Er Meydanı
Re: Er Meydanı
Er meydanlari oyunun yeni haline göre yanilenmeli bencede
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Kesinlikle katılmıyorum.Bi kere bu materyallerin Bİ İHTİMAL düşmesinden bahsettik.6 kişi girecek bu eme ve orada 1 kişiye 20 dakika içinde xenotim düşecek o da belki.Kafadan atıyorum yüzde 10 gibi bi ihtimal koyarsın materyallere o zaman o er meydanına xenotim kasmak için girmek mantıklı olurmu bi düşünün bakalımAblagre yazdı: Öneri kulağa hoş geliyor fakat bu güzelliklerin yanında kötü şeylerde bekliyor olacak bizi .
Bu olay ile oyunun belli başlı oyuncuları tüm emleri kendi karakterleriyle dolduracak ve bu şekilde yine mağdur
olan oyunda çok fazla karakteri olmayan ve çevresi olmayan insanlar olacak . Saatte yaşanan
kavgalar bu sefer emler başında yaşanacak yok ben girdim , yok arkadaşımın yerini tuttum
çık o girecek falan filan...Ki karakterleri kötü olan oyuncuların üzerinde olan baskıdan bahsetmiyorum bile
Bu öneri er meydanlarının sayısının artırılması ile mümkün olabilir . Aksi düşünülürse dediğim gibi
kötü senaryolar yaşanabilir . Fakat iyi planlamayla da gayet güzel olabilir .Düşünülmesi gereken bir
öneri ...
xAFRODİZYAKx
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Senelerdir bu öneriyi benzer şekilde dile getirdim ancak ilgilenen olmadı.
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Mantıklı değişik değerli madenler ata bilir... ve kp em e de bi yenileme gelebilir... misal kazanan ekibe belirli bir miktar kp dışında oyun parası vs böylelikle er meydanlarına talep artar :!:ROckStarGAMES yazdı:Çok eskiden ErmMeydanına girmnek için yarısırdık bitsede hemen yer kapsak filan. İtemin değeri vardı o zamanlar sonda hediyeyi beklerdik yücelen ceket düşmüştü 20m e satmıstım hic unutmam. Simdi düsen itemin değeri yok xenotim gibi madenler düşse talep kesinlikle artar.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★