Er Meydanı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Er Meydanı

Mesaj gönderen EYUNAL »

Er meydanlari oyunun yeni haline göre yanilenmeli bencede
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

veya alexandrite menekşe elmas ganoderma gibi saf madenler düşebilir
Nothing
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Güzel fikirler var ama onları işleme koymayı düşünen birileri varmıdır acaba.
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Ablagre yazdı: Öneri kulağa hoş geliyor fakat bu güzelliklerin yanında kötü şeylerde bekliyor olacak bizi .
Bu olay ile oyunun belli başlı oyuncuları tüm emleri kendi karakterleriyle dolduracak ve bu şekilde yine mağdur
olan oyunda çok fazla karakteri olmayan ve çevresi olmayan insanlar olacak . Saatte yaşanan
kavgalar bu sefer emler başında yaşanacak yok ben girdim , yok arkadaşımın yerini tuttum
çık o girecek falan filan...Ki karakterleri kötü olan oyuncuların üzerinde olan baskıdan bahsetmiyorum bile :)
Bu öneri er meydanlarının sayısının artırılması ile mümkün olabilir . Aksi düşünülürse dediğim gibi
kötü senaryolar yaşanabilir . Fakat iyi planlamayla da gayet güzel olabilir .Düşünülmesi gereken bir
öneri ...
Kesinlikle katılmıyorum.Bi kere bu materyallerin Bİ İHTİMAL düşmesinden bahsettik.6 kişi girecek bu eme ve orada 1 kişiye 20 dakika içinde xenotim düşecek o da belki.Kafadan atıyorum yüzde 10 gibi bi ihtimal koyarsın materyallere o zaman o er meydanına xenotim kasmak için girmek mantıklı olurmu bi düşünün bakalım :) Hiçte birşey olmaz içiniz rahat olsun.Bi arkadaş grubu bütün gün em atsa 20 dakikadan ellerine geçecek xenotim 3ü geçmez bu da ne işe yarar hiç birşey :)
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Senelerdir bu öneriyi benzer şekilde dile getirdim ancak ilgilenen olmadı.
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

ROckStarGAMES yazdı:Çok eskiden ErmMeydanına girmnek için yarısırdık bitsede hemen yer kapsak filan. İtemin değeri vardı o zamanlar sonda hediyeyi beklerdik yücelen ceket düşmüştü 20m e satmıstım hic unutmam. Simdi düsen itemin değeri yok xenotim gibi madenler düşse talep kesinlikle artar.
Mantıklı değişik değerli madenler ata bilir... ve kp em e de bi yenileme gelebilir... misal kazanan ekibe belirli bir miktar kp dışında oyun parası vs böylelikle er meydanlarına talep artar :!: :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön