kızılyangın HK. (Veda)
Re: kızılyangın HK. (Veda)
Son bir şey daha...carını verdiğin adamda ümitin telefonu var.Ara konuş bu kadar zor değil....Madem sütten çıktım ak kaşığım diyosun buyur sana yol...

- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: [Ata]
SA Arkadaslar öncelıkle su saatte yatmadan aklıma geldınız foruma bı bakmak ıstedım HAYIRLI RAMAZANLAR HAYIRLI SAHURLAR. Oyunu bırakalı baya oldu ama arkamızdan hala konusuluyor ELA yanlıs tanımısız bırbırımızı helal olsun sana ben senın tılsımlarını benımsemısım öylemı
yazık yaa sunucuda 2. sı olmayan bır tılsımı ureten benım ve bunu herkes bılırken nasıl oluyorda sahıplene bılıyorsun onu anlayamadım Y2 gellınce o tılsımı bana zeybek ( mustafa ) hedıye ettı oyunu bırakmadan once M1 ıse bızım o tılsımı uretmek ıcın yasınle ırklarda kac gun sabahladıgımızı oradakı bızı gören arkadaslar bılır sen ne ıctınde hangı kafayla bunları soyleyebılıyorsun helal sana ayrıca o karakterını verdıgın sahıs ben elayım dıye sunucuda dolanırken benı hırsız sıfatına koyarken erman saolsun aradılar oyuna gırdım sadece 2 kelımesınden onun ela olmadıgını anladım cunkı az cok senı tanıyorum numarasını verdı cocugun bırı cıktı abı ela bana böyle soyledı dıyor ne aldıgını verdıgını dahı bılmıyorum dıyor ama gayet guzel hırsızlıklaa sucluyor neyın pesındesınız sız senınle ws attık sadece tılsımlarıma hayran kaldın bu kadar bunlardan kendıne uretecegını soyledın bana verdıgın bısı yok yanı bende olanları gordun sadece senın hayal dahı edemeyeceklerın kutup ruzgarı ne ıse yarar bıle bılmıyordun kalkmıssın onları ben verdımm umıt kendıne benımsemıs dıyorsun... neyse fazla soze gerek yok senı ıyı bırı olarak tanırdım bılırdım demekkı 2 3 item ıcın arkadas bıldıgın kısılerı karalayabılıyormussun benı az cok bılende bılır kımsenın kurusuna tenezzul etmıs bırısı degılım emın ol haaa bıde bende Fızılsel Bılgı (II) vardı odamı senındı yoksa
onuda ılk ureten benım sunucuda
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Cazfig
AtaxKizilbuyu yazdı:SA Arkadaslar öncelıkle su saatte yatmadan aklıma geldınız foruma bı bakmak ıstedım HAYIRLI RAMAZANLAR HAYIRLI SAHURLAR. Oyunu bırakalı baya oldu ama arkamızdan hala konusuluyor ELA yanlıs tanımısız bırbırımızı helal olsun sana ben senın tılsımlarını benımsemısım öylemıyazık yaa sunucuda 2. sı olmayan bır tılsımı ureten benım ve bunu herkes bılırken nasıl oluyorda sahıplene bılıyorsun onu anlayamadım Y2 gellınce o tılsımı bana zeybek ( mustafa ) hedıye ettı oyunu bırakmadan once M1 ıse bızım o tılsımı uretmek ıcın yasınle ırklarda kac gun sabahladıgımızı oradakı bızı gören arkadaslar bılır sen ne ıctınde hangı kafayla bunları soyleyebılıyorsun helal sana ayrıca o karakterını verdıgın sahıs ben elayım dıye sunucuda dolanırken benı hırsız sıfatına koyarken erman saolsun aradılar oyuna gırdım sadece 2 kelımesınden onun ela olmadıgını anladım cunkı az cok senı tanıyorum numarasını verdı cocugun bırı cıktı abı ela bana böyle soyledı dıyor ne aldıgını verdıgını dahı bılmıyorum dıyor ama gayet guzel hırsızlıklaa sucluyor neyın pesındesınız sız senınle ws attık sadece tılsımlarıma hayran kaldın bu kadar bunlardan kendıne uretecegını soyledın bana verdıgın bısı yok yanı bende olanları gordun sadece senın hayal dahı edemeyeceklerın kutup ruzgarı ne ıse yarar bıle bılmıyordun kalkmıssın onları ben verdımm umıt kendıne benımsemıs dıyorsun... neyse fazla soze gerek yok senı ıyı bırı olarak tanırdım bılırdım demekkı 2 3 item ıcın arkadas bıldıgın kısılerı karalayabılıyormussun benı az cok bılende bılır kımsenın kurusuna tenezzul etmıs bırısı degılım emın ol haaa bıde bende Fızılsel Bılgı (II) vardı odamı senındı yoksa
Merhaba ümit hayırlı ramazanlar herkese de ya anlamış deilim bu ilk üretme mevzusu ne böyle
Ben şunu ürettim sunu ilk kestim vs vs
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

Konu hakkında bilgin olmadan birşey yazman yersiz olmuş.Ortada bi hırsızlık suçlaması var bunun reeli sanalı olmaz...Burda bahsedilen tılsımda kanıt niteliğindedir...Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız.Biz zaten oyunla cok içli dışlı olmamaya çalışıyoruz. Maksat elimizdekileri çıkarıp çekip gitmek.Selametle...
Erman
Erman

- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Phenomena
Reel hayatta başarılar ...
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Murat kardesım sen olayı tam basından anlamıssın galıba burada ben ıtem peşinde degılım yada kım ne uretmıs umrumda olmaz sen benı kac defa gordun urettıgımm yada dızdıgım setlerı yansıttıgımı ? egerkı dusurmussem o gun 1 kere taze dıye yansıtmısımdr bıtmıstır burdakı mevzu ELA hesabını satmıs bırısıne o kısı ben elayım dıye dolanıp sunucuda Kızılbuyu tılsımlarımı calmıs almıs bılmem ne gıbı laflar kullanmıs olay buu sunucuda 1 tane olan tılsımı nasıl oluyorda bana ela verıyor kı bende olan bır tılsımı hemde ben kımse uretemez yada buna benzer bısı soylemedım bızımde uretımımız yanlıslıkla oldu M1 uretelım derken kutup urettık sadece bahsettıgı tılsımın sunucuda 1 tane oldugu ve onunda kendısının oldugunu ıdda etmesıdır.Bız o reel hayatada gecelı cok zaman oldu bızı bu forma donderen sey arkamızdan hırsız denmesıdır oyun hıcte umrumda degıl artık bızım dost arkadas bıldıgımız bır kısının durupta baskasına hesabı satıpta tılsımlarım su kısıde dıyıp ona sunucuda hırsız dedırtmesıdır..Directx yazdı:AtaxKizilbuyu yazdı:SA Arkadaslar öncelıkle su saatte yatmadan aklıma geldınız foruma bı bakmak ıstedım HAYIRLI RAMAZANLAR HAYIRLI SAHURLAR. Oyunu bırakalı baya oldu ama arkamızdan hala konusuluyor ELA yanlıs tanımısız bırbırımızı helal olsun sana ben senın tılsımlarını benımsemısım öylemıyazık yaa sunucuda 2. sı olmayan bır tılsımı ureten benım ve bunu herkes bılırken nasıl oluyorda sahıplene bılıyorsun onu anlayamadım Y2 gellınce o tılsımı bana zeybek ( mustafa ) hedıye ettı oyunu bırakmadan once M1 ıse bızım o tılsımı uretmek ıcın yasınle ırklarda kac gun sabahladıgımızı oradakı bızı gören arkadaslar bılır sen ne ıctınde hangı kafayla bunları soyleyebılıyorsun helal sana ayrıca o karakterını verdıgın sahıs ben elayım dıye sunucuda dolanırken benı hırsız sıfatına koyarken erman saolsun aradılar oyuna gırdım sadece 2 kelımesınden onun ela olmadıgını anladım cunkı az cok senı tanıyorum numarasını verdı cocugun bırı cıktı abı ela bana böyle soyledı dıyor ne aldıgını verdıgını dahı bılmıyorum dıyor ama gayet guzel hırsızlıklaa sucluyor neyın pesındesınız sız senınle ws attık sadece tılsımlarıma hayran kaldın bu kadar bunlardan kendıne uretecegını soyledın bana verdıgın bısı yok yanı bende olanları gordun sadece senın hayal dahı edemeyeceklerın kutup ruzgarı ne ıse yarar bıle bılmıyordun kalkmıssın onları ben verdımm umıt kendıne benımsemıs dıyorsun... neyse fazla soze gerek yok senı ıyı bırı olarak tanırdım bılırdım demekkı 2 3 item ıcın arkadas bıldıgın kısılerı karalayabılıyormussun benı az cok bılende bılır kımsenın kurusuna tenezzul etmıs bırısı degılım emın ol haaa bıde bende Fızılsel Bılgı (II) vardı odamı senındı yoksa
Merhaba ümit hayırlı ramazanlar herkese de ya anlamış deilim bu ilk üretme mevzusu ne böyleliseli ergenler gibi ilk ben ürettim senin sahip olamican şeyler gibi atarlı konusmalar sana yakısmıyor seni ben böyle tanımıyordum taki genel olarak konusuyorum sadece senle ilgili değil.
Ben şunu ürettim sunu ilk kestim vs vsoyun bu oyun kafanızdan çıkarmayın oyunu hayatınızın bir parçası yapmayın adı üstüne OYUN sadece strest atmak için girersin çıkarsın.Diceksiniz niye bunları yazıyosun arada bir foruma uğrarım konulara bakarım buda dikkatimi çekti yorumlara baktım hep ben yaptım mevzusu wardı bende bişeyler yazayım dedim. Neyse biraz yaşınıza göre davranın unutmayın akşam olduktan sonra Fişi çekersin reele dönersiniz kulağınıza küpe.Hadi selametle.(Murat)
Merhaba, epeydir oyuna girmiyorum... Oyuna ara verdiğim için, karakterim boşta kaldı. Teşkilt sunucusundan kardeşim dediğim kişinin ısrarı üzerine karakterimi geçici süreliğine o zâta verdim. Lâkin emaneta ihanet edip, canımdan çok sevdiğim ve hatırı sayılır kişileri dolandırmaya kalkmış. Bu havadisi duyar duymaz, karakterimi ve üyelik hesabımı tekrar geri aldım. Ayrıca; Oyun içerisinde gereken açıklamayı yaptım. Bilhassa Erman beye izahatte bulundum. Sanırım size söylememiş.
İKV'nin bir eğlence platformu olduğunu ve stres atmak amacıyla oyuna girdiğimizi, hırsımızın kurbanı olmamayı yeğler, gerçek hayatınızda başarılı olmanız temennisiyle. Vesselam.
- KIZILYANGIN
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
SetheriaL yazdı:Sevgili arkadaşlarım gönül dostlarım kızılyangın bu oyuna veda etmedi...hatta veda edemedi çünkü veda etmeye gönlü elvermedi ve hiç bir gönül dostunu bir veda yazısı ile üzmek istemedi sessiz geldi rolünü oynadı ve yine sessizce gitti evet belkide daha hiç olmayacak ama kızılyangın veda etmedi çünkü görüyorum ki veda etmesi için unutulması lazım unutulmadıkça hep bu camia içinde bir yerlerde varız herşeyden önce gönüllerde....
Allah'a emanet olun saygılarımla,
kızılyangın.
Dipnot; Şu saatten itibaren oyunu bırakmış bulunmaktayım. Karakterimi değerli dostuma bırakıyorum... Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
Bu oyun sever arkadaşımız kimse çok komik
iyi eğlenceler
kızılyangın
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:lol:KIZILYANGIN yazdı:SetheriaL yazdı:Sevgili arkadaşlarım gönül dostlarım kızılyangın bu oyuna veda etmedi...hatta veda edemedi çünkü veda etmeye gönlü elvermedi ve hiç bir gönül dostunu bir veda yazısı ile üzmek istemedi sessiz geldi rolünü oynadı ve yine sessizce gitti evet belkide daha hiç olmayacak ama kızılyangın veda etmedi çünkü görüyorum ki veda etmesi için unutulması lazım unutulmadıkça hep bu camia içinde bir yerlerde varız herşeyden önce gönüllerde....
Allah'a emanet olun saygılarımla,
kızılyangın.
Dipnot; Şu saatten itibaren oyunu bırakmış bulunmaktayım. Karakterimi değerli dostuma bırakıyorum... Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
Bu oyun sever arkadaşımız kimse çok komikGüldürdün beni iphone'un çin versiyonu gibi taklit güzel ama kalite sıfır
orjinal yazıyı " viewtopic.php?f=4&t=96935&hilit=k%C4%B1 ... n&start=70 " linte bulabilirsiniz
![]()
iyi eğlenceler
kızılyangın