karekterim kör oldu :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: karekterim kör oldu :)

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

VoLKaNNuRi yazdı:Cahilsiniz arkadaş :D F6 tuşuna bas oyuna girdiğinde çarın geri gelsin :)
Aydınlattın panpa :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

VoLKaNNuRi yazdı:Cahilsiniz arkadaş :D F6 tuşuna bas oyuna girdiğinde çarın geri gelsin :)
BİRİSİ şuna oyunda F6 Tuşunun Sadece Kendi Kakterini gizledini Söylesin Oyuna Girmeye Girmeye unutmuş :D :twisted:
EsTeRGoNxRss yazdı:Resim
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Partyqazap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Partyqazap »

EsTeRGoNxRss yazdı:1 Haftadır oyun garipleşmeye başladı bu akşamki olan sabrımı tüketti :) bende oyunda değil pc de sorun sanıyordum da herşeyi güncelledim oyunu kaldır yükle ne akla gelirse yaptım lakin sorun pc de değil oyunda sanırım Neden bu şekil oluyor Karekterleri göremiyorum Hiçbir şekilde oyun dosyalarıyla oynamada yapmadım üstelik hepsini silip yeniden güncellettim ama yok yok yok hala aynı yapılacak birşey varmı ?
Resim

Char eski hayaletlerden yani char damgali gecmisteki olaylardan dolayi. Ne demek istedigimi anlayan anlar. :D
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Partyqazap yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:1 Haftadır oyun garipleşmeye başladı bu akşamki olan sabrımı tüketti :) bende oyunda değil pc de sorun sanıyordum da herşeyi güncelledim oyunu kaldır yükle ne akla gelirse yaptım lakin sorun pc de değil oyunda sanırım Neden bu şekil oluyor Karekterleri göremiyorum Hiçbir şekilde oyun dosyalarıyla oynamada yapmadım üstelik hepsini silip yeniden güncellettim ama yok yok yok hala aynı yapılacak birşey varmı ?
Resim

Char eski hayaletlerden yani char damgali gecmisteki olaylardan dolayi. Ne demek istedigimi anlayan anlar. :D
Malesef değil :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Aslanım ya noktayı koymuş :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

Kardeş şimdi ne yap biliyomusun git diyer odadan kolonya al bilgisayara güzelce dök sonra mutfakdan çakma al yak en basiti bu ama daha değisik yollarıda var tinerde dökebilirsin yanıcı herşey olur dene bakalım :)
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

SkyBlue yazdı:Hoca da olur. Ama sen kesin çözüm için kurşun döktür. Kurşun'u Eminönü sokaklarında bulabilirsiniz. :lol:
Bleyd yazdı:Kardeş şimdi ne yap biliyomusun git diyer odadan kolonya al bilgisayara güzelce dök sonra mutfakdan çakma al yak en basiti bu ama daha değisik yollarıda var tinerde dökebilirsin yanıcı herşey olur dene bakalım :)
Abi gülmekten yarıldım :lol: :lol: :lol:
canocaner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canocaner »

emın deılım ama yanlışlıkla f 7 dı galıba hatırlamıyorum en garantısı f1 den f12 ye kadar bas duzelıyo ıye bılıyorum :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön