İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?

Mesaj gönderen HeilHitler »

Yahu tankımla 7 gaffar attım ve aldığım sadece hidra nefesi pantol. Önceden plussuz girdiğimde toplardım tüm itemleri şimdiyse hiçbir şey düşmüyor. Oyun düzeni 4 + 1 +1 durumuna geçtiği için; 1 + 1 giren karakterlere item düşme olasılığı düşürüldü mü ne oldu? Bir tek ben değil, bir kaç kişide aynı durumda; item alamıyor tanklar.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İtem düşme olasılığı düşürüldü mü?

Mesaj gönderen resp0nse »

5 saat şifacımla ırklarda kastım ve 1 xenotim alamadım :) oyundan soğutmaya yönelik hareketler
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Aynen üretim bollaşınca olasılığı mı düşürdüler ne yaptılar bilmiyorum ki. 7 saat akrep kesip 1 tane peptit aldığımı biliyorum. Oyundan soğutuyorlar insanı.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Aynı şey salgı için de geçerli. Drop oranlar gerçekten çok aşagıya çekilmiş. Umarım en kısa sürede düzeltilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ne hidrojen veriyor ne item. Büyücü olsam tamam diyeceğim ama tankım yahu 8 gaffar itemsiz geçer mi? Hepsi madalya. Bir yetkili buraya açıklama yapabilir mi? İtem düşme oranlarında değişiklik oldu mu?

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

yazın başından beri büyücüyle abartısız günde 7 gaffar atıyorum.Tek alabildiğim bir cehennem asa oldu , trans asa istiyordum üretmek zorunda kaldım. halende günde 7yi aşkın gaffar grup bölgesi junon kenan atıyorum. aldığım hep madalya , pluslıyım çember arttırıcı var , ayrıca çemberlitaş kutu etkileri var. Düşmüyor arkadaşım düşmüyor. Arkadaşın tankıylada girdim 7 gaffar bomboştu 8. gaffar bıcak ve taş ceketi bi arada verdi.(Gecenin bi yarısı kimse yokken attık onuda) herşeyi denedim ve çok bıkkınım. Oyundan soğudum gerçekten.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

arkadaşlar oyunun şans sistemi zaman dilimlerine göre, sistem belirli aralıklarla belirli sayılarda karakterlerin drop oranını değiştirir bi karakteriniz çatır çatır çemberliden iem alırken öbür karakterinizde madenden yana şanslı olabilir bunu sistem kendine göre yorumlayıp belirli zaman dilimlerinde değiştirir.
örneğin oyuna başlarken şans faktörünüz %0,001 ise bir kaç hafta yada gün sonra sistemin şanslı tabir edilen kısmına girebilir karakteriniz, yani drop oranınızı %0,003 e kadar çıkartır ama item üzerinemi maden üzerinemi orasını siz bulacaksınız.
o kadar gaffar attıktan sonra düşmüyosa bilki sistemin eksi tarafındasın git madene yada peptite, salgıya, xenotime mutlaka oralardan bi şey alacaksındır.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Ne Kadar Zor düşürse insan o kadar daha cok oyuna giriyor bence :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

HeilHitler yazdı:Yahu tankımla 7 gaffar attım ve aldığım sadece hidra nefesi pantol. Önceden plussuz girdiğimde toplardım tüm itemleri şimdiyse hiçbir şey düşmüyor. Oyun düzeni 4 + 1 +1 durumuna geçtiği için; 1 + 1 giren karakterlere item düşme olasılığı düşürüldü mü ne oldu? Bir tek ben değil, bir kaç kişide aynı durumda; item alamıyor tanklar.

ilk önce sakin ol evet herzamanki gibi düşürüldü .
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Düşürüldüğünü pek sanmıyorum.
Yeni açtığım karakterimle 2. gaffarda tek çantada Hidra Nefesi Çift Bıçak ve Bıçak Sırtı Kılıç ı aldım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön