Neden yok
- iSpAnYoLs
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Justice Legeau
Neden yok
Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlar
pepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim 
[tr][td][Ecel Getiren(^)][/td][td][Ejder Asa(^)]][/td][td][İbn-i Sina Modeli Akrep Asa][/td][/tr][/table]

https://www.facebook.com/pages/edit_pag ... tab=publicJustice Legeau
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Re: Neden yok
Fikir fena değil.Hem oyunun reklamı yapılmış olur 
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow:
ARGOS yazdı:Fikir fena değil.Hem oyunun reklamı yapılmış olur
öyle iyi olmaz düşünaene her öyle yapana şaheser kolye verilecek tanklar ölmez oyun çok kolay olur sığınaklarda 4büyü 1defa vuru hemen ölürler şifa bir can basar canı fullenir
Thepriestxdadas
Thexgamexover
Birkolakoy
Thexgamexover
Birkolakoy
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Şöyle olabilir mesela. Her 1 kapak şifresi = 500 bin ya da 1m oyun parası.Miktar fazla olursa eminim oyuncular bunuda ticarete dökerler ve bizim oyun sayesinde Pepsi satış rekoru kırarKRALHALO yazdı:öyle iyi olmaz düşünaene her öyle yapana şaheser kolye verilecek tanklar ölmez oyun çok kolay olur sığınaklarda 4büyü 1defa vuru hemen ölürler şifa bir can basar canı fullenir
Akçede 500 domates ya da 1000 kg salatalık mevzusu kapaklara da yansıyabilir.Eğer düşünülürse 1m ile 500 bin arası bir para hediye olarak verilmesi uygun benim için
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Aldemornksk
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
+ 1iSpAnYoLs yazdı:Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlarpepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim
Ne Kadar Umrumda Olabilir Ki !!
KUKLACI
HayalEt
35 /2
KUKLACI
HayalEt
35 /2
- iSpAnYoLs
- İskele Babası

Ya ben örnek verdim ordada dedim ya iki şirketi ve bizler mağdur etmeden bişi yapsınlar şaheser takı abartı 1 m 500 bn falanda abartı hocam
benim demek istediğim 30 akçede olur mesela yada 250 bin falan versinler maksat kampanya şahsen ben her gün kola alırım normalde yani ikv böyle bir kampanya gelirse pepside bence satış rekorları kırar
benim verdiğim örnekdi yani nasıl bir hediye olacağına şirketler karar versin 
[tr][td][Ecel Getiren(^)][/td][td][Ejder Asa(^)]][/td][td][İbn-i Sina Modeli Akrep Asa][/td][/tr][/table]

- iSpAnYoLs
- İskele Babası

Ek olarakdan burdan pepsinin neler hediye verdiğine bakabilirsiniziSpAnYoLs yazdı:Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlarpepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim
http://www.pepsi.com.tr/kampanyalar/oyun
Coca cola kırmızı kasa oyunlar kısmıda burada

- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
+2Aldemornksk yazdı:+ 1iSpAnYoLs yazdı:Bir şey merak ettimde bu pepsi bu aralar kendini aştı valla geçen sene peak gamesle anlşarak okey oyununda falan pepsi kapaklarının altındaki şifreyle çip veriyor derken şimdi bakıyorum top eleven falan derken opete kadar ulaştı şifre 0.50 tl lik akaryakıt veriyor adamlarpepsinin turk telekomla anlaşması var günlük dakika veriyor pepsi sobee yle anlaşssın bence bir şekilde item verecek halleri yok oyun parası vesayre artık örnek veriyorum en mantıklı ve iki şirketi ve oyuncuları mağdur etmeyecek şekilde anlaşssınlar olmadı coca cola kırmızı kasada wolf team kurt parası veriyor ben wolf team oynamıyorum şahsende ikv eklensin oraya kırmızı kasada adamlar diablo 3 veriyorlar icraat lazım ttnet sobee anlaşın pepsiyle derim
Ais EzheL , Hidra ...