Uzun bir aradır bu sorun çözülemiyorsa niçin oyunu devam ettiriyorsunuzki ? Millet parasıylamı rezil olsun ? Lagı sorunsuz halletmek için oyunu 1 2 ay kapatmak isterseniz yine millet razı olur bana göre. Ha kökten değiştirecekseniz oyunun arayüzünü felande değiştirinki iyice oyun milleti çeksin daha fazla oyuncu kazansın. Hem siz karlı çıkarsınız hemde oyuncular verdiği paranın hakkını alır. Meteorit 1 konusuna gelince. M1 Çıkalı gaffar grubu kurma düzenleri bozuldu ve hep 4m1 ve 3m1 li gruplar bulunur m1sizler çevresi olmazsa girmesi imkansız olur. Çevre olunca noluyor sanki . Herkes kendi çıkarını düşünmeye başladı. Önceden üstünü fulleyenler kral olarak görülürken şimdide m1 üretenler kral olarak görüldü.Reel hayatta bile bazı değersiz insanlar oyunda kral olup havalanmaya başlıyorlar . Birsürü kişi oyun için okulunu felan önemsemedi ve büyük bağımlılık oldu reelde yaşı 13-14 olanlar m1 felan üretince oyunda abilik -ablalık taslıyorlar
Meteorit 1 ve Lag.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Meteorit 1 ve Lag.
Bu iş Osmanlı dönemine döndü resmen
Çemberlitaş silahlarına yükseltme gelince IKV'nin duraklama dönemi Meteorit 1,Yıldırım 2 gelincede gerileme dönemi oldu. Oyun gün geçtikce oyuncu kaybediyor ve yöneticilerde bırakıyor. Oyunun son aşamasına gelindimi acaba diye düşündüm. Son 1 aydır aşırı bir şekilde lag var ve hala çözülmedi.
Uzun bir aradır bu sorun çözülemiyorsa niçin oyunu devam ettiriyorsunuzki ? Millet parasıylamı rezil olsun ? Lagı sorunsuz halletmek için oyunu 1 2 ay kapatmak isterseniz yine millet razı olur bana göre. Ha kökten değiştirecekseniz oyunun arayüzünü felande değiştirinki iyice oyun milleti çeksin daha fazla oyuncu kazansın. Hem siz karlı çıkarsınız hemde oyuncular verdiği paranın hakkını alır. Meteorit 1 konusuna gelince. M1 Çıkalı gaffar grubu kurma düzenleri bozuldu ve hep 4m1 ve 3m1 li gruplar bulunur m1sizler çevresi olmazsa girmesi imkansız olur. Çevre olunca noluyor sanki . Herkes kendi çıkarını düşünmeye başladı. Önceden üstünü fulleyenler kral olarak görülürken şimdide m1 üretenler kral olarak görüldü.Reel hayatta bile bazı değersiz insanlar oyunda kral olup havalanmaya başlıyorlar . Birsürü kişi oyun için okulunu felan önemsemedi ve büyük bağımlılık oldu reelde yaşı 13-14 olanlar m1 felan üretince oyunda abilik -ablalık taslıyorlar
Bi oyun için fuardadır buluşmadır sırf kavga için oraya gidiyor
. Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı. Bu yüzdende çoğu kişi oyunu bıraktı. Ve bırakmaya devam ediyor. M1in amacı sadece zaman kısaltmakmı ? 2-3m1li girdiğinden 4 Hs 2300 girdiğinde 5-10 dakika fark var arada sadece mesela geçen m1 arayanlara inat 4hsli grup kurdum bir tanede ejderli aldık ve gayette çok hızlı kesim yaptık ve hızlı bir şekilde ilerledik. Herşey ne olursa olsun tecrübeye bağlanıyor. M1Li olupta aklı olmayan çok insan var.Stuarta 4m1, Kenan ve Junona 4 Y2 arayanlar var Allah akıl fikir versin ne diyelim. Önceden 4 hsli ejderli adamlarla Gaffar ,X kesilirken 10-15dk erken çıkayım diye 4 m1li giriliyor artık. Oyunun düzeni bozuldu dahada düzeltilemez hale geldi bana göre. Grup kuranlarında hiç düşünceleri yok full kıyamet full mevlanalı adam alacak illa gruba. Eee üstünü fullemiş daha niye girsin gaffara ? Şifacımda ceket pant ayak zırh felan var ama gaffara giremiyorum işmi ? Asam yok diye gruba stuya bile alınmıyorum alınamıyorlar.Gruba girmek için asa üretmek zorundamıyım zorundalarmı ? Tabikide hayır. En kolay gruba alınanda şifacıydı pehh.
En son XxxChesTeRxxX tarafından 23 Tem 2013 12:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Meteorit 1 ve Lag.
Aynen öle adam gibi yenilik gelene kadar yokum ben 59 lvlın çıkması lazım daha çok yenilik yapılması lazım oyunda lagdan durulmuyo 1 aydır gırmıyorum zaten dahada girmem bi kaç yenilik söylucem yapılırsa çok iyi olur.

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Grup bölgeleri 2+2+2 şeklinde tasarlanmıştır.Oyundaki grup oluşumları tamamen oyuncularımızın tasarrufuna kalmıştır. bla ,bla, bla
CHIVALROUS
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Aynen öyle. Büyük hol ve tılsımlar gerçekten çok gereksizdi. Ha bölge getiriyorsan kolay olmayacak ve bosslu bişey olmalıydı. Büyük hol açılınca 1-2 saate neyin ne olduğu anlaşıldı ve en sona ulaşıldı. Bu kadar kolay bölgemi olur bari sonuna atıyorum ''Saat Koruyucusu veya muhafızı '' gibi bir boss konulsaydı yine heyecan olurdu. Hollede birlikte gelen yeni kıyafetler falan olurdu ve onlarda bu koruyucudan düşerdi . Millet yeni heyecanla oyundan zevk almaya başlardı. Yeni bölge gelirse 59 seviye gelmeli. Exp oranı zorlaştırılmalı. Holde millet 2-3 saate 1 lvlden 49 lvl oluyor nasıl işse. Yaratıklar tek kesilmeyecek kadar zorlaştırılmalı 2-3 kişinin kesmesi gerekli . Birden fazla boss bulunmalı. Herbiri farklı item atacak. Görevler daha çok bilmeceli olmalı. Bosslar zorlaştırılmalı okadar zor olmalıki 1 yılda anca kesilsin bunlar olursa oyun gerçekten çok heyecanlı geçer ve herkes bossu kesmeye çalışır ve oyuncu kazanmaya başlar. Oyun yeni gelen bölgeyle ya tamam ya da devam diyecek.xSpoRTeR yazdı:Aynen öle adam gibi yenilik gelene kadar yokum ben 59 lvlın çıkması lazım daha çok yenilik yapılması lazım oyunda lagdan durulmuyo 1 aydır gırmıyorum zaten dahada girmem bi kaç yenilik söylucem yapılırsa çok iyi olur.
- Sunucu: Teşkilat
Beyler bunlar indirim yapınca forum etkinlikleri yapınca oyuncu sayısı artıyor zannediyorlar aciziyet içerisindeler
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Katılıyorum. Kendimce aldığım önlem "Sana güveniyorum ama nefsine güvenmiyorum"Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı.
Yeri gelmişken değinmek istiyorum;
Oyunda trilyonlarınız olsa size faydası olacak mı? Diyelim ki 1 trilyon kasmışsınız ama gözleriniz kör oldu ne yapacaksınız? Sağlığınızdan dahamı değerli? Yapmayın etmeyin arkadaşlar milletin emeklerini çalarak nereye kadar ? Yatmadan önce düşünün bunu NEREYE KADAR ? Cevabı bulduğunuzda anlayacaksınız ki bir tılsım/eşya uğruna karşınızdaki insanı hiçe sayarak geleceğinizi yakmışsınız. Burada ne desek boş oyuna girdiğimizde beynimiz yıkanıyor ve insanlıklar unutulup gidiyorr...
