Aydınlattın panpaVoLKaNNuRi yazdı:Cahilsiniz arkadaşF6 tuşuna bas oyuna girdiğinde çarın geri gelsin
karekterim kör oldu :)
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: karekterim kör oldu :)
Ais EzheL , Hidra ...
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
BİRİSİ şuna oyunda F6 Tuşunun Sadece Kendi Kakterini gizledini Söylesin Oyuna Girmeye Girmeye unutmuşVoLKaNNuRi yazdı:Cahilsiniz arkadaşF6 tuşuna bas oyuna girdiğinde çarın geri gelsin
EsTeRGoNxRss yazdı:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
EsTeRGoNxRss yazdı:1 Haftadır oyun garipleşmeye başladı bu akşamki olan sabrımı tükettibende oyunda değil pc de sorun sanıyordum da herşeyi güncelledim oyunu kaldır yükle ne akla gelirse yaptım lakin sorun pc de değil oyunda sanırım Neden bu şekil oluyor Karekterleri göremiyorum Hiçbir şekilde oyun dosyalarıyla oynamada yapmadım üstelik hepsini silip yeniden güncellettim ama yok yok yok hala aynı yapılacak birşey varmı ?
Char eski hayaletlerden yani char damgali gecmisteki olaylardan dolayi. Ne demek istedigimi anlayan anlar.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Malesef değilPartyqazap yazdı:EsTeRGoNxRss yazdı:1 Haftadır oyun garipleşmeye başladı bu akşamki olan sabrımı tükettibende oyunda değil pc de sorun sanıyordum da herşeyi güncelledim oyunu kaldır yükle ne akla gelirse yaptım lakin sorun pc de değil oyunda sanırım Neden bu şekil oluyor Karekterleri göremiyorum Hiçbir şekilde oyun dosyalarıyla oynamada yapmadım üstelik hepsini silip yeniden güncellettim ama yok yok yok hala aynı yapılacak birşey varmı ?
Char eski hayaletlerden yani char damgali gecmisteki olaylardan dolayi. Ne demek istedigimi anlayan anlar.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Aslanım ya noktayı koymuşVoLKaNNuRi yazdı:Cahilsiniz arkadaşF6 tuşuna bas oyuna girdiğinde çarın geri gelsin
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Kardeş şimdi ne yap biliyomusun git diyer odadan kolonya al bilgisayara güzelce dök sonra mutfakdan çakma al yak en basiti bu ama daha değisik yollarıda var tinerde dökebilirsin yanıcı herşey olur dene bakalım 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
SkyBlue yazdı:Hoca da olur. Ama sen kesin çözüm için kurşun döktür. Kurşun'u Eminönü sokaklarında bulabilirsiniz. :lol:
Abi gülmekten yarıldım :lol: :lol: :lol:Bleyd yazdı:Kardeş şimdi ne yap biliyomusun git diyer odadan kolonya al bilgisayara güzelce dök sonra mutfakdan çakma al yak en basiti bu ama daha değisik yollarıda var tinerde dökebilirsin yanıcı herşey olur dene bakalım
emın deılım ama yanlışlıkla f 7 dı galıba hatırlamıyorum en garantısı f1 den f12 ye kadar bas duzelıyo ıye bılıyorum