Bozuk olan şimdiki hali mi ? 1 sene önce bırakmıştım oyunu. Teşkilatta oynuyordum. Ejder asanın maliyeti ne kadardı biliyor musun ? 600m. Evet yanlış okumadın. 600m ediyordu ejder asa. Üretemedim, hiçbir şey üretemedim maden çekecek zamanım yoktu o zamanlar. Ben de bir şey yapamadığımı görünce bıraktım. Ejder asanın 600m etmesi normal mi ?Bloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyorwonka yazdı:Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
2 yıl once 10m iridyum şimdi 200 300 bin gidiyor
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
İKV PAZAR SİSTEMİ
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: İKV PAZAR SİSTEMİ
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
1 yıl once değildir okimyasalatik yazdı:Bozuk olan şimdiki hali mi ? 1 sene önce bırakmıştım oyunu. Teşkilatta oynuyordum. Ejder asanın maliyeti ne kadardı biliyor musun ? 600m. Evet yanlış okumadın. 600m ediyordu ejder asa. Üretemedim, hiçbir şey üretemedim maden çekecek zamanım yoktu o zamanlar. Ben de bir şey yapamadığımı görünce bıraktım. Ejder asanın 600m etmesi normal mi ?Bloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyorwonka yazdı:Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
Pazar gelirse tezgahtar pasaportu falan oyle şeyler olur parayla pazar açarsın ikv nin bedava yaptıgı bir şey mi gorulmuş allah aşknıa
ben 2 yıl mı 3 yıl mı once ne ejder asayı 400m ye basmıştım ashabı 500m ye şimdi 100m den gidiyorlar
kardeşim o zamanlar pahalı ediyordu ama madenler de pahalıydı hem ejder ashab gibi itemlerin her onune gelende olmamasını engelliyordu şu an ejderli olanlar gb ye giremiyor kenana y2 arıyorlar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Ne zaman oynadığımı biliyorum merak etme. 1 sene önceydi. Yeni silahlar gelir, eskileri ucuzlar normali bu değil midir ? Ashabı ejderi nasıl ucuzlatabiliriz saf kromun fiyatını düşürerek mi ? Onları üretmek için ne lazımsa fiyatı düştü işte. Oyuna sıfırdan başladım o yüzden büyük hol çemberlitaş falan tam bilmiyorum ama bölgeden gördüğüm kadarıyla oradan çıkan madenler şu anda iridyumun eskiden gördüğü muameleyi görüyor. E ejderin şimdiki karşılığı olan asaların üretilmesi için de onlar gerekiyor. Hala anormal bir şey göremedim ben ?Bloodmage yazdı:1 yıl once değildir okimyasalatik yazdı:Bozuk olan şimdiki hali mi ? 1 sene önce bırakmıştım oyunu. Teşkilatta oynuyordum. Ejder asanın maliyeti ne kadardı biliyor musun ? 600m. Evet yanlış okumadın. 600m ediyordu ejder asa. Üretemedim, hiçbir şey üretemedim maden çekecek zamanım yoktu o zamanlar. Ben de bir şey yapamadığımı görünce bıraktım. Ejder asanın 600m etmesi normal mi ?Bloodmage yazdı:Zaten maden piyasası bozuk geçen yıl 25 m eden menekşe şimdi 3 4 m gidiyorwonka yazdı:Len ferruh bu dediğine kendinde inanıyonmu tabi senin işine gelmez ucuzdan alıp pahalıya satacan sen :twisted:Ferruh yazdı:Oyunda para dengesini ayak tutan maden piyasasıdır birisi pazarında 3mden satarken birisi 4mden satınca herkes 3mlikten almak isteyecek ve 4m'lik satan adamın elinde kalacaktır o da satmak için 3m yapmak zorunda kalacaktır böylece madenlerin ücretleri düşecek oyunda maden para dengesi bozulacaktır ama bu sistem olmadan bir madeni 4m parayada 14m parayada satabilmektesiniz...
