İşlemcinin Oyuna Etkisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşlemcinin Oyuna Etkisi

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Eski bilgisayarım arızalandığında işlemcinin etrafını filan temizlemiştim 10 dakika falan kullanır hale gelmişti bilgisayarım. Fakat sonra kullanamadım. İşlemcinin içinde pislik gibi şeyler vardı :o Ben de onları kulak çöpü ile temizlemeye çalıştım. (Ne akılsa arkadaş) Bu sefer de pamuk kalmasın mı arasında. Onları da elimle çıkarmaya çalıştım bu sefer küçük diş gibi şeyler var işlemcide(veya işlemci yuvası) onlar yamuldu :D .

Açıkçası arkadaşım işlemcine iyi davran onu sev ve koru :)
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Amd den uzak dursun diyen arkadaşlar bence bayaaaaa eskilerde kalmış öyle amd ısınıyor alınmaz demek sadece ezbere yorumdur bende intel i5 işlemcili bir bilgisayara sahibim bende 55-60 dereceyi görüyorum ??? Daha önce çok çook önce aslında amd 3200+ işlemci kullanmıştım tarihine bakarsanız 2002-2003 yapımı bir işlemci ve ben o işlemciyle call of duty 6 yı ultra high ayarlarda oynadım ekran kartımda 256 mb bişeydi ben bilgisayarı topladığımda 512 mb ekran kartları yoktu çünkü ya da aldığım yerde yoktu :) Amd işlemciye güzel bir soğutucu takarsan tadından yenmez karşılaştırmaları izleyin 100 dolarlık amd 300 dolarlık intelden ekran kartları aynı 1 değer az fps veriyor
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bilgisayarda herhangi bir sorun göremiyorum büyük ihtimalle senin sorunun

1-) Bilgisayarın dengeli veya güç tasarrufunda çalışıyordur bunu yüksek performansa alacaksın.Ben güç tasarrufu yaptığımda 4gb ram 2.5GHZ i5 işlemci 2gb Nvidia 128 bit ekran kartı ile oyunu oynayamıyorum çünkü kasıyor bilgisayar tasarruf yapıyor enerji harcamıyor işlemciyi rami kullanmıyor.

2-) Çift ekran kartlı laptop olabilir amd ile çalıştır sağ tıklayıp.

3-) Ağır virüs bulaşmış olabilir.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

HeilHitler yazdı:Bilgisayarda herhangi bir sorun göremiyorum büyük ihtimalle senin sorunun

1-) Bilgisayarın dengeli veya güç tasarrufunda çalışıyordur bunu yüksek performansa alacaksın.Ben güç tasarrufu yaptığımda 4gb ram 2.5GHZ i5 işlemci 2gb Nvidia 128 bit ekran kartı ile oyunu oynayamıyorum çünkü kasıyor bilgisayar tasarruf yapıyor enerji harcamıyor işlemciyi rami kullanmıyor.

2-) Çift ekran kartlı laptop olabilir amd ile çalıştır sağ tıklayıp.

3-) Ağır virüs bulaşmış olabilir.

Cevaplar;

1-) Yüksek performans ayarlı hacım.
2-)Çift ekran kartlı olarak geçiyor ve 2 ekran kartıda aktif
3-)Virüs ihtimali yok yeni sistem kurduğumda dahi aynı sorun devam malesef hacım.....
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Direkt kurma derim, tam bir şekilde bilgi aldıktan sonra kurmanı tavsiye ederim. Benim alacağım ilk bilg. böyleydi, Hızlı Destek üzerinden tam bi bilgi alamadım ama tanıdık arkadaşlara sormuştum, şimdi şükür memnunum.

Müsait olduğum zaman geniş açıklamada bulunacağım. Şimdiden hayırlı olsun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön