Abi Sobee Türk Oyun Dünyası'nda bir çığır açtı tamam.En iyi Türk Oyunu'na sahip ama yeterli değil devam edebilmek için Global bir oyun şirketinden yardım alması gerçekten şart.Global oyunlar Türk Pazarı'na girdi ve Türk Oyun Programcıları dünya standartında değil ondan dolayı Türk Pazarı'nda bile tutunamaz ama ortaklık olursa Türkiye'yi geçtim belki brikaç ülkeye bile suncu açabilirler.Yorukefe yazdı:Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Forum Rütbeleri
Re: Forum rütbeleri
En son IKVGamer tarafından 09 Tem 2013 12:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
kesinlikle..
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Sobee kendi ülkesinde iyi hizmet verebilse diğer oyunlar gibi dünyaya yayılabilir. Ama para peşinde koşmaktan oyunu geliştiremiyorlar.IKVGamer yazdı:Abi Sobee Türk Oyun Dünyası'nda bir çığır açtı tamam.En iyi Türk Oyunu'na sahip ama yeterli değil devam edebilmek için Global bir oyun şirketinden yardım alması gerçekten şart.Global oyunlar Türk Pazarı'na girdi ve Türk Oyun Programcıları dünya standartında değil ondan dolayı Türk Pazarı'nda bile tutunamaz ama ortaklık olursa Türkiye'yi geçtim belki brikaç ülkeye bile suncu açabilirler.Yorukefe yazdı:Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Diğer oyunlarda para peşinde koşuyor ama yinede oynatıyor.Yorukefe yazdı:Sobee kendi ülkesinde iyi hizmet verebilse diğer oyunlar gibi dünyaya yayılabilir. Ama para peşinde koşmaktan oyunu geliştiremiyorlar.IKVGamer yazdı:Abi Sobee Türk Oyun Dünyası'nda bir çığır açtı tamam.En iyi Türk Oyunu'na sahip ama yeterli değil devam edebilmek için Global bir oyun şirketinden yardım alması gerçekten şart.Global oyunlar Türk Pazarı'na girdi ve Türk Oyun Programcıları dünya standartında değil ondan dolayı Türk Pazarı'nda bile tutunamaz ama ortaklık olursa Türkiye'yi geçtim belki brikaç ülkeye bile suncu açabilirler.Yorukefe yazdı:Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Beklediğimiz forum rütbeleri sonunda gelmiş.Bu işe ön ayak oldum oda yeter
CHIVALROUS
Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Mustafa Kemal Atatürk
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Lan sukur etmesini bilin adamlar yenilik yapmış hala laf atıyorsunuzYorukefe yazdı:Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Ben tek siz hepiniz
Merhabalar,
Forum'larda bu tür yeniliklerin olması mantıklı ve güzel.Oyuncu forum seviyesini rutbe sayesinde ölçebilir.Yalnız rutbelerin fotograf olması basitlige kacınılmış.Action Script ile olsa daha güzel bir görünüm elde edilebilir.
Forum'larda bu tür yeniliklerin olması mantıklı ve güzel.Oyuncu forum seviyesini rutbe sayesinde ölçebilir.Yalnız rutbelerin fotograf olması basitlige kacınılmış.Action Script ile olsa daha güzel bir görünüm elde edilebilir.
En son EsinTi tarafından 09 Tem 2013 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
Bu yeniliğin bize bir faydası var mı sence ?COMMANDER yazdı:Lan sukur etmesini bilin adamlar yenilik yapmış hala laf atıyorsunuzYorukefe yazdı:Ama diğer oyunlar sürekli gelişim içerisinde İKV'den bunu bekleyemezsin.
Mustafa Kemal Atatürk