Re: İkv'nin Tüm Hikayesi (Kissles)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen musallat123 »

Merhaba arkadaşlar , İkv in tam tarihine nereden ulaşılabilir bilen var mı ? Çünkü sitedeki tarihçe kısmına baktım ve bir takım konuların olmadığını hatta kelimesinin bile geçmediğini gördüm. Örneğin : "Kissles" son zamanlarda çok konuşuluyor fakat onunla ilgili tek bir şey bile bulamadım . Yani bu "Kissles" in adı nerede geçiyor veya bu tamamen bir varsayım mı ? Tam hikayeye ulaşabileceğim bir adres veya link atabilirseniz sevinirim ...
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

musallat123 yazdı:Merhaba arkadaşlar , İkv in tam tarihine nereden ulaşılabilir bilen var mı ? Çünkü sitedeki tarihçe kısmına baktım ve bir takım konuların olmadığını hatta kelimesinin bile geçmediğini gördüm. Örneğin : "Kissles" son zamanlarda çok konuşuluyor fakat onunla ilgili tek bir şey bile bulamadım . Yani bu "Kissles" in adı nerede geçiyor veya bu tamamen bir varsayım mı ? Tam hikayeye ulaşabileceğim bir adres veya link atabilirseniz sevinirim ...
Benim bildiğim öyle bir şey yok. Çünkü sitedeki hikayeleri görev metinleriyle npc'lerin konuşmalarıyla falan birleştirince anca anlamlı şeyler çıkıyor. Kimse uğraşıp toparlamamıştır.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sevgili dostum, canım benim; o kelimenin doğru yazılışı Kisless olacak :)

Link olarak İlgili Konu
En son GWYNBLEIDD tarafından 01 Tem 2013 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

“Genel Etkileşim” sayfasına dön