Forum Rütbeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVGamer
İskele Babası
İskele Babası

Re: Forum rütbeleri

Mesaj gönderen IKVGamer »

Yorukefe yazdı:
IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.
Abi Sobee Türk Oyun Dünyası'nda bir çığır açtı tamam.En iyi Türk Oyunu'na sahip ama yeterli değil devam edebilmek için Global bir oyun şirketinden yardım alması gerçekten şart.Global oyunlar Türk Pazarı'na girdi ve Türk Oyun Programcıları dünya standartında değil ondan dolayı Türk Pazarı'nda bile tutunamaz ama ortaklık olursa Türkiye'yi geçtim belki brikaç ülkeye bile suncu açabilirler.
En son IKVGamer tarafından 09 Tem 2013 12:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Ne rütbesi kardeş ya
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

kesinlikle..
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

IKVGamer yazdı:
Yorukefe yazdı:
IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.
Abi Sobee Türk Oyun Dünyası'nda bir çığır açtı tamam.En iyi Türk Oyunu'na sahip ama yeterli değil devam edebilmek için Global bir oyun şirketinden yardım alması gerçekten şart.Global oyunlar Türk Pazarı'na girdi ve Türk Oyun Programcıları dünya standartında değil ondan dolayı Türk Pazarı'nda bile tutunamaz ama ortaklık olursa Türkiye'yi geçtim belki brikaç ülkeye bile suncu açabilirler.
Sobee kendi ülkesinde iyi hizmet verebilse diğer oyunlar gibi dünyaya yayılabilir. Ama para peşinde koşmaktan oyunu geliştiremiyorlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
IKVGamer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IKVGamer »

Yorukefe yazdı:
IKVGamer yazdı:
Yorukefe yazdı:
Sobee kendi ülkesinde iyi hizmet verebilse diğer oyunlar gibi dünyaya yayılabilir. Ama para peşinde koşmaktan oyunu geliştiremiyorlar.
Diğer oyunlarda para peşinde koşuyor ama yinede oynatıyor.
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Beklediğimiz forum rütbeleri sonunda gelmiş.Bu işe ön ayak oldum oda yeter :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Yorukefe yazdı:Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Lan sukur etmesini bilin adamlar yenilik yapmış hala laf atıyorsunuz
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

Merhabalar,

Forum'larda bu tür yeniliklerin olması mantıklı ve güzel.Oyuncu forum seviyesini rutbe sayesinde ölçebilir.Yalnız rutbelerin fotograf olması basitlige kacınılmış.Action Script ile olsa daha güzel bir görünüm elde edilebilir.
En son EsinTi tarafından 09 Tem 2013 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

COMMANDER yazdı:
Yorukefe yazdı:Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Lan sukur etmesini bilin adamlar yenilik yapmış hala laf atıyorsunuz
Bu yeniliğin bize bir faydası var mı sence ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön