Sevgili arkadaşlarım gönül dostlarım kızılyangın bu oyuna veda etmedi...hatta veda edemedi çünkü veda etmeye gönlü elvermedi ve hiç bir gönül dostunu bir veda yazısı ile üzmek istemedi sessiz geldi rolünü oynadı ve yine sessizce gitti evet belkide daha hiç olmayacak ama kızılyangın veda etmedi çünkü görüyorum ki veda etmesi için unutulması lazım unutulmadıkça hep bu camia içinde bir yerlerde varız herşeyden önce gönüllerde....
Allah'a emanet olun saygılarımla,
kızılyangın.
Dipnot; Şu saatten itibaren oyunu bırakmış bulunmaktayım. Karakterimi değerli dostuma bırakıyorum... Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
kızılyangın HK. (Veda)
Re: kızılyangın HK. (Veda)
Ela carını kime emanet ettin bilmiyorum ama adam bizi dolandırmaya çalıştı. Kızılbüyüye met 1 y2 met 3 ve kutup rüzgarı tılsımlarını verdiğini inatla söyleyip geri istedi cep telefonu dahi verdi.Sonra ümit oyuna girincede ela bana öyle dedi diyor.Bu adam kimdir bizdeki tılsımları nerden biliyor.Bunu bi açıklığa kavuşturabilirsen seviniriz.Carını verdiğin adamın kaliteli bi hırsız olduğunu bilmeni isterim...
Erman
Erman

- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Muhabbetinden keyif aldığım sınırlı kişilerdendin. Kendine iyi bak arkadaşım, hoşcakal.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Cazfig
Muhabbetin güzel ancak aramızda bir kaç tartışmadan dolayıda kavga etmiştik Ela. Bırakma nedenine gelince çok sevindim ne güzelki anlayabilmişsin ikv den ne turşu ne de cacık olmadığını başka oyunlarda zevk almaya bak derim.
Hadi selametle.
Hadi selametle.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

Ben, bundan yaklaşık; 1,5 ay evvel tılsımlarımı KızılBüyü (Ümit'e) geçici süreliğine zimmetlemiştim. 1,5 ay sonra oyunu bıraktığımı ve karakterimi başka birisine devrettiğimi ifşa ettim. Lâkin beni ve o arkadaşı töhmet altında bırakıp, ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. İşin aslı böyledir. Ümit'i görürsen bunları kopyala/yapıştır. Tılsımlarımı şu anki karakterin sahibine iade etsin. O tılsımları ödünç olarak vermiştim. Kutup rüzgârının reçetesine, Sancak sunucusunda salt KızılBüyü'de mevcut. Amma velâkin, malzemelerini tamamlayıp, o tılsımı bana üretmesi için ona verdim ve böylece bazı nedenlerden ötürü oyuna ara vermiştim. Dolayısıyla tılsımları Ümit'e ödünç olarak vermiştim. Epeydir oyuna girmediğim için, tılsımları benimsemiş ve herkese böyle söylemiş. Bu hatanın en kısa zamanda tashih edilmesini istiyorum... Ayrıca kişinin insanlardan şifre istediğini dile getirmişsiniz ama nasıl çirkince böyle bir iftiraya maruz bırakıyorsunuz, hayret ediyorum doğrusu... O şahıs, hakkı olan tılsımları talep etti. İyi forumlar...ermanx yazdı:Ela carını kime emanet ettin bilmiyorum ama adam bizi dolandırmaya çalıştı. Kızılbüyüye met 1 y2 met 3 ve kutup rüzgarı tılsımlarını verdiğini inatla söyleyip geri istedi cep telefonu dahi verdi.Sonra ümit oyuna girincede ela bana öyle dedi diyor.Bu adam kimdir bizdeki tılsımları nerden biliyor.Bunu bi açıklığa kavuşturabilirsen seviniriz.Carını verdiğin adamın kaliteli bi hırsız olduğunu bilmeni isterim...
Erman
Directx yazdı:Muhabbetin güzel ancak aramızda bir kaç tartışmadan dolayıda kavga etmiştik Ela. Bırakma nedenine gelince çok sevindim ne güzelki anlayabilmişsin ikv den ne turşu ne de cacık olmadığını başka oyunlarda zevk almaya bak derim.
Hadi selametle.
Merhaba Murat. İKV hayatında, yeri geldi hırsımızın kurbanı olduk ve hoyratça bir rakâbet içerisine girdik. Her zaman dediğim gibi, tekrar yineleyerek söylüyrum; İkv bir yaşam tarzıdır, tarzı oluşturansa sizlersiniz... Şu ana kadar, oyun içerisinde hiç kimseyle hısımlı olmadım. Burası sadece bir eğlence plâtformu. Bize de stres atıp, dostane bir şekilde eğlenmek düşer. Keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeniz temennisiyle...
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Lonca: Kıyamet i Nefer
Ela nere gidiyorsun kız ben oyuna geldim sen yoksun..SetheriaL yazdı:Sevgili arkadaşlarım gönül dostlarım kızılyangın bu oyuna veda etmedi...hatta veda edemedi çünkü veda etmeye gönlü elvermedi ve hiç bir gönül dostunu bir veda yazısı ile üzmek istemedi sessiz geldi rolünü oynadı ve yine sessizce gitti evet belkide daha hiç olmayacak ama kızılyangın veda etmedi çünkü görüyorum ki veda etmesi için unutulması lazım unutulmadıkça hep bu camia içinde bir yerlerde varız herşeyden önce gönüllerde....
Allah'a emanet olun saygılarımla,
kızılyangın.
Dipnot; Şu saatten itibaren oyunu bırakmış bulunmaktayım. Karakterimi değerli dostuma bırakıyorum... Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
1.Bu saydığın tüm tılsımlar ümitte mevcuttu.
2.Sen kutuprüzgarı tılsımı bulamicak kadar oyundan anlamayan salak biri değilsin.üretim için bu malzemeleri vermezssin.kutup tılsım reçetesi satan varmı desen 100 bine satarlar.Kutup rüzgarı sunucuda ilk üreten adam ümittir yanlışlıkla üretti...bunu ben dahil o kadar cok kişi biliyoki...
3.Ve ümiti sn iyi tanırdın ve kimsenin tılsımına tenezzül etmicenide iyi bilirsin.Lakin oyunu biraktım vurkaç yapim dedin belkide sende haklısın...
Erman
2.Sen kutuprüzgarı tılsımı bulamicak kadar oyundan anlamayan salak biri değilsin.üretim için bu malzemeleri vermezssin.kutup tılsım reçetesi satan varmı desen 100 bine satarlar.Kutup rüzgarı sunucuda ilk üreten adam ümittir yanlışlıkla üretti...bunu ben dahil o kadar cok kişi biliyoki...
3.Ve ümiti sn iyi tanırdın ve kimsenin tılsımına tenezzül etmicenide iyi bilirsin.Lakin oyunu biraktım vurkaç yapim dedin belkide sende haklısın...
Erman

Bu arada o devrettiğin adam önce kutupta var dedi sonra yanlış hatırladım dedi yok ben kızılyangınım dedi adamı aradık açmadı sonradan açtı.büyük bi oyun peşindesiniz ama çözemedim ben sizi.Aman sancak dikkat edin.Beni bilen bilir.