Destek-Cevap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mgm145
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Destek-Cevap

Mesaj gönderen mgm145 »

Tılsım nedeniyle desteğe mail attığımda ilk cevabın soruyla alakasız olmasını mı yoksa ikinci kez attığım mailin 3 gündür cevaplanmamasını mı dert yanmalıyım bilemedim. Bir iş yapıyorsanız hakkını verin bari ki sonra yok efendim bizim Türk oyunu niye oynanmıyor gibisinden laflar duyduğunuzda dert yanmayın. Şu maillere artık zamanında cevap gelse ne olur. Artı anlamadığım neden bu kadar geç kalıyor cevaplar? İnceleme yapıyorsunuz diye düşündüm fakat bir incelemenin 3 gün sürmesi imkansız.
KissMyShoeS
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Destek-Cevap

Mesaj gönderen Gerrard8 »

klasik bu kardeşim
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Selam mgm145,

Öncelikle bahsi geçen konularda yapılan incelemeler oldukça zor ve uzun bir süreci kapsamaktadır. Ayrıca her ay yüzlerce oyuncu farklı konularda inceleme yapılması için başvurularda bulunmaktadır. Sizler de takdir edersiniz ki her ne kadar vakit ayrılsa da taleplerin fazla olmasından ve doğru kararlar alınabilmesi açısından süreç uzayabilmektedir.
Uzun süre cevap alamadığınız takdirde tekrar form gönderme hakkına sahipsiniz. Bunun dışında konunuzu bir eleştiri olarak görüyor ve forum üzerinden destek veremeyeceğimiz hatırlatmasını yapıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
mgm145
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mgm145 »

Bu tatmin edici cevap için sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
KissMyShoeS
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Gedikoglu yazdı:Selam mgm145,

Öncelikle bahsi geçen konularda yapılan incelemeler oldukça zor ve uzun bir süreci kapsamaktadır. Ayrıca her ay yüzlerce oyuncu farklı konularda inceleme yapılması için başvurularda bulunmaktadır. Sizler de takdir edersiniz ki her ne kadar vakit ayrılsa da taleplerin fazla olmasından ve doğru kararlar alınabilmesi açısından süreç uzayabilmektedir.
Uzun süre cevap alamadığınız takdirde tekrar form gönderme hakkına sahipsiniz. Bunun dışında konunuzu bir eleştiri olarak görüyor ve forum üzerinden destek veremeyeceğimiz hatırlatmasını yapıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

Adam Haklı Beyler

İyi forumlar.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön