Tek kelimeyle , MÜKEMMEL... Özellikle şifacıda sadece 2 kişiyle yaptığın katliama bayıldım.
Bizdeki savaşlar en fazla 10 dk sürüyor , köşkte böyle kanlı savaşlar olduğunu bilseydim bir an bile durmazdım :mrgreen: :mrgreen:
Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
MuvaFFa yazdı:Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S
Para vermiş adamlara ondan
Sancaktaki 30 kişiye kişi başı 100m verdim video için
musallat123 yazdı:Tek kelimeyle , MÜKEMMEL... Özellikle şifacıda sadece 2 kişiyle yaptığın katliama bayıldım.
Bizdeki savaşlar en fazla 10 dk sürüyor , köşkte böyle kanlı savaşlar olduğunu bilseydim bir an bile durmazdım :mrgreen: :mrgreen:
Köşkte lodos çoğunlukta arz olursan adam kesiyorsun fakat lodosta sadece bölge bende lodosum fakat video için arz oldum
MuvaFFa yazdı:Şifacılığın hakkını veriyorsun lakin lodosların eli armut topluyor. Sancakta bunu yapman zor işte. Çünkü anında 2-3 kişi tepene çöküp indirirler bunlar hep tek tek dalıyorlar nedense :S
herkes moddayken gelenin arz olduğunu anlamak biraz zor oluyor ondandır zaten sancakta çok sağlam kimsede yoktu