ben 2 yıl mı 3 yıl mı once ne ejder asayı 400m ye basmıştım ashabı 500m ye şimdi 100m den gidiyorlar
kardeşim o zamanlar pahalı ediyordu ama madenler de pahalıydı hem ejder ashab gibi itemlerin her onune gelende olmamasını engelliyordu şu an ejderli olanlar gb ye giremiyor kenana y2 arıyorlar
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Serbest piyasa bu arkadaşlar bunu oyunda gördüğüm zamanda söylüyorum bir satıcı madene 50m diyorsa laf etmek senin payına düşmez alırsan alıcam şuraya geliyorum ya da gel dersin almıyacaksan teşekkür ederim der geçersin ... Unutmayın ki madenler babamızın hayrına gelmiyor çantamıza bir kişi kolayca arttırıcı ile çekerken bir kişi saatlerce 1 tane saf çekebiliyor bu yüzden maden piyasası istediği gibi oynamalı pazar sistemi bu maden piyasasını tamamen sıfırlayacak bir uygulama lütfen beklemeyin böyle şeyler Plus paketiniz mi yok 85 ila 300 akçe arası bir şey galiba Klan bölge kanalına yazma aylık bol bol sabaha kadar yansıtın madenlerinizi satmaya çalışın ama bu pazara kurmadır felan uğraşmayın
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- izdirapgrafik

- Lonca: Organize İşler
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Ne zaman oynadığımı biliyorum merak etme. 1 sene önceydi. Yeni silahlar gelir, eskileri ucuzlar normali bu değil midir ? Ashabı ejderi nasıl ucuzlatabiliriz saf kromun fiyatını düşürerek mi ? Onları üretmek için ne lazımsa fiyatı düştü işte. Oyuna sıfırdan başladım o yüzden büyük hol çemberlitaş falan tam bilmiyorum ama bölgeden gördüğüm kadarıyla oradan çıkan madenler şu anda iridyumun eskiden gördüğü muameleyi görüyor. E ejderin şimdiki karşılığı olan asaların üretilmesi için de onlar gerekiyor. Hala anormal bir şey göremedim ben ?[/quote]
Yanlışın var kardeş 1 yıl once çemberli gelmedi çemberli 2 yıl once geldi
Yanlışın var kardeş 1 yıl once çemberli gelmedi çemberli 2 yıl once geldi
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Beyler bu oyunda madenlerin piyasasını çökerten ne oldu biliyor musunuz ?
Çemberlitaş oldu. Çember gelene kadar ejder ashab olaylarından fırlamıştı bi ara ama düşmüştü sonradan. Çember geldi yine fırladı ama bir daha bu madenlerin piyasası toparlanamadı bir düşüş o düşüş tutabilene aşk olsun. Yönetim bunu bildiği halde yeni bölgede yeni madenler çıkardı eyvallah ama eski madenlerden biraz o reçetelere ekleseydi bu sistem yerine otururdu. Yani son hamleyide yanlış yaptılar. Bu madenler kaç zamandır böyle bunu bildikleri halde piyasayı toparlamaya uğraşmamaları beni gerçekten şaşırtıyor. Bu saatten sonra yeni itemler gelecekte eski madenlerden isteyecekte piyasa toparlanacakta bunu yapamıyorsunuz ama bir pazar sistemini kurmaktan bile aciz kaldılar. Siz hala ne madeninin piyasası bozulur diyorsunuz piyasa mı bıraktılar sanki. Benim dediğim sadece madene yönelik değil ayrıca.
BURAYI İYİ ANLAYIN:
O pazara itemde konacak tılsımda konacak madende kolyede yüzükte. Madene yönelik bir pazar değil yani fiyatını belirle başlığını belirle ve aç pazarını sonra işin mi var git geldiğinde bak ne satılmış ne kalmış.
Tartışmaya dönmesin lütfen konu. Yönetimin üst üste yaptığı yanlışları artık oyuncular toparlayamacak hale geldi ve isyanlar yavaş yavaş artıyor..
Çemberlitaş oldu. Çember gelene kadar ejder ashab olaylarından fırlamıştı bi ara ama düşmüştü sonradan. Çember geldi yine fırladı ama bir daha bu madenlerin piyasası toparlanamadı bir düşüş o düşüş tutabilene aşk olsun. Yönetim bunu bildiği halde yeni bölgede yeni madenler çıkardı eyvallah ama eski madenlerden biraz o reçetelere ekleseydi bu sistem yerine otururdu. Yani son hamleyide yanlış yaptılar. Bu madenler kaç zamandır böyle bunu bildikleri halde piyasayı toparlamaya uğraşmamaları beni gerçekten şaşırtıyor. Bu saatten sonra yeni itemler gelecekte eski madenlerden isteyecekte piyasa toparlanacakta bunu yapamıyorsunuz ama bir pazar sistemini kurmaktan bile aciz kaldılar. Siz hala ne madeninin piyasası bozulur diyorsunuz piyasa mı bıraktılar sanki. Benim dediğim sadece madene yönelik değil ayrıca.
BURAYI İYİ ANLAYIN:
O pazara itemde konacak tılsımda konacak madende kolyede yüzükte. Madene yönelik bir pazar değil yani fiyatını belirle başlığını belirle ve aç pazarını sonra işin mi var git geldiğinde bak ne satılmış ne kalmış.
Tartışmaya dönmesin lütfen konu. Yönetimin üst üste yaptığı yanlışları artık oyuncular toparlayamacak hale geldi ve isyanlar yavaş yavaş artıyor..