Hile kullanılıyor.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
WiLDCaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Hile kullanılıyor.

Mesaj gönderen WiLDCaT »

PHxUFUQ yazdı:Öncelikle Merhaba.. bu Konu beni üzdü :D bölgeden klandan yan çarım ile tılsımı yansıttım zaten fotosunuda atayım.... Kullandığım Hile Değildir.. İkv Oyununun tılsımıdır + vurdugu hasarda normal..
Demekki Sizler Oyunu Boşa Oynuyormuşsunuz.. :D
Tılsım sistemini İyi Anlayın..
Savaş İçin de Çok Teşekkür Ederim.... Her günümüz Bölye Olacak ALLAH izin verirse.

Not:İkvde Hile Olmaz.
Resim
Adam King Beyler Dağılın :D :D.Ya O Max Ne Öyle.Bide Şarap Çeksen 12000.Büyücülere Tek Atarsın.Kingsin Gardaşşş. :D :D
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

WiLDCaT yazdı:
PHxUFUQ yazdı:Öncelikle Merhaba.. bu Konu beni üzdü :D bölgeden klandan yan çarım ile tılsımı yansıttım zaten fotosunuda atayım.... Kullandığım Hile Değildir.. İkv Oyununun tılsımıdır + vurdugu hasarda normal..
Demekki Sizler Oyunu Boşa Oynuyormuşsunuz.. :D
Tılsım sistemini İyi Anlayın..
Savaş İçin de Çok Teşekkür Ederim.... Her günümüz Bölye Olacak ALLAH izin verirse.

Not:İkvde Hile Olmaz.
Resim
Adam King Beyler Dağılın :D :D.Ya O Max Ne Öyle.Bide Şarap Çeksen 12000.Büyücülere Tek Atarsın.Kingsin Gardaşşş. :D :D
13200 küsür oluordu
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

6 yıllık İkvtecrüben var tek sınıf liderliği yapıorsun ? peki oyundaki nick nedir ?
6 yıllık bir oyuncuyu biz tanıyoruzdur mutlaka :D
Tüm tılsımları büyücü üzerine ürettiğim için malum hasar atmıyor diorsun, Kim dediki sana büyücüde hasar artıyor yada artmıyor ?
Tılsım Üretmeyen adamlar burdan belli oluyor.derken kimse sana laf ebeliği yapmıor .... demekki o lafta seni geren bişiler olmuş... her neyse
Hileden Ziyade oyun açıkları oyun hataları çok sayıda malum demişsin...
Oyun açığı/oyun hatası bir hile değildir... Hileyse bile oyun açığı olduğu için herkes yapar.
o yüzden hile farklı şeydir oyun açığı farklı şeydir.
Bunu Unutmamanı bende sana tavsiye ederim.
[/quote]

Hile : Bir kişinin emek sarf etmeden kazanılan şeylere denir.
Oyun Açığı : Rast gele denk gelmiş ve emek sarf etmeden kazanılan bir şeylere denir.
İkisinin de sonucu aynı yerlere çıkıyor ise aynıdır.
EsTeRGoNxRss yazdı:
Aeoroea yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
PHxUFUQ yazdı:
Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,herhangi bir tılsımda hasarın arttığına dair bilgilendirme yazsa da karakter panelinde ki Max. Hasar/Hasar Zehir vs. gibi şeylerde asla oynama olmaz aynıdır ama 2500 vuruyor isen 5000 vurur evet doğru.
Ancak sen 5000 küsür hasarının %100 katı yaparak hasarı oraya shopladıysan doğrudur. 8-)
Böyle Bir Tılsımı Üretip Bunu Deneyebilirsin arkadaşım :D...
istediğin büyüyü getir 10bn vurayım :D istersen 1 tanede max iksir içeyim ufak tek atayım ? :D
yada istediğin ofansı getir 3 vuruş yapayım.
o shop değil Tılsımları az takip et...
:D
Tılsım Üretmeyen adamlar burdan belli oluyor. Sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin "PHxUFUQ" İkv oynuyan zaten bilir Hile Kullanılamayan Tek oyunun İKV olduğunu :D
Dostum,tılsım üretmeyen adamlar burdan belli oluyor derken ?
Senin hayatın boyunca göremeyeceğin tılsımları üretmişken bana gelip burada laf ebeliği yapma istersen. ;)
Hayatım Boyu Görmediğim Tılsım Vay anasını :D Oyunun Developer'ı Böyle atarlı kelime yapamazken senin maaşallahın var :D "2 m1 2 y2 aldın diye oynatma totoonu" :D
Görebildiğin sadece m1 ve y2 diyorsun ve adımı soruyorsun kafadan birşeyler atma istersen ? Neyse konun kilit yemesin,iyi forumlar. :)

Konumun Kilitlenmesi seni susturacaksa yesin.. :D
Birdaha bilip bilmeden konuşmazsın buda sana ders olur...
Defans 2 (III) karakterde hasar gösterir... buna bug demişsin :D
bilmeden konuşma ok :D
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

bu ney la değişik değişik şeyler gelmiş
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

PHxUFUQ yazdı:6 yıllık İkvtecrüben var tek sınıf liderliği yapıorsun ? peki oyundaki nick nedir ?
6 yıllık bir oyuncuyu biz tanıyoruzdur mutlaka :D
Tüm tılsımları büyücü üzerine ürettiğim için malum hasar atmıyor diorsun, Kim dediki sana büyücüde hasar artıyor yada artmıyor ?
Tılsım Üretmeyen adamlar burdan belli oluyor.derken kimse sana laf ebeliği yapmıor .... demekki o lafta seni geren bişiler olmuş... her neyse
Hileden Ziyade oyun açıkları oyun hataları çok sayıda malum demişsin...
Oyun açığı/oyun hatası bir hile değildir... Hileyse bile oyun açığı olduğu için herkes yapar.
o yüzden hile farklı şeydir oyun açığı farklı şeydir.
Oyun Açığı : Rast gele denk gelmiş ve emek sarf etmeden kazanılan bir şeylere denir.
EsTeRGoNxRss yazdı:
Aeoroea yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
PHxUFUQ yazdı:
Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,herhangi bir tılsımda hasarın arttığına dair bilgilendirme yazsa da karakter panelinde ki Max. Hasar/Hasar Zehir vs. gibi şeylerde asla oynama olmaz aynıdır ama 2500 vuruyor isen 5000 vurur evet doğru.
Ancak sen 5000 küsür hasarının %100 katı yaparak hasarı oraya shopladıysan doğrudur. 8-)
istediğin büyüyü getir 10bn vurayım :D istersen 1 tanede max iksir içeyim ufak tek atayım ? :D
Tılsım Üretmeyen adamlar burdan belli oluyor. Sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin "PHxUFUQ" İkv oynuyan zaten bilir Hile Kullanılamayan Tek oyunun İKV olduğunu :D
Senin hayatın boyunca göremeyeceğin tılsımları üretmişken bana gelip burada laf ebeliği yapma istersen. ;)
Hayatım Boyu Görmediğim Tılsım Vay anasını :D Oyunun Developer'ı Böyle atarlı kelime yapamazken senin maaşallahın var :D "2 m1 2 y2 aldın diye oynatma totoonu" :D
Görebildiğin sadece m1 ve y2 diyorsun ve adımı soruyorsun kafadan birşeyler atma istersen ? Neyse konun kilit yemesin,iyi forumlar. :)

bilmeden konuşma ok :D[/quote]

Hala anlamamakta ısrarcılık eden,zihniyeti geri de olan arkadaşım.
Beynin mi yetmiyor yoksa algılamak mı istemiyorsun anlamadım gitti.
Demek istediğim sadece Büyücü üzerine ürettiğim tılsımların hiç biri karakter paneline yansımıyor.
Savaşçılara ve şifacılara tılsım üretmediğim için nereden bilebilirim ?
Oyun açıkları/oyun hataları mevcut demek istedim senin kisi oyun açığı dedim mi ki ?
Yazılarımı ve cümlelerimi doğru okursan,doğru düşünceler kafanda aydınlanır,şimdi iyi forumlar tekrardan. 8-)
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Helal olsun adam işi biliyor.
biri 6 yıllık oyuncu mu dedi ?
Ufuk benı de kesebılecekmısın la 3 4 vurusta )
bu oyunda hile kullanılmıyor olsa ne olacak ? oyunun guzel bı yanı mı kalmış MAL'a bağlamış oyun )
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

KuTSaLGeNc yazdı:Helal olsun adam işi biliyor.
biri 6 yıllık oyuncu mu dedi ?
Ufuk benı de kesebılecekmısın la 3 4 vurusta )
bu oyunda hile kullanılmıyor olsa ne olacak ? oyunun guzel bı yanı mı kalmış MAL'a bağlamış oyun )
Bedri :D sana 3 vuruş yaparım 3. vuruşun yarısı boşa gidior zaten :D

EsTeRGoNxRss yazdı:
Aeoroea yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
PHxUFUQ yazdı:

bilmeden konuşma ok :D[/quote]

Hala anlamamakta ısrarcılık eden,zihniyeti geri de olan arkadaşım.
Beynin mi yetmiyor yoksa algılamak mı istemiyorsun anlamadım gitti.
Demek istediğim sadece Büyücü üzerine ürettiğim tılsımların hiç biri karakter paneline yansımıyor.
Savaşçılara ve şifacılara tılsım üretmediğim için nereden bilebilirim ?
Oyun açıkları/oyun hataları mevcut demek istedim senin kisi oyun açığı dedim mi ki ?
Yazılarımı ve cümlelerimi doğru okursan,doğru düşünceler kafanda aydınlanır,şimdi iyi forumlar tekrardan..

ozmn karakterimdeki hasara bug deme... dediğinin arkasında dur.
hasarı arttırıdıgını bilmiorsan artık öğrenmiş oldun dahada yazı yazmana luzüm yok.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

O değilde hocam üzerindekiler gördüğüm kadarıyla bıcak sırtızırh 65 lerde ve bütüler nasıl kesemiyor onu anlamadım =) bi sorum daha olacak evo takıları giyince hasar kaç oluyor zırh gene 75 olurda
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdulsamet »

Akıllıca bir davranış o tılsımı üretmek... iyi çözmüşsün.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Büyü ve savaşçının teke tekte şansı yok karşımda. fakat (ruhlu)şifalar tılsım karşısında dayanıklılar...
çünkü sürekli yeteneğim yok tek vuruş sadece.
SedaT03 yazdı:O değilde hocam üzerindekiler gördüğüm kadarıyla bıcak sırtızırh 65 lerde ve bütüler nasıl kesemiyor onu anlamadım =) bi sorum daha olacak evo takıları giyince hasar kaç oluyor zırh gene 75 olurda
evo takı seti ile zırh tam 75 oluyor... ve 8400 max :)
şık takı set ve full bıçaklar takılı iken 65 zırh 10488 max :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön