Şepplem'e ne oldu ?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şepplem'e ne oldu ?

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Merhaba arkadaşlar ,

Az kişide sevse Şepplem karakterini ben severdim. Kendisi ile tanışmıştık fakat adını şuan vermek istemiyorum. Ben oyunu bıraktıktan sonra bir daha göremedim. Acaba ne yapıyor oynamıyor mu artık ?

GM Erdoğan bu konuda bilgili olabilir :lol:
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Re: Şepplem'e ne oldu ?

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemişti :) Çok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DEWELOPER yazdı:Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemişti :) Çok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
Klan savasini iyi yapan birini daha kaybettik desenize :) Gruptayken 30-40 tane antilop uretirdi iksir kullanmayi sevdigi icin hep laf yerdi seviyesiz oyunculardan :)

Kendisine ulamasadim :) Karakterini silmis Beyaz Koskte :)

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Aynen :D
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

VaMoSBieN yazdı:
DEWELOPER yazdı:Şepplem düzgün karekterli bir oyuncuydu , GM olduktan sonra çok fazla kişi çekemedi onun GM olmasını çünkü çoğu kişi başvuru yaptı ve kabul görmemişti :) Çok üstüne gidildi bir ara hak etmediği şekilde hemde.Bildiğim kadarıyla sunucu değiştirdi.
Klan savasini iyi yapan birini daha kaybettik desenize :) Gruptayken 30-40 tane antilop uretirdi iksir kullanmayi sevdigi icin hep laf yerdi seviyesiz oyunculardan :)

Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YiLMaZ yazdı:
VaMoSBieN yazdı:

Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...

Yilmaz abi valla bu konuda bilgim yok ama gruptayken hep antilop urettigini biliyorum :) Fakat siz daha iyi bilirsiniz tabii biz hep ayni gruptaydik hic savasmadigim icin siz Lodostunuz :)

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

YiLMaZ yazdı:Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
Oyunumuzda hiçbir GM, hatta DEV 10 saniyede bir kutup açma veya zihin atma gibi bir yetkiye sahip olmadı. Yani öyle bir yetki hiç var olmadı ki bunu kullanabilen biri olsun. Herhangi bir yetki aşımı veya benzeri davranışta bulunmadığı konusunda emin olabilirsin. Benim sözüme güveneceğini düşünüyorum.

Şeepplem'in oyun durumu ile ilgili birşey söylemeyeyim. Kendisi görürse belki bir selam yazar. Belki sıkı bir oyuncu gibi, belki yılda bir defa foruma göz atan eski dostlar gibi. Sadece hiçbir şey ile suçlanmadığı konusunda emin olmalı herkes.

Sevgiler.
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Erdogan yazdı:
YiLMaZ yazdı:Evet düzgün karakterli bir oyuncu ''idi''.Yanlız GM olduktan sonra sizin dediğiniz gibi değildi.O iksirleri üretmiyordu.Kullanmıyordu da! Yaptığı oyun yöneticilerine verilen karakterin hız kazanmasını sağlayan Yüzük kullanması idi.10 saniyede bir kutup açabiliyor ve 10 saniyede bir zihin atabiliyordu.Yani sizin dediğiniz gibi haksız yere suçlanmadı ! Kendini fazla oyuna kaptırdı, hırs yaptı...Sonuç olarak kendi kayıp etti...
Oyunumuzda hiçbir GM, hatta DEV 10 saniyede bir kutup açma veya zihin atma gibi bir yetkiye sahip olmadı. Yani öyle bir yetki hiç var olmadı ki bunu kullanabilen biri olsun. Herhangi bir yetki aşımı veya benzeri davranışta bulunmadığı konusunda emin olabilirsin. Benim sözüme güveneceğini düşünüyorum.

Şeepplem'in oyun durumu ile ilgili birşey söylemeyeyim. Kendisi görürse belki bir selam yazar. Belki sıkı bir oyuncu gibi, belki yılda bir defa foruma göz atan eski dostlar gibi. Sadece hiçbir şey ile suçlanmadığı konusunda emin olmalı herkes.

Sevgiler.

Favori cezalandırıcım gelmiş :lol: Şepplem ile çok KP kastık bende aksi bir durum görmedim :) Oyuna renk katıyordu bence hiç konuşmadan oyun oynayarak :) O yüzden merak ettim. Neyse sanırım oyunu bırakmış :)

Beyaz Köşk
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

bu oyunda olmaz dedikleri şeylerin hepsini bahsi geçen kişi çetesiyle beraber yapmıştır. yılmazın ne demek istediği ortadadır, işlerine gelmeyince yazdığı gibi anlarlar, işlerine gelince yazmadıklarını anlarlar. kendisine ne oldu bilemiyorum ama yaptığı üç kağıtlar, iftiralar, kumpaslar ve haksızlıklar ona ve çevresine normal geliyordu, bundan daha kötüsü olamaz onur ve ahlak sahibi insanlar için.
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

8-)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön