Tabi,bu videoları izleyip oyuna başlayan arkadaşlarım varKumSaati yazdı:Tek kelime ile mükemmel, iznin olursa bu videoları kendi forumumda da yayınlamak isterim.
İstanbul Kıyamet Vakti Beyazköşk Part II
-
- İskele Babası
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Beyazköşk Part II
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
k.bda ordaki 2 3 kişi direk sana odaklanıp dalsa yerdeydin seni geç fark ettikleri için kestin okadar eziklik sağlamlıkla ilgili bişey değilSandorClegane yazdı:Herkez ezik bir ben sağlamveym2 yazdı:herkes moddayken gelenin arz olduğunu anlamak biraz zor oluyor ondandır zaten sancakta çok sağlam kimsede yoktuMuvaFFa yazdı:Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S
-
- İskele Babası
Aksini söylemedim daha iyisini yapabileceksen hodri meydan çek videonu koy izleyelimveym2 yazdı:k.bda ordaki 2 3 kişi direk sana odaklanıp dalsa yerdeydin seni geç fark ettikleri için kestin okadar eziklik sağlamlıkla ilgili bişey değilSandorClegane yazdı:Herkez ezik bir ben sağlamveym2 yazdı:herkes moddayken gelenin arz olduğunu anlamak biraz zor oluyor ondandır zaten sancakta çok sağlam kimsede yoktuMuvaFFa yazdı:Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
videoyla felan işim yok benim istediğin yerde istediğin şekilde vs atarızSandorClegane yazdı:Aksini söylemedim daha iyisini yapabileceksen hodri meydan çek videonu koy izleyelimveym2 yazdı:k.bda ordaki 2 3 kişi direk sana odaklanıp dalsa yerdeydin seni geç fark ettikleri için kestin okadar eziklik sağlamlıkla ilgili bişey değilSandorClegane yazdı:Herkez ezik bir ben sağlamveym2 yazdı:herkes moddayken gelenin arz olduğunu anlamak biraz zor oluyor ondandır zaten sancakta çok sağlam kimsede yoktuMuvaFFa yazdı:Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
-
- İskele Babası
Veym2 gelirsen beyazkoske atariz vs yoksa fotografla olacak is degil ben zaten hepsi dalsa kesemez demiyorum ki oyle birseyde olamaz knight online degil bura ikv ölümsüz değilim
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
O fotoğrafta oynama olduğunu düşünmekteyim. Arkadaki kolonda çîzik var 
-
- İskele Babası
TeşekkürlerLEPRECHAUN yazdı:MükemmelsinEmeğe saygı !
Serralin 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN