Sizde oluyormu böyle?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
s4nalkorkun
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bir Hilal Düşü

Sizde oluyormu böyle?

Mesaj gönderen s4nalkorkun »

Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
Not:Sivride boy abdestil aldırdım.
Resim
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Sizde oluyormu böyle?

Mesaj gönderen kimyasalatik »

s4nalkorkun yazdı:Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
3 günde 105 madalya nasıl oldu onu anlamadım ben.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

s4nalkorkun yazdı:Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
Kadime git yıkan.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

Önce adam olda verir :D
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

GWYNBLEIDD yazdı:
Kadime git yıkan.
Aynen biz tüm karakterlerimize bölgelere girmeden önce kadimde boy abdesti aldırıyoruz :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön