Eski Görevler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Eski Görevler

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .

Sizce şuanki görevlermi daha zevk veriyor yoksa eskiden herkesin gittiği görevler mi ?
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Eski Görevler

Mesaj gönderen mobilsorun »

muhammet1361 yazdı:Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .

Sizce şuanki görevlermi daha zevk veriyor yoksa eskiden herkesin gittiği görevler mi ?
Çokluk olunca kargaşa da oluyordu beraberinde.1 grup gitmek daha temiz bence.Kim vurduya gitmiyor yaratıklar hiç değilse ;)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku1907 »

mobilsorun yazdı:
muhammet1361 yazdı:Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .

Çokluk olunca kargaşa da oluyordu beraberinde.1 grup gitmek daha temiz bence.Kim vurduya gitmiyor yaratıklar hiç değilse ;)
bencede iflisi bu yüzden seviyorum :D
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Typeous »

Eskiden kadime grup toplandığını öğrendiğimizde hissettiğimiz heyecanın yerini şu anda hiçbir şey tutamıyor. Ancak tek gruplu temiz kesimler bunu telafi ediyor :) Şahsen gelecek yeni eklentide 4-5 grubun dahi zorlanacağı patronlar tek temennim :) Koskoca kadim hidranın veya Gaffar Bey'in tek grupla kesilmesi oyunun hikayesine ters kaçıyor.
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Selamlar,

Karakürk, Dev Ana vs. görevlerde 39 level döneminde 3-4 grup birden gidiyordu. Heyecan, adrenalin falan hat safhadaydı. Güzel kesimler yapıyorduk falan ama arkadaşların bahsettiği gibi çok karmaşa oluyordu cidden.

3-4 grup gitsek de ilk seferde görevi 6 kişi tamamlıyordu. Bölgeden, klandan vs. her yerden yazılıyordu "Dev Ana/Karakürk vs. tüm herkesin görevi olana kadar kesilmeye devam edecektir." diye ama görevini olan her 6 kişinin 4'ü gidiyordu. Böylece bir süre sonra aldatıldığınızı hissetmeye başlıyordunuz.

Aslında 1 grupla kesilen bosslar daha mantıklı oldu. Böylece herkesin görevi oluyordu. Tekrar tekrar kesmeye, aldatılmaya gerek kalmıyordu. Ama hangisini tercih edersiniz diye sorarsanız ben yine 3-4 grupla kesilen bossları tercih ederdim. Görevimiz olmasa da, aldatılsak da oyundan aldığımız keyif bizi oyuna bağlıyordu. Şimdi o bağlanma sadece item düşürmek üzerine oldu. Zevk almayı unuttuk.

Typeous yazdı:Eskiden kadime grup toplandığını öğrendiğimizde hissettiğimiz heyecanın yerini şu anda hiçbir şey tutamıyor. Ancak tek gruplu temiz kesimler bunu telafi ediyor :) Şahsen gelecek yeni eklentide 4-5 grubun dahi zorlanacağı patronlar tek temennim :) Koskoca kadim hidranın veya Gaffar Bey'in tek grupla kesilmesi oyunun hikayesine ters kaçıyor.
Hikayelerde Kadim Hidra'nın Eminönü'ne çıktığında onlarca insanı öldürdüğünden bahsediyor. Balyoz Nazım bile sadece ayağını sakatlayabilmişti fakat o zamandan bu zamana çok sular aktı yani. Yeni kombinasyonlar, yeni itemler keşfetti insanoğlu. Yeni taktikler üretti. Bence 6 kişinin kesmesinde herhangi bir hikaye hatası yok.

Gaffar Bey'e gelirsek normal bir büyücüden farkı Erg'de ustalaşmış olması. Yoksa o da bir insan evladı. 6 kişilik bir grubun öldürmesi kadar doğal bir şey yok bence.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eyy mübarekler ben sadece oyundaki heyecana vurgu yapmak istemiştim nerelere çekilmiş konu :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Typeous »

Ben mesela tek grupla kesilebilecek bir Kissles'e veya olursa Kuklacı'ya karşıyım :) Bazı yaratıklarda burun sürtmesi olmalı artık :) Direnci 1000 yapıp dokunulmaz olmak olmaz diye düşünüyorum. GBM X tarzı her türlü hasarı veren bir büyük patron bekliyorum tekniği bilinse bile aylarca kesilmesi mümkün olmayan görünce " işte her şey bunun altından çıktı" diyebileceğimiz :)
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Tek Grup İyidir Yahu , 3 Grupla Ne Öyle 18 Kişi 1 Kişiyee Dalıyor Saatlerce Sürüyor , Ne Bu Robocop mu ? :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FedoREmelianenKO yazdı: Tek Grup İyidir Yahu , 3 Grupla Ne Öyle 18 Kişi 1 Kişiyee Dalıyor Saatlerce Sürüyor , Ne Bu Robocop mu ? :D

o grubları bir araya getirmek bile bir heyecan bence
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Şu oyunu birilerine bağlı olarak oynamayı hiç sevmedim grup bölgelerini de sevmiyorum zaten yok görev grubu yok destek grubu yok ilk kim vuracak yok peşpeşe 5 kez kesilecek hiç uğraşılacak dert değildi phili dışında yapmazdım zaten o görevleri
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön