereği duydum. Bu saatlerde yapacağınız iade tüm saat arasını kapsaması gerekirken 17.15'te tek kişiye iade yapmış olmakla beraber 10 dk sonra oyuna girip bekliyoruz ve hala kimse yok. Şimdi gelip de "İade yapamıyoruz, çünkü belirli saatler arasında yapılmaktadır." dersiniz. Ne oldu da sadece birkac dakika online oldunuz veya hangi mantıkla? Bunu açıklar mısınız?
KissMyShoeS
Kullanıcı avatarı
m1463m
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Lonca: Lonca Fetih

Mesaj gönderen m1463m »

Evet iade yapıcak arkadaş sunucuda 5 dakka durdun bu eksikliğinizi telafi edin zaten 2 ayda 3 ayda bir iade yapıyosunuz ...
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Karaktere direk iade gibi bir avantajları var ama kullanılmıyor neden bilinmiyor :D
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
m1463m
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Lonca: Lonca Fetih

Mesaj gönderen m1463m »

Nede öle kolaylık tanısınlar kı bide farkındaysanız bugun aideler açıklanmıs hemen bugun iade yapılıyo ben çalısıyom işsizmiyim 7/24 oyundan sizi takip ediyim hafanın belrlı günleri yapın su iadeşleri

“Genel Etkileşim” sayfasına dön