Neden yok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoLs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Justice Legeau

Neden yok

Mesaj gönderen iSpAnYoLs »

Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlar :D pepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim 8-)

[table]
[tr][td]xSequenceRx[49][/td][td]iSpAnYoL[49][/td][td]iSpAnYoLII[49][/td][/tr]
[tr][td][Ecel Getiren(^)][/td][td][Ejder Asa(^)]][/td][td][İbn-i Sina Modeli Akrep Asa][/td][/tr][/table]Resim
https://www.facebook.com/pages/edit_pag ... tab=publicJustice Legeau
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Re: Neden yok

Mesaj gönderen ARGOS »

Fikir fena değil.Hem oyunun reklamı yapılmış olur :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

:arrow:
ARGOS yazdı:Fikir fena değil.Hem oyunun reklamı yapılmış olur :)
Kullanıcı avatarı
KRALHALO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KRALHALO »

öyle iyi olmaz düşünaene her öyle yapana şaheser kolye verilecek tanklar ölmez oyun çok kolay olur sığınaklarda 4büyü 1defa vuru hemen ölürler şifa bir can basar canı fullenir
Thepriestxdadas

Thexgamexover

Birkolakoy
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

KRALHALO yazdı:öyle iyi olmaz düşünaene her öyle yapana şaheser kolye verilecek tanklar ölmez oyun çok kolay olur sığınaklarda 4büyü 1defa vuru hemen ölürler şifa bir can basar canı fullenir
Şöyle olabilir mesela. Her 1 kapak şifresi = 500 bin ya da 1m oyun parası.Miktar fazla olursa eminim oyuncular bunuda ticarete dökerler ve bizim oyun sayesinde Pepsi satış rekoru kırar :)
Akçede 500 domates ya da 1000 kg salatalık mevzusu kapaklara da yansıyabilir.Eğer düşünülürse 1m ile 500 bin arası bir para hediye olarak verilmesi uygun benim için :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Aldemornksk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Aldemornksk »

iSpAnYoLs yazdı:Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlar :D pepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim 8-)
+ 1
Ne Kadar Umrumda Olabilir Ki !!

KUKLACI
HayalEt
35 /2
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoLs
İskele Babası
İskele Babası

Ya ben örnek verdim ordada dedim ya iki şirketi ve bizler mağdur etmeden bişi yapsınlar şaheser takı abartı 1 m 500 bn falanda abartı hocam :) benim demek istediğim 30 akçede olur mesela yada 250 bin falan versinler maksat kampanya şahsen ben her gün kola alırım normalde yani ikv böyle bir kampanya gelirse pepside bence satış rekorları kırar :) benim verdiğim örnekdi yani nasıl bir hediye olacağına şirketler karar versin :)

[table]
[tr][td][Ecel Getiren(^)][/td][td][Ejder Asa(^)]][/td][td][İbn-i Sina Modeli Akrep Asa][/td][/tr][/table]Resim
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoLs
İskele Babası
İskele Babası

iSpAnYoLs yazdı:Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlar :D pepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim 8-)
Ek olarakdan burdan pepsinin neler hediye verdiğine bakabilirsiniz

http://www.pepsi.com.tr/kampanyalar/oyun

Coca cola kırmızı kasa oyunlar kısmıda burada

Resim

[table]
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Aldemornksk yazdı:
+ 1
+2
Ais EzheL , Hidra ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön