Destek-Cevap
Destek-Cevap
Tılsım nedeniyle desteğe mail attığımda ilk cevabın soruyla alakasız olmasını mı yoksa ikinci kez attığım mailin 3 gündür cevaplanmamasını mı dert yanmalıyım bilemedim. Bir iş yapıyorsanız hakkını verin bari ki sonra yok efendim bizim Türk oyunu niye oynanmıyor gibisinden laflar duyduğunuzda dert yanmayın. Şu maillere artık zamanında cevap gelse ne olur. Artı anlamadığım neden bu kadar geç kalıyor cevaplar? İnceleme yapıyorsunuz diye düşündüm fakat bir incelemenin 3 gün sürmesi imkansız.
KissMyShoeS
Re: Destek-Cevap
klasik bu kardeşim
Selam mgm145,
Öncelikle bahsi geçen konularda yapılan incelemeler oldukça zor ve uzun bir süreci kapsamaktadır. Ayrıca her ay yüzlerce oyuncu farklı konularda inceleme yapılması için başvurularda bulunmaktadır. Sizler de takdir edersiniz ki her ne kadar vakit ayrılsa da taleplerin fazla olmasından ve doğru kararlar alınabilmesi açısından süreç uzayabilmektedir.
Uzun süre cevap alamadığınız takdirde tekrar form gönderme hakkına sahipsiniz. Bunun dışında konunuzu bir eleştiri olarak görüyor ve forum üzerinden destek veremeyeceğimiz hatırlatmasını yapıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
İyi forumlar.
Öncelikle bahsi geçen konularda yapılan incelemeler oldukça zor ve uzun bir süreci kapsamaktadır. Ayrıca her ay yüzlerce oyuncu farklı konularda inceleme yapılması için başvurularda bulunmaktadır. Sizler de takdir edersiniz ki her ne kadar vakit ayrılsa da taleplerin fazla olmasından ve doğru kararlar alınabilmesi açısından süreç uzayabilmektedir.
Uzun süre cevap alamadığınız takdirde tekrar form gönderme hakkına sahipsiniz. Bunun dışında konunuzu bir eleştiri olarak görüyor ve forum üzerinden destek veremeyeceğimiz hatırlatmasını yapıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
İyi forumlar.
Bu tatmin edici cevap için sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
KissMyShoeS
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Gedikoglu yazdı:Selam mgm145,
İyi forumlar.
Adam Haklı Beyler
İyi forumlar.