Elimde Urban tora tora cellat satırı ve arsenikli rünlü balyoz var.
Bu iki silahın hasarlarına bakıp ortalamasını alırsak
Cellat satırı 48-78 = 63
Balyoz 79-129 = 104
Yani balyoz cellat satırından 1,6 daha fazla vurması gerekiyorken ben kemik kafaya şöyle vurdum;
Cellat satırı : 1000
Rünlü balyoz : 3700
Bu oranda cellat satırı vermesi gereken hasardan çok daha az vuruyor. Bu durum Taş kanatlardada geçerli.
Şimdi rünlü balyozun daha fazla vurmasının sebebi arsenikli olması durumunuda denedim ve bir arsenikli item daha giydim;
Arsenikli itemden önce 3700
Arsenikli itemden sonra 3200
Max hasarım ( Cellat satırı ile ) : 2900
Cellat satırındaki problem
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Cellat satırındaki problem
Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
Böyle bir ayrım olduğunu bilmiyorum. Ama ezici silahlara, kesici silahlara vb. direnç diye bir şey yok. O yüzden etkilemez diye düşündüm.
Çok iyi şekilde etkiler. Rastlamış olman lazım ki Ezici silahlar (Balyoz gibi) Taşkanat'larda daha rahat kullanılıyor, belirttiğin gibi. Bu yüzden saldırı hızı en fazla olan Kesici, orta derecede saldırı hızına sahip olan Delici ve en ağır saldırı hızına sahip olan Ezici silahlara sahibiz. GWYNBLEIDD'e teşekkürler. Gayet iyi açıklamış, umarım ben de yardımcı olmuşumdur.utku1907 yazdı:GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
Böyle bir ayrım olduğunu bilmiyorum. Ama ezici silahlara, kesici silahlara vb. direnç diye bir şey yok. O yüzden etkilemez diye düşündüm.
» | GiHaN |
Peki wslerde hangisi kullanışlıdır.GiHaN yazdı:Çok iyi şekilde etkiler. Rastlamış olman lazım ki Ezici silahlar (Balyoz gibi) Taşkanat'larda daha rahat kullanılıyor, belirttiğin gibi. Bu yüzden saldırı hızı en fazla olan Kesici, orta derecede saldırı hızına sahip olan Delici ve en ağır saldırı hızına sahip olan Ezici silahlara sahibiz. GWYNBLEIDD'e teşekkürler. Gayet iyi açıklamış, umarım ben de yardımcı olmuşumdur.utku1907 yazdı:GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Rakibinin zırhına göre değişir.utku1907 yazdı:Peki wslerde hangisi kullanışlıdır.GiHaN yazdı:Çok iyi şekilde etkiler. Rastlamış olman lazım ki Ezici silahlar (Balyoz gibi) Taşkanat'larda daha rahat kullanılıyor, belirttiğin gibi. Bu yüzden saldırı hızı en fazla olan Kesici, orta derecede saldırı hızına sahip olan Delici ve en ağır saldırı hızına sahip olan Ezici silahlara sahibiz. GWYNBLEIDD'e teşekkürler. Gayet iyi açıklamış, umarım ben de yardımcı olmuşumdur.utku1907 yazdı:GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
Örneğin büyücü, zırhı en düşük sınıftır.Bu yüzden büyücüye balyozla çok yüksek hasarlar verebilirsin.Üstünde iyiyse tabi ki
CHIVALROUS
Bahsettiğin konuya dair ve buna benzer konulardan yardım aramak istiyorsan, bir zamanlar benim yaptığım gibi Karakter Okullar'ından Savaşçı bölümünü ziyaret et. Eminim ki senin için de çok özel bilgiler barındıran bir bölümdür.
Karakter Okulları'na ulaşmak için buraya tıklayın.
İyi forumlar.
Karakter Okulları'na ulaşmak için buraya tıklayın.
İyi forumlar.
» | GiHaN |
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Oyunda mevcut olan 3 çeşit silah tipinden hasarına göre anormal derecede daha fazla yiyen yaratıklar olabilir. Bu tamamen yaratıklara bağlıdır.

- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Mesela efsunsuz balyoz + basılı bıçak kılıcdan taşkanatlara daha iyi vurur silahların farkılııkları vardır bi ecel getiren gibi silahlar bi latif,bıçak sırtı kılıç gibi silahlar,bir de balyoz,taş kanat balta gibi silahlar var bu silahlarda farklı yaratıklara farklı hasar veriyorlar.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007