Maden çekerek para kazanmak.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Maden çekerek para kazanmak.

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Evet arkadaşlar konuya tanıtım ile gireyim.

Kıyamet asa üreticem gerekli olan tüm malzemeleri satın alıcam. 200M falan lazım. Güneş asa ile Meran şehri'nde vakit kaybediyorum. Kara cin desen çok kalabalık. En iyisi maden çekmek diye düşündüm.

Plus var lonca var. Hem şahsi arttırıcı hemde lonca arttırıcısı alabilirim.

1- HANGİ MADENİ ÇEKMELİYİM ?
2- MADENİ NEREDE ÇEKMELİYİM ?
3- BİRDE MADEN ÇEKME İLE İLGİLİ TAKTİK VE TECRÜBELERİNİZİ ESİRGEMEYİN.

Maden çekmekten daha karlı bir para kasma yöntemi bilen varsa anlatsın.

Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
havali5
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Maden çekerek para kazanmak.

Mesaj gönderen havali5 »

öncelikle bir savaşçı olmalı 49 tercihim sarraf ve lokmandır ada-meteor arası mekik dokuyarak gezersen senin için faydalı olur Mantar-elmas-çıban-krizoberil tarzı değerli madenler çekersen daha karlı çıkarsın İYİ FORUMLAR
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen Hayalolsam »

Öncelikle merhaba , anladığım kadarıyla maddi açıdan bir sıkıntın yok ; bu senin için büyük bir avantaj . Şimdi yapman gerekenleri anlatayım . Öncelikle iki adet çar kasmalısın. Bunlardan birisi savaşçı diğeri büyücü , savaşçını sarraf ve lokman yapıp sivri ada meteor arasında mekik dokumalısın . Büyücünü ise sarraf ve madenci yapıp ; eminönünde maden çekmelisin ; hem şahsi hem de lonca artırıcı olacağı için bir günde elli ile yüz m arası sermaye yapar. Bu da demek oluyor ki değil kıyamet asa kıyamet set üretebilirsin. Hele ki bulunduğum sunucu tenha ise tadından yenmez. :)
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Hayalolsam yazdı:Öncelikle merhaba , anladığım kadarıyla maddi açıdan bir sıkıntın yok ; bu senin için büyük bir avantaj . Şimdi yapman gerekenleri anlatayım . Öncelikle iki adet çar kasmalısın. Bunlardan birisi savaşçı diğeri büyücü , savaşçını sarraf ve lokman yapıp sivri ada meteor arasında mekik dokumalısın . Büyücünü ise sarraf ve madenci yapıp ; eminönünde maden çekmelisin ; hem şahsi hem de lonca artırıcı olacağı için bir günde elli ile yüz m arası sermaye yapar. Bu da demek oluyor ki değil kıyamet asa kıyamet set üretebilirsin. Hele ki bulunduğum sunucu tenha ise tadından yenmez. :)

Demek istediğimi tam olarak anlamışsın kısa ve öz harika bir cevap. Teşekkür ederim. ;) Oynadığım sunucu meran. Meranı bilirsiniz çoğu zaman tenhadır. Ama oynayan oyuncuların hepside madene yatıyor. Buda benim şansım =)

“Büyücü” sayfasına dön