eşya iade
eşya iade
Anka sunucusunda bir kişiye eşya iadesi yapıp oyundan cıktınız ardından iade bekleyenler girdi mümkünse tekrar anka sunucusuna iade bekliyoruz. 18.00'a kadar iade olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ve şu anda online gm yok.
KissMyShoeS
Re: eşya iade
17.00-18.00 saatleri arası anlayışınıza hayran kaldım ve ayrıca da tebrik etme gereği duydum. Bu saatlerde yapacağınız iade tüm saat arasını kapsaması gerekirken 17.15'te tek kişiye iade yapmış olmakla beraber 10 dk sonra oyuna girip bekliyoruz ve hala kimse yok. Şimdi gelip de "İade yapamıyoruz, çünkü belirli saatler arasında yapılmaktadır." dersiniz. Ne oldu da sadece birkac dakika online oldunuz veya hangi mantıkla? Bunu açıklar mısınız?
KissMyShoeS
- m1463m
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Fetih
Evet iade yapıcak arkadaş sunucuda 5 dakka durdun bu eksikliğinizi telafi edin zaten 2 ayda 3 ayda bir iade yapıyosunuz ...
Karaktere direk iade gibi bir avantajları var ama kullanılmıyor neden bilinmiyor 
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- m1463m
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Fetih
Nede öle kolaylık tanısınlar kı bide farkındaysanız bugun aideler açıklanmıs hemen bugun iade yapılıyo ben çalısıyom işsizmiyim 7/24 oyundan sizi takip ediyim hafanın belrlı günleri yapın su iadeşleri