Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
Not:Sivride boy abdestil aldırdım.
Sizde oluyormu böyle?
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bir Hilal Düşü
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: Sizde oluyormu böyle?
3 günde 105 madalya nasıl oldu onu anlamadım ben.s4nalkorkun yazdı:Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Kadime git yıkan.s4nalkorkun yazdı:Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen:
Önce adam olda verir
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Aynen biz tüm karakterlerimize bölgelere girmeden önce kadimde boy abdesti aldırıyoruzGWYNBLEIDD yazdı:Kadime git yıkan.s4nalkorkun yazdı:Arkadaşlar 3-4 gündür sığınağa-migrata giriyorum 105 madalya yaptım hicbirşey cıkmadı. tabiki şansa bağlı ama iksir bile cıkmıyor.Oyuna birkaç nesne alarak yardım yapıyoruz ama sıgınak yagma icin de para vermek istemiyorum artık . Benimle aynı gblere giren arkadaşım fullendi tamamen. 1 esya atmaması normalmi sizce . Artık adam gbye cekerken boş cıkacagımdan emin oldum :mrgreen: