a4xx yazdı:21) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;
tamamen sallama ilk yıldız tüm sunucularda,teşkilatta oynayan CIZIK tır.Tabi bunu tüm foruma yaymasına gerek olmadığından yazmamıstım.Sonra adamın biri foruma yıldız oldum yazarsa ilk yıldız olan oymus gibi hatırlanır
Kanıtınız Olmadan Konuşmayınız...Herkes StoneBull Olduğunu Biliyor Lütfen İnsanları Yanlış Bilgilendirme İstersen Yöneticilere Sor, İstersen Eski Foruma Bak
arkadaşım sen her snye top100 mü takip ediyordun CIZIK gece 12ye yakındı galiba 1 yıldız oldu o zaman kadar ilk 100de 15bin olan yoktu İlla konu mu açması gerek
.Neyse inandırmak zorunda değilim volkan abiye saygılar.
a4xx yazdı:arkadaşım sen her snye top100 mü takip ediyordun CIZIK gece 12ye yakındı galiba 1 yıldız oldu o zaman kadar ilk 100de 15bin olan yoktu İlla konu mu açması gerek
.Neyse inandırmak zorunda değilim volkan abiye saygılar.
Bi sorum olcak bi komutan demiş Serdarraz bide çınaraltı demiş kafam karıştı tam olarak nerde bu varil Emre sn merak ettim qirip bakıyım demişsin Sen kesin bulmuşsundur nerde ya ?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
GHOSEN yazdı: 21) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;
BU NOKTADA YANILIYORSUN.
TEŞKİLAT SUNUCUSUNDA "Pumaa" adlı abimiz 9 milyon şan ile mareşal rütbesine gelmiştir.Bunu da Belirtmek isteyeyim.
Halit Girmenç(Allah Rahmet Eylesin)'in Babası.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?