Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .
Sizce şuanki görevlermi daha zevk veriyor yoksa eskiden herkesin gittiği görevler mi ?
Eski Görevler
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Eski Görevler
Çokluk olunca kargaşa da oluyordu beraberinde.1 grup gitmek daha temiz bence.Kim vurduya gitmiyor yaratıklar hiç değilsemuhammet1361 yazdı:Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .
Sizce şuanki görevlermi daha zevk veriyor yoksa eskiden herkesin gittiği görevler mi ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
bencede iflisi bu yüzden seviyorummobilsorun yazdı:Çokluk olunca kargaşa da oluyordu beraberinde.1 grup gitmek daha temiz bence.Kim vurduya gitmiyor yaratıklar hiç değilsemuhammet1361 yazdı:Eskiden cevriye dev ana gözde karakürk gibi görevleri kaç kişi toplanır giderdik çok heyecan vericiydi bana göre tabi .
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Eskiden kadime grup toplandığını öğrendiğimizde hissettiğimiz heyecanın yerini şu anda hiçbir şey tutamıyor. Ancak tek gruplu temiz kesimler bunu telafi ediyor
Şahsen gelecek yeni eklentide 4-5 grubun dahi zorlanacağı patronlar tek temennim
Koskoca kadim hidranın veya Gaffar Bey'in tek grupla kesilmesi oyunun hikayesine ters kaçıyor.
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Selamlar,
Karakürk, Dev Ana vs. görevlerde 39 level döneminde 3-4 grup birden gidiyordu. Heyecan, adrenalin falan hat safhadaydı. Güzel kesimler yapıyorduk falan ama arkadaşların bahsettiği gibi çok karmaşa oluyordu cidden.
3-4 grup gitsek de ilk seferde görevi 6 kişi tamamlıyordu. Bölgeden, klandan vs. her yerden yazılıyordu "Dev Ana/Karakürk vs. tüm herkesin görevi olana kadar kesilmeye devam edecektir." diye ama görevini olan her 6 kişinin 4'ü gidiyordu. Böylece bir süre sonra aldatıldığınızı hissetmeye başlıyordunuz.
Aslında 1 grupla kesilen bosslar daha mantıklı oldu. Böylece herkesin görevi oluyordu. Tekrar tekrar kesmeye, aldatılmaya gerek kalmıyordu. Ama hangisini tercih edersiniz diye sorarsanız ben yine 3-4 grupla kesilen bossları tercih ederdim. Görevimiz olmasa da, aldatılsak da oyundan aldığımız keyif bizi oyuna bağlıyordu. Şimdi o bağlanma sadece item düşürmek üzerine oldu. Zevk almayı unuttuk.
Gaffar Bey'e gelirsek normal bir büyücüden farkı Erg'de ustalaşmış olması. Yoksa o da bir insan evladı. 6 kişilik bir grubun öldürmesi kadar doğal bir şey yok bence.
Karakürk, Dev Ana vs. görevlerde 39 level döneminde 3-4 grup birden gidiyordu. Heyecan, adrenalin falan hat safhadaydı. Güzel kesimler yapıyorduk falan ama arkadaşların bahsettiği gibi çok karmaşa oluyordu cidden.
3-4 grup gitsek de ilk seferde görevi 6 kişi tamamlıyordu. Bölgeden, klandan vs. her yerden yazılıyordu "Dev Ana/Karakürk vs. tüm herkesin görevi olana kadar kesilmeye devam edecektir." diye ama görevini olan her 6 kişinin 4'ü gidiyordu. Böylece bir süre sonra aldatıldığınızı hissetmeye başlıyordunuz.
Aslında 1 grupla kesilen bosslar daha mantıklı oldu. Böylece herkesin görevi oluyordu. Tekrar tekrar kesmeye, aldatılmaya gerek kalmıyordu. Ama hangisini tercih edersiniz diye sorarsanız ben yine 3-4 grupla kesilen bossları tercih ederdim. Görevimiz olmasa da, aldatılsak da oyundan aldığımız keyif bizi oyuna bağlıyordu. Şimdi o bağlanma sadece item düşürmek üzerine oldu. Zevk almayı unuttuk.
Hikayelerde Kadim Hidra'nın Eminönü'ne çıktığında onlarca insanı öldürdüğünden bahsediyor. Balyoz Nazım bile sadece ayağını sakatlayabilmişti fakat o zamandan bu zamana çok sular aktı yani. Yeni kombinasyonlar, yeni itemler keşfetti insanoğlu. Yeni taktikler üretti. Bence 6 kişinin kesmesinde herhangi bir hikaye hatası yok.Typeous yazdı:Eskiden kadime grup toplandığını öğrendiğimizde hissettiğimiz heyecanın yerini şu anda hiçbir şey tutamıyor. Ancak tek gruplu temiz kesimler bunu telafi ediyorŞahsen gelecek yeni eklentide 4-5 grubun dahi zorlanacağı patronlar tek temennim
Koskoca kadim hidranın veya Gaffar Bey'in tek grupla kesilmesi oyunun hikayesine ters kaçıyor.
Gaffar Bey'e gelirsek normal bir büyücüden farkı Erg'de ustalaşmış olması. Yoksa o da bir insan evladı. 6 kişilik bir grubun öldürmesi kadar doğal bir şey yok bence.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

eyy mübarekler ben sadece oyundaki heyecana vurgu yapmak istemiştim nerelere çekilmiş konu 
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Ben mesela tek grupla kesilebilecek bir Kissles'e veya olursa Kuklacı'ya karşıyım
Bazı yaratıklarda burun sürtmesi olmalı artık
Direnci 1000 yapıp dokunulmaz olmak olmaz diye düşünüyorum. GBM X tarzı her türlü hasarı veren bir büyük patron bekliyorum tekniği bilinse bile aylarca kesilmesi mümkün olmayan görünce " işte her şey bunun altından çıktı" diyebileceğimiz 
Tyger! Tyger! burning bright
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Tek Grup İyidir Yahu , 3 Grupla Ne Öyle 18 Kişi 1 Kişiyee Dalıyor Saatlerce Sürüyor , Ne Bu Robocop mu ?
Ais EzheL , Hidra ...
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

FedoREmelianenKO yazdı: Tek Grup İyidir Yahu , 3 Grupla Ne Öyle 18 Kişi 1 Kişiyee Dalıyor Saatlerce Sürüyor , Ne Bu Robocop mu ?![]()
o grubları bir araya getirmek bile bir heyecan bence
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Şu oyunu birilerine bağlı olarak oynamayı hiç sevmedim grup bölgelerini de sevmiyorum zaten yok görev grubu yok destek grubu yok ilk kim vuracak yok peşpeşe 5 kez kesilecek hiç uğraşılacak dert değildi phili dışında yapmazdım zaten o görevleri
...