Evet arkadaşlar konuya tanıtım ile gireyim.
Kıyamet asa üreticem gerekli olan tüm malzemeleri satın alıcam. 200M falan lazım. Güneş asa ile Meran şehri'nde vakit kaybediyorum. Kara cin desen çok kalabalık. En iyisi maden çekmek diye düşündüm.
Plus var lonca var. Hem şahsi arttırıcı hemde lonca arttırıcısı alabilirim.
1- HANGİ MADENİ ÇEKMELİYİM ?
2- MADENİ NEREDE ÇEKMELİYİM ?
3- BİRDE MADEN ÇEKME İLE İLGİLİ TAKTİK VE TECRÜBELERİNİZİ ESİRGEMEYİN.
Maden çekmekten daha karlı bir para kasma yöntemi bilen varsa anlatsın.
Şimdiden teşekkürler.
Maden çekerek para kazanmak.
Re: Maden çekerek para kazanmak.
öncelikle bir savaşçı olmalı 49 tercihim sarraf ve lokmandır ada-meteor arası mekik dokuyarak gezersen senin için faydalı olur Mantar-elmas-çıban-krizoberil tarzı değerli madenler çekersen daha karlı çıkarsın İYİ FORUMLAR
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Öncelikle merhaba , anladığım kadarıyla maddi açıdan bir sıkıntın yok ; bu senin için büyük bir avantaj . Şimdi yapman gerekenleri anlatayım . Öncelikle iki adet çar kasmalısın. Bunlardan birisi savaşçı diğeri büyücü , savaşçını sarraf ve lokman yapıp sivri ada meteor arasında mekik dokumalısın . Büyücünü ise sarraf ve madenci yapıp ; eminönünde maden çekmelisin ; hem şahsi hem de lonca artırıcı olacağı için bir günde elli ile yüz m arası sermaye yapar. Bu da demek oluyor ki değil kıyamet asa kıyamet set üretebilirsin. Hele ki bulunduğum sunucu tenha ise tadından yenmez.
Hayalolsam yazdı:Öncelikle merhaba , anladığım kadarıyla maddi açıdan bir sıkıntın yok ; bu senin için büyük bir avantaj . Şimdi yapman gerekenleri anlatayım . Öncelikle iki adet çar kasmalısın. Bunlardan birisi savaşçı diğeri büyücü , savaşçını sarraf ve lokman yapıp sivri ada meteor arasında mekik dokumalısın . Büyücünü ise sarraf ve madenci yapıp ; eminönünde maden çekmelisin ; hem şahsi hem de lonca artırıcı olacağı için bir günde elli ile yüz m arası sermaye yapar. Bu da demek oluyor ki değil kıyamet asa kıyamet set üretebilirsin. Hele ki bulunduğum sunucu tenha ise tadından yenmez.![]()
Demek istediğimi tam olarak anlamışsın kısa ve öz harika bir cevap. Teşekkür ederim.