Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.
Oyuna döneli yaklaşık 4 gün oldu, ilk başta oyunun eskisi gibi olmadığını gördüm. Tılsımlar v.b gibi bir sürü yeni terim gelmişti oyuna. Bunları anladıktan sonra Kenan'a girmeye çalıştım. Yaklaşık 3 gündür Kenan için grup arıyorum. Sunucuda kimseyi tanımadığım gibi aynı zamanda eşyalarım da iyi değil. Farabi ve Farabi Solucan eşyalarla Sığınak için grup arıyorum. Bu konunun nereye açılması gerektiğini bilemedim. Kimse yardımcı olmuyor. İstediğimse çok bir şey değil. Umarım görgüsüzlük gibi anlaşılmıyordur bu yazdığım. Sadece, bilemiyorum, 3 gün içerisinde aradan 1 kişinin çıkıp ben yardımcı olabilirim demesini bekliyordum. Umarım buradan yardımcı olabilecekler çıkabilir. Böyle bir konu açmak zorunda kaldığım için kendimden utanıyor ve özür diliyorum.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Kenan İçin
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Kenan İçin
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
Re: Kenan İçin
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. İyi bir loncaya girmek için de iyi eşyalara ihtiyacımız var, maalesef.CaptainKDRAMT yazdı:Git iyi bir loncaya gir.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
Selam Yiğit;
Oyun içerisinde bana veya Nefer Team lonca üyeleri ile irtibata geçersen sana yardımcı olabiliriz.
Oyun içerisinde bana veya Nefer Team lonca üyeleri ile irtibata geçersen sana yardımcı olabiliriz.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Yigas yazdı:Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.
Oyuna döneli yaklaşık 4 gün oldu, ilk başta oyunun eskisi gibi olmadığını gördüm. Tılsımlar v.b gibi bir sürü yeni terim gelmişti oyuna. Bunları anladıktan sonra Kenan'a girmeye çalıştım. Yaklaşık 3 gündür Kenan için grup arıyorum. Sunucuda kimseyi tanımadığım gibi aynı zamanda eşyalarım da iyi değil. Farabi ve Farabi Solucan eşyalarla Sığınak için grup arıyorum. Bu konunun nereye açılması gerektiğini bilemedim. Kimse yardımcı olmuyor. İstediğimse çok bir şey değil. Umarım görgüsüzlük gibi anlaşılmıyordur bu yazdığım. Sadece, bilemiyorum, 3 gün içerisinde aradan 1 kişinin çıkıp ben yardımcı olabilirim demesini bekliyordum. Umarım buradan yardımcı olabilecekler çıkabilir. Böyle bir konu açmak zorunda kaldığım için kendimden utanıyor ve özür diliyorum.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Arz isen kimseden yardım bekleme, Lodossan hayatını yaşa oyun içi lılxHeaveNxlıl ile ulaşabilirsin :twisted:
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oyun içerisinden irtibata geçmeye çalışacağım, çok sağolun. Hala yardımcı olabilecek birilerini görmek beni umutlandırdı.JeweLRaeX yazdı:Selam Yiğit;
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lodos idim, arzlar Sığınak giriyor dediler, Arz oldum. Şimdi yardım eden herkes Lodos galiba...HeaveN35 yazdı:Yigas yazdı:Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Arz isen kimseden yardım bekleme, Lodossan hayatını yaşa oyun içi lılxHeaveNxlıl ile ulaşabilirsin :twisted:
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah