Sunucumuzda olan bir arz , lodos klanı arasındaki savaşta bir oyuncuda hile olduğunu tespit etmiş bulunuyoruz. Oyuncunun ismi KeLoĞLaN'dır. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Adam tek başına 10 kişi kesiyor. Defansif modda olmasına rağmen ofans moddan daha fazla vuruyor. Çifte ile 7 bin yedim.
Öncelikle Merhaba.. bu Konu beni üzdü bölgeden klandan yan çarım ile tılsımı yansıttım zaten fotosunuda atayım.... Kullandığım Hile Değildir.. İkv Oyununun tılsımıdır + vurdugu hasarda normal..
Demekki Sizler Oyunu Boşa Oynuyormuşsunuz..
Tılsım sistemini İyi Anlayın..
Savaş İçin de Çok Teşekkür Ederim.... Her günümüz Bölye Olacak ALLAH izin verirse.
Not:İkvde Hile Olmaz.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Öncelikle selamlar,herhangi bir tılsımda hasarın arttığına dair bilgilendirme yazsa da karakter panelinde ki Max. Hasar/Hasar Zehir vs. gibi şeylerde asla oynama olmaz aynıdır ama 2500 vuruyor isen 5000 vurur evet doğru.
Ancak sen 5000 küsür hasarının %100 katı yaparak hasarı oraya shopladıysan doğrudur.
Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,herhangi bir tılsımda hasarın arttığına dair bilgilendirme yazsa da karakter panelinde ki Max. Hasar/Hasar Zehir vs. gibi şeylerde asla oynama olmaz aynıdır ama 2500 vuruyor isen 5000 vurur evet doğru.
Ancak sen 5000 küsür hasarının %100 katı yaparak hasarı oraya shopladıysan doğrudur.
Böyle Bir Tılsımı Üretip Bunu Deneyebilirsin arkadaşım ...
istediğin büyüyü getir 10bn vurayım istersen 1 tanede max iksir içeyim ufak tek atayım ?
yada istediğin ofansı getir 3 vuruş yapayım.
o shop değil Tılsımları az takip et...
Ya beyler siz oyuncu değil müşterisiniz sadece char açar seviye , para kasar dükkana para yatırmayı bilirsiniz bu zamana kadar adam hiçmi araştırmaz hiçmi okumaz Gmler kaç bin defa yazdı : Tılsımları kullanmayı bilirseniz savaşçınızla karşınızdakine 2 veya doğrudan tek atarsınız diye bu sadece savaşçı için geçerli değil bilmeden etmeden aha hile aha torpilli aha şu aha bu biraz araştırın be birader
UgurcemSabaN yazdı:Ya beyler siz oyuncu değil müşterisiniz sadece char açar seviye , para kasar dükkana para yatırmayı bilirsiniz bu zamana kadar adam hiçmi araştırmaz hiçmi okumaz Gmler kaç bin defa yazdı : Tılsımları kullanmayı bilirseniz savaşçınızla karşınızdakine 2 veya doğrudan tek atarsınız diye bu sadece savaşçı için geçerli değil bilmeden etmeden aha hile aha torpilli aha şu aha bu biraz araştırın be birader
yeni nesil kardeşim İdare etmek lazım :D ben Normal Görüyorum. 2 3 kişi de İkvdesteğe mail atmış ikvdestek ne cevap verdi çok merak ediom.