1,5-2 Ay holde tıkılı kalmak insanı bayarBleyd yazdı:Ya arkadaşlar siz ne dediğinizi bilmiyosunuz gaffar ilk cıktıgında böle bossmu olur cok zor diyosunuz adamlar herkes para kasabilsin diye holde hayvanlar biraz ezik ama siz okadar kolay mı olur deyip kendinizi düsünüyosunuz ben oyunu bırakmısdım geri döneli 3 ay oldu ve geldim bakdım herkesde tılsım var az para kasdım M1 ürettim okadar zor değil siz herşeyi hemen olsun istiyosunuz oyun zarar diyosunuz kendini kaybederseniz tabiki zarar ben vardiyeli sistemde calısıyorum isten gelince evde kafama göre takılıyorum oyunda grup varsa gaffar yoksa holde para kasıyorum kendiniz kaybetmeyin oyun eğlen gec ya sanki gercek hayatımı onun şekline göre kurmuyorum. Ben bundan önce kazandığımı harcıyodum şimdi baktım kredi çekdim ev aldım borçlarım var dışarıyı azalttım evde takılıyorum. Yanl hayatımı oyuna bağlamadım. Size tavsiyem aşırı hırs yapmayın zamanla olur.ayrıca biz herkesde M1 aramıyoruz aksine arkadaşlarımız boss carını sokuyoruz gaffara şuan bi arkadas var büyücü 300 fizikle 5 boss yapıyoz şuan asa düsmedi ama ceket pantolon herşey düsdü zamanla...
Meteorit 1 ve Lag.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Meteorit 1 ve Lag.
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Senin dediğini banada sölemislerdi sıkılırsın diye ben mp3 actım arkada onu dinlerken akrep felan kese kese
ürettim simdi normalde oyunu bırakmısdım geri gelsemde bazen diyorum yaş olmus 23 hala oyun oynuyorum gülünecek haldeyim
ama çok gitmez bazen müzik dinlerken gene oyundayımda biraz damara yakın calınca kendi kendime diyorum nabıyom ya halamı oyun böle diye diye gene bırakacam car full 2331 +m1 olmasına ragmen...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Müzik zamanı hızlandırıyor evet ama 23 yaşındasın gülüncek haline yok Eminönünde 35-40 yaşlarında oynayan abilerimiz ablalarımız çokBleyd yazdı:Senin dediğini banada sölemislerdi sıkılırsın diye ben mp3 actım arkada onu dinlerken akrep felan kese keseürettim simdi normalde oyunu bırakmısdım geri gelsemde bazen diyorum yaş olmus 23 hala oyun oynuyorum gülünecek haldeyim
ama çok gitmez bazen müzik dinlerken gene oyundayımda biraz damara yakın calınca kendi kendime diyorum nabıyom ya halamı oyun böle diye diye gene bırakacam car full 2331 +m1 olmasına ragmen...
[quote="XxxChesTeRxxX"]Bu iş Osmanlı dönemine döndü resmen
Çemberlitaş silahlarına yükseltme gelince IKV'nin duraklama dönemi Meteorit 1,Yıldırım 2 gelincede gerileme dönemi oldu. Oyun gün geçtikce oyuncu kaybediyor ve yöneticilerde bırakıyor. Oyunun son aşamasına gelindimi acaba diye düşündüm. Son 1 aydır aşırı bir şekilde lag var ve hala çözülmedi.
Uzun bir aradır bu sorun çözülemiyorsa niçin oyunu devam ettiriyorsunuzki ? Millet parasıylamı rezil olsun ? Lagı sorunsuz halletmek için oyunu 1 2 ay kapatmak isterseniz yine millet razı olur bana göre. Ha kökten değiştirecekseniz oyunun arayüzünü felande değiştirinki iyice oyun milleti çeksin daha fazla oyuncu kazansın. Hem siz karlı çıkarsınız hemde oyuncular verdiği paranın hakkını alır. Meteorit 1 konusuna gelince. M1 Çıkalı gaffar grubu kurma düzenleri bozuldu ve hep 4m1 ve 3m1 li gruplar bulunur m1sizler çevresi olmazsa girmesi imkansız olur. Çevre olunca noluyor sanki . Herkes kendi çıkarını düşünmeye başladı. Önceden üstünü fulleyenler kral olarak görülürken şimdide m1 üretenler kral olarak görüldü.Reel hayatta bile bazı değersiz insanlar oyunda kral olup havalanmaya başlıyorlar . Birsürü kişi oyun için okulunu felan önemsemedi ve büyük bağımlılık oldu reelde yaşı 13-14 olanlar m1 felan üretince oyunda abilik -ablalık taslıyorlar
Bi oyun için fuardadır buluşmadır sırf kavga için oraya gidiyor
. Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı. Bu yüzdende çoğu kişi oyunu bıraktı. Ve bırakmaya devam ediyor. M1in amacı sadece zaman kısaltmakmı ? 2-3m1li girdiğinden 4 Hs 2300 girdiğinde 5-10 dakika fark var arada sadece mesela geçen m1 arayanlara inat 4hsli grup kurdum bir tanede ejderli aldık ve gayette çok hızlı kesim yaptık ve hızlı bir şekilde ilerledik. Herşey ne olursa olsun tecrübeye bağlanıyor. M1Li olupta aklı olmayan çok insan var.Stuarta 4m1, Kenan ve Junona 4 Y2 arayanlar var Allah akıl fikir versin ne diyelim. Önceden 4 hsli ejderli adamlarla Gaffar ,X kesilirken 10-15dk erken çıkayım diye 4 m1li giriliyor artık. Oyunun düzeni bozuldu dahada düzeltilemez hale geldi bana göre. Grup kuranlarında hiç düşünceleri yok full kıyamet full mevlanalı adam alacak illa gruba. Eee üstünü fullemiş daha niye girsin gaffara ? Şifacımda ceket pant ayak zırh felan var ama gaffara giremiyorum işmi ? Asam yok diye gruba stuya bile alınmıyorum alınamıyorlar.Gruba girmek için asa üretmek zorundamıyım zorundalarmı ? Tabikide hayır. En kolay gruba alınanda şifacıydı pehh. [/quote9]
Katılıyorum sana şifaya büyü şifa soruluyor cidden anlamıyorum
İnsanların bileceği iş gruba almak veya almamak arkadaşların olması falan lazım ama o kadar takma oyun sonuçta 
Uzun bir aradır bu sorun çözülemiyorsa niçin oyunu devam ettiriyorsunuzki ? Millet parasıylamı rezil olsun ? Lagı sorunsuz halletmek için oyunu 1 2 ay kapatmak isterseniz yine millet razı olur bana göre. Ha kökten değiştirecekseniz oyunun arayüzünü felande değiştirinki iyice oyun milleti çeksin daha fazla oyuncu kazansın. Hem siz karlı çıkarsınız hemde oyuncular verdiği paranın hakkını alır. Meteorit 1 konusuna gelince. M1 Çıkalı gaffar grubu kurma düzenleri bozuldu ve hep 4m1 ve 3m1 li gruplar bulunur m1sizler çevresi olmazsa girmesi imkansız olur. Çevre olunca noluyor sanki . Herkes kendi çıkarını düşünmeye başladı. Önceden üstünü fulleyenler kral olarak görülürken şimdide m1 üretenler kral olarak görüldü.Reel hayatta bile bazı değersiz insanlar oyunda kral olup havalanmaya başlıyorlar . Birsürü kişi oyun için okulunu felan önemsemedi ve büyük bağımlılık oldu reelde yaşı 13-14 olanlar m1 felan üretince oyunda abilik -ablalık taslıyorlar
Katılıyorum sana şifaya büyü şifa soruluyor cidden anlamıyorum
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Şuan isteyim 4de cıkacam 5de evdeyim merana gelirsen konusuruz...
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Tertip yazdı:
Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı.
Katılıyorum. Kendimce aldığım önlem "Sana güveniyorum ama nefsine güvenmiyorum"
Yeri gelmişken değinmek istiyorum;
Oyunda trilyonlarınız olsa size faydası olacak mı? Diyelim ki 1 trilyon kasmışsınız ama gözleriniz kör oldu ne yapacaksınız? Sağlığınızdan dahamı değerli? Yapmayın etmeyin arkadaşlar milletin emeklerini çalarak nereye kadar ? Yatmadan önce düşünün bunu NEREYE KADAR ? Cevabı bulduğunuzda anlayacaksınız ki bir tılsım/eşya uğruna karşınızdaki insanı hiçe sayarak geleceğinizi yakmışsınız. Burada ne desek boş oyuna girdiğimizde beynimiz yıkanıyor ve insanlıklar unutulup gidiyorr...
Dilerim insanlığımız beynimize değil kalbimize işlenir.
SANA KATILIORUM :evil:
Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı.
Katılıyorum. Kendimce aldığım önlem "Sana güveniyorum ama nefsine güvenmiyorum"
Yeri gelmişken değinmek istiyorum;
Oyunda trilyonlarınız olsa size faydası olacak mı? Diyelim ki 1 trilyon kasmışsınız ama gözleriniz kör oldu ne yapacaksınız? Sağlığınızdan dahamı değerli? Yapmayın etmeyin arkadaşlar milletin emeklerini çalarak nereye kadar ? Yatmadan önce düşünün bunu NEREYE KADAR ? Cevabı bulduğunuzda anlayacaksınız ki bir tılsım/eşya uğruna karşınızdaki insanı hiçe sayarak geleceğinizi yakmışsınız. Burada ne desek boş oyuna girdiğimizde beynimiz yıkanıyor ve insanlıklar unutulup gidiyorr...
Dilerim insanlığımız beynimize değil kalbimize işlenir.
SANA KATILIORUM :evil:
Bu m1ler y2ler çıkınca oyundaki hiçbir gb nin zevki kalmadı eskiden bi kenan atardık canla başla giderdikk şimdi 1 y2 1 şifa yetiyor para dönemide başladı bu tılsımları kim tasarladıysa sadece full leri düşünmüş
Saygılarımla Byceo
Şukunu nereye vereyim :idea:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Aynen. Herşey paraya döndü eskiye dönülmek biraz zor.byceo77 yazdı:Bu m1ler y2ler çıkınca oyundaki hiçbir gb nin zevki kalmadı eskiden bi kenan atardık canla başla giderdikk şimdi 1 y2 1 şifa yetiyor para dönemide başladı bu tılsımları kim tasarladıysa sadece full leri düşünmüş
Oyunda tek başına hiç bir şey yapılamaz hale geldi,artık Meteor Yer altı gibi bir bölge gerekli..