Merhaba arkadaşlar ,
Az kişide sevse Şepplem karakterini ben severdim. Kendisi ile tanışmıştık fakat adını şuan vermek istemiyorum. Ben oyunu bıraktıktan sonra bir daha göremedim. Acaba ne yapıyor oynamıyor mu artık ?
GM Erdoğan bu konuda bilgili olabilir :lol:
Şepplem'e ne oldu ?
Şepplem'e ne oldu ?
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DuMaN
Re: Şepplem'e ne oldu ?
Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemişti
Çok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
Klan savasini iyi yapan birini daha kaybettik desenizeDEWELOPER yazdı:Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemiştiÇok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
Kendisine ulamasadim
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DuMaN
Aynen
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
VaMoSBieN yazdı:Klan savasini iyi yapan birini daha kaybettik desenizeDEWELOPER yazdı:Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemiştiÇok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
Gruptayken 30-40 tane antilop uretirdi iksir kullanmayi sevdigi icin hep laf yerdi seviyesiz oyunculardan
Kendisine ulamasadimKarakterini silmis Beyaz Koskte
Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
YiLMaZ yazdı:VaMoSBieN yazdı:Klan savasini iyi yapan birini daha kaybettik desenizeDEWELOPER yazdı:Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemiştiÇok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
Gruptayken 30-40 tane antilop uretirdi iksir kullanmayi sevdigi icin hep laf yerdi seviyesiz oyunculardan
Kendisine ulamasadimKarakterini silmis Beyaz Koskte
Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
Yilmaz abi valla bu konuda bilgim yok ama gruptayken hep antilop urettigini biliyorum
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Oyunumuzda hiçbir GM, hatta DEV 10 saniyede bir kutup açma veya zihin atma gibi bir yetkiye sahip olmadı. Yani öyle bir yetki hiç var olmadı ki bunu kullanabilen biri olsun. Herhangi bir yetki aşımı veya benzeri davranışta bulunmadığı konusunda emin olabilirsin. Benim sözüme güveneceğini düşünüyorum.YiLMaZ yazdı:Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
Şeepplem'in oyun durumu ile ilgili birşey söylemeyeyim. Kendisi görürse belki bir selam yazar. Belki sıkı bir oyuncu gibi, belki yılda bir defa foruma göz atan eski dostlar gibi. Sadece hiçbir şey ile suçlanmadığı konusunda emin olmalı herkes.
Sevgiler.
Erdogan yazdı:Oyunumuzda hiçbir GM, hatta DEV 10 saniyede bir kutup açma veya zihin atma gibi bir yetkiye sahip olmadı. Yani öyle bir yetki hiç var olmadı ki bunu kullanabilen biri olsun. Herhangi bir yetki aşımı veya benzeri davranışta bulunmadığı konusunda emin olabilirsin. Benim sözüme güveneceğini düşünüyorum.YiLMaZ yazdı:Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
Şeepplem'in oyun durumu ile ilgili birşey söylemeyeyim. Kendisi görürse belki bir selam yazar. Belki sıkı bir oyuncu gibi, belki yılda bir defa foruma göz atan eski dostlar gibi. Sadece hiçbir şey ile suçlanmadığı konusunda emin olmalı herkes.
Sevgiler.
Favori cezalandırıcım gelmiş :lol: Şepplem ile çok KP kastık bende aksi bir durum görmedim
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
bu oyunda olmaz dedikleri şeylerin hepsini bahsi geçen kişi çetesiyle beraber yapmıştır. yılmazın ne demek istediği ortadadır, işlerine gelmeyince yazdığı gibi anlarlar, işlerine gelince yazmadıklarını anlarlar. kendisine ne oldu bilemiyorum ama yaptığı üç kağıtlar, iftiralar, kumpaslar ve haksızlıklar ona ve çevresine normal geliyordu, bundan daha kötüsü olamaz onur ve ahlak sahibi insanlar için.
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★