Dilerim insanlığımız beynimize değil kalbimize işlenir.

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Güzel anlattın. Yani okadar paran olsa oyunda m1in itemin olsa gerçek hayatta ne etkisi olacak kocaman bir '' 0 '' hıı oyunun etkisi olur gerçek hayatına ; aşırı kilolar, göz bozuklukları , baş ağrıları , zeka geriliği , oyunu düşünmek , sınıfta kalmak , kötü meslek ,Allah korusun bu iş beyin tümörüne doğru gider. Benim bi tanıdığım aşırı oyun oynama ve fazla pc başında kaldığı nedeniyle beyninde tümör oluştuğu ortaya çıktı.Tertip yazdı:Katılıyorum. Kendimce aldığım önlem "Sana güveniyorum ama nefsine güvenmiyorum"Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı.![]()
Oyunda trilyonlarınız olsa size faydası olacak mı? Diyelim ki 1 trilyon kasmışsınız ama gözleriniz kör oldu ne yapacaksınız? Sağlığınızdan dahamı değerli? Yapmayın etmeyin arkadaşlar milletin emeklerini çalarak nereye kadar ? Yatmadan önce düşünün bunu NEREYE KADAR ? Cevabı bulduğunuzda anlayacaksınız ki bir tılsım/eşya uğruna karşınızdaki insanı hiçe sayarak geleceğinizi yakmışsınız. Burada ne desek boş oyuna girdiğimizde beynimiz yıkanıyor ve insanlıklar unutulup gidiyorr...
En son XxxChesTeRxxX tarafından 23 Tem 2013 13:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. :!:Tertip yazdı:Katılıyorum. Kendimce aldığım önlem "Sana güveniyorum ama nefsine güvenmiyorum"Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı.![]()
acilen ama acilen köklü değişikliklere gidilmeli,yeni level'den ziyade oyun hataları sorunları çözülmeli.
her şeyi anlarım yanlış oldu falan filan'da
ULAN 2 SENEDİR LP İLE ALINACAK BİR BK YOK HALADA GELMEDİ HANİ KISA SÜREDE GELECEKTİ ?
İKSİRLERİ DİYORSANIZ ONLARIDA REEL PARAYLA ALIYORUZ!
her şeyi anlarım yanlış oldu falan filan'da
ULAN 2 SENEDİR LP İLE ALINACAK BİR BK YOK HALADA GELMEDİ HANİ KISA SÜREDE GELECEKTİ ?
İKSİRLERİ DİYORSANIZ ONLARIDA REEL PARAYLA ALIYORUZ!
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Ya arkadaşlar siz ne dediğinizi bilmiyosunuz gaffar ilk cıktıgında böle bossmu olur cok zor diyosunuz adamlar herkes para kasabilsin diye holde hayvanlar biraz ezik ama siz okadar kolay mı olur deyip kendinizi düsünüyosunuz ben oyunu bırakmısdım geri döneli 3 ay oldu ve geldim bakdım herkesde tılsım var az para kasdım M1 ürettim okadar zor değil siz herşeyi hemen olsun istiyosunuz oyun zarar diyosunuz kendini kaybederseniz tabiki zarar ben vardiyeli sistemde calısıyorum isten gelince evde kafama göre takılıyorum oyunda grup varsa gaffar yoksa holde para kasıyorum kendiniz kaybetmeyin oyun eğlen gec ya sanki gercek hayatımı onun şekline göre kurmuyorum. Ben bundan önce kazandığımı harcıyodum şimdi baktım kredi çekdim ev aldım borçlarım var dışarıyı azalttım evde takılıyorum. Yanl hayatımı oyuna bağlamadım. Size tavsiyem aşırı hırs yapmayın zamanla olur.ayrıca biz herkesde M1 aramıyoruz aksine arkadaşlarımız boss carını sokuyoruz gaffara şuan bi arkadas var büyücü 300 fizikle 5 boss yapıyoz şuan asa düsmedi ama ceket pantolon herşey düsdü zamanla...