Re: İkv'nin Tüm Hikayesi (Kissles)
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Merhaba arkadaşlar , İkv in tam tarihine nereden ulaşılabilir bilen var mı ? Çünkü sitedeki tarihçe kısmına baktım ve bir takım konuların olmadığını hatta kelimesinin bile geçmediğini gördüm. Örneğin : "Kissles" son zamanlarda çok konuşuluyor fakat onunla ilgili tek bir şey bile bulamadım . Yani bu "Kissles" in adı nerede geçiyor veya bu tamamen bir varsayım mı ? Tam hikayeye ulaşabileceğim bir adres veya link atabilirseniz sevinirim ...
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Benim bildiğim öyle bir şey yok. Çünkü sitedeki hikayeleri görev metinleriyle npc'lerin konuşmalarıyla falan birleştirince anca anlamlı şeyler çıkıyor. Kimse uğraşıp toparlamamıştır.musallat123 yazdı:Merhaba arkadaşlar , İkv in tam tarihine nereden ulaşılabilir bilen var mı ? Çünkü sitedeki tarihçe kısmına baktım ve bir takım konuların olmadığını hatta kelimesinin bile geçmediğini gördüm. Örneğin : "Kissles" son zamanlarda çok konuşuluyor fakat onunla ilgili tek bir şey bile bulamadım . Yani bu "Kissles" in adı nerede geçiyor veya bu tamamen bir varsayım mı ? Tam hikayeye ulaşabileceğim bir adres veya link atabilirseniz sevinirim ...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
En son GWYNBLEIDD tarafından 01 Tem 2013 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü