İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?
Yahu tankımla 7 gaffar attım ve aldığım sadece hidra nefesi pantol. Önceden plussuz girdiğimde toplardım tüm itemleri şimdiyse hiçbir şey düşmüyor. Oyun düzeni 4 + 1 +1 durumuna geçtiği için; 1 + 1 giren karakterlere item düşme olasılığı düşürüldü mü ne oldu? Bir tek ben değil, bir kaç kişide aynı durumda; item alamıyor tanklar.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?
5 saat şifacımla ırklarda kastım ve 1 xenotim alamadım
oyundan soğutmaya yönelik hareketler
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Aynen üretim bollaşınca olasılığı mı düşürdüler ne yaptılar bilmiyorum ki. 7 saat akrep kesip 1 tane peptit aldığımı biliyorum. Oyundan soğutuyorlar insanı.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Aynı şey salgı için de geçerli. Drop oranlar gerçekten çok aşagıya çekilmiş. Umarım en kısa sürede düzeltilir.

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Ne hidrojen veriyor ne item. Büyücü olsam tamam diyeceğim ama tankım yahu 8 gaffar itemsiz geçer mi? Hepsi madalya. Bir yetkili buraya açıklama yapabilir mi? İtem düşme oranlarında değişiklik oldu mu?
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
yazın başından beri büyücüyle abartısız günde 7 gaffar atıyorum.Tek alabildiğim bir cehennem asa oldu , trans asa istiyordum üretmek zorunda kaldım. halende günde 7yi aşkın gaffar grup bölgesi junon kenan atıyorum. aldığım hep madalya , pluslıyım çember arttırıcı var , ayrıca çemberlitaş kutu etkileri var. Düşmüyor arkadaşım düşmüyor. Arkadaşın tankıylada girdim 7 gaffar bomboştu 8. gaffar bıcak ve taş ceketi bi arada verdi.(Gecenin bi yarısı kimse yokken attık onuda) herşeyi denedim ve çok bıkkınım. Oyundan soğudum gerçekten.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
arkadaşlar oyunun şans sistemi zaman dilimlerine göre, sistem belirli aralıklarla belirli sayılarda karakterlerin drop oranını değiştirir bi karakteriniz çatır çatır çemberliden iem alırken öbür karakterinizde madenden yana şanslı olabilir bunu sistem kendine göre yorumlayıp belirli zaman dilimlerinde değiştirir.
örneğin oyuna başlarken şans faktörünüz %0,001 ise bir kaç hafta yada gün sonra sistemin şanslı tabir edilen kısmına girebilir karakteriniz, yani drop oranınızı %0,003 e kadar çıkartır ama item üzerinemi maden üzerinemi orasını siz bulacaksınız.
o kadar gaffar attıktan sonra düşmüyosa bilki sistemin eksi tarafındasın git madene yada peptite, salgıya, xenotime mutlaka oralardan bi şey alacaksındır.
örneğin oyuna başlarken şans faktörünüz %0,001 ise bir kaç hafta yada gün sonra sistemin şanslı tabir edilen kısmına girebilir karakteriniz, yani drop oranınızı %0,003 e kadar çıkartır ama item üzerinemi maden üzerinemi orasını siz bulacaksınız.
o kadar gaffar attıktan sonra düşmüyosa bilki sistemin eksi tarafındasın git madene yada peptite, salgıya, xenotime mutlaka oralardan bi şey alacaksındır.
-
EmoReis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Ne Kadar Zor düşürse insan o kadar daha cok oyuna giriyor bence
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Lotus
HeilHitler yazdı:Yahu tankımla 7 gaffar attım ve aldığım sadece hidra nefesi pantol. Önceden plussuz girdiğimde toplardım tüm itemleri şimdiyse hiçbir şey düşmüyor. Oyun düzeni 4 + 1 +1 durumuna geçtiği için; 1 + 1 giren karakterlere item düşme olasılığı düşürüldü mü ne oldu? Bir tek ben değil, bir kaç kişide aynı durumda; item alamıyor tanklar.
ilk önce sakin ol evet herzamanki gibi düşürüldü .
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Düşürüldüğünü pek sanmıyorum.
Yeni açtığım karakterimle 2. gaffarda tek çantada Hidra Nefesi Çift Bıçak ve Bıçak Sırtı Kılıç ı aldım.
Yeni açtığım karakterimle 2. gaffarda tek çantada Hidra Nefesi Çift Bıçak ve Bıçak Sırtı Kılıç ı aldım.