Cellat satırındaki problem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Cellat satırındaki problem

Mesaj gönderen utku1907 »

Elimde Urban tora tora cellat satırı ve arsenikli rünlü balyoz var.

Bu iki silahın hasarlarına bakıp ortalamasını alırsak

Cellat satırı 48-78 = 63
Balyoz 79-129 = 104

Yani balyoz cellat satırından 1,6 daha fazla vurması gerekiyorken ben kemik kafaya şöyle vurdum;

Cellat satırı : 1000
Rünlü balyoz : 3700

Bu oranda cellat satırı vermesi gereken hasardan çok daha az vuruyor. Bu durum Taş kanatlardada geçerli.

Şimdi rünlü balyozun daha fazla vurmasının sebebi arsenikli olması durumunuda denedim ve bir arsenikli item daha giydim;

Arsenikli itemden önce 3700
Arsenikli itemden sonra 3200

Max hasarım ( Cellat satırı ile ) : 2900
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: Cellat satırındaki problem

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.

Böyle bir ayrım olduğunu bilmiyorum. Ama ezici silahlara, kesici silahlara vb. direnç diye bir şey yok. O yüzden etkilemez diye düşündüm.
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

utku1907 yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:Ortada problem yok.Ezici, kesici, delici silah çeşitlerinden kaynaklanan bir durum sadece.

Böyle bir ayrım olduğunu bilmiyorum. Ama ezici silahlara, kesici silahlara vb. direnç diye bir şey yok. O yüzden etkilemez diye düşündüm.
Çok iyi şekilde etkiler. Rastlamış olman lazım ki Ezici silahlar (Balyoz gibi) Taşkanat'larda daha rahat kullanılıyor, belirttiğin gibi. Bu yüzden saldırı hızı en fazla olan Kesici, orta derecede saldırı hızına sahip olan Delici ve en ağır saldırı hızına sahip olan Ezici silahlara sahibiz. GWYNBLEIDD'e teşekkürler. Gayet iyi açıklamış, umarım ben de yardımcı olmuşumdur. ;)
» | GiHaN |
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GiHaN yazdı:
utku1907 yazdı:

Çok iyi şekilde etkiler. Rastlamış olman lazım ki Ezici silahlar (Balyoz gibi) Taşkanat'larda daha rahat kullanılıyor, belirttiğin gibi. Bu yüzden saldırı hızı en fazla olan Kesici, orta derecede saldırı hızına sahip olan Delici ve en ağır saldırı hızına sahip olan Ezici silahlara sahibiz. GWYNBLEIDD'e teşekkürler. Gayet iyi açıklamış, umarım ben de yardımcı olmuşumdur. ;)
Peki wslerde hangisi kullanışlıdır.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

utku1907 yazdı:
GiHaN yazdı:
utku1907 yazdı:

Peki wslerde hangisi kullanışlıdır.
Rakibinin zırhına göre değişir.

Örneğin büyücü, zırhı en düşük sınıftır.Bu yüzden büyücüye balyozla çok yüksek hasarlar verebilirsin.Üstünde iyiyse tabi ki :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen GiHaN »

Bahsettiğin konuya dair ve buna benzer konulardan yardım aramak istiyorsan, bir zamanlar benim yaptığım gibi Karakter Okullar'ından Savaşçı bölümünü ziyaret et. Eminim ki senin için de çok özel bilgiler barındıran bir bölümdür.

Karakter Okulları'na ulaşmak için buraya tıklayın.

İyi forumlar. ;)
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Oyunda mevcut olan 3 çeşit silah tipinden hasarına göre anormal derecede daha fazla yiyen yaratıklar olabilir. Bu tamamen yaratıklara bağlıdır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Mesela efsunsuz balyoz + basılı bıçak kılıcdan taşkanatlara daha iyi vurur silahların farkılııkları vardır bi ecel getiren gibi silahlar bi latif,bıçak sırtı kılıç gibi silahlar,bir de balyoz,taş kanat balta gibi silahlar var bu silahlarda farklı yaratıklara farklı hasar veriyorlar.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön