Kenan İçin

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yigas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Kenan İçin

Mesaj gönderen Yigas »

Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.

Oyuna döneli yaklaşık 4 gün oldu, ilk başta oyunun eskisi gibi olmadığını gördüm. Tılsımlar v.b gibi bir sürü yeni terim gelmişti oyuna. Bunları anladıktan sonra Kenan'a girmeye çalıştım. Yaklaşık 3 gündür Kenan için grup arıyorum. Sunucuda kimseyi tanımadığım gibi aynı zamanda eşyalarım da iyi değil. Farabi ve Farabi Solucan eşyalarla Sığınak için grup arıyorum. Bu konunun nereye açılması gerektiğini bilemedim. Kimse yardımcı olmuyor. İstediğimse çok bir şey değil. Umarım görgüsüzlük gibi anlaşılmıyordur bu yazdığım. Sadece, bilemiyorum, 3 gün içerisinde aradan 1 kişinin çıkıp ben yardımcı olabilirim demesini bekliyordum. Umarım buradan yardımcı olabilecekler çıkabilir. Böyle bir konu açmak zorunda kaldığım için kendimden utanıyor ve özür diliyorum.

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kullanıcı avatarı
CaptainKDRAMT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kenan İçin

Mesaj gönderen CaptainKDRAMT »

Git iyi bir loncaya gir.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
Kullanıcı avatarı
Yigas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yigas »

CaptainKDRAMT yazdı:Git iyi bir loncaya gir.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. İyi bir loncaya girmek için de iyi eşyalara ihtiyacımız var, maalesef.

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selam Yiğit;

Oyun içerisinde bana veya Nefer Team lonca üyeleri ile irtibata geçersen sana yardımcı olabiliriz.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Yigas yazdı:Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.

Oyuna döneli yaklaşık 4 gün oldu, ilk başta oyunun eskisi gibi olmadığını gördüm. Tılsımlar v.b gibi bir sürü yeni terim gelmişti oyuna. Bunları anladıktan sonra Kenan'a girmeye çalıştım. Yaklaşık 3 gündür Kenan için grup arıyorum. Sunucuda kimseyi tanımadığım gibi aynı zamanda eşyalarım da iyi değil. Farabi ve Farabi Solucan eşyalarla Sığınak için grup arıyorum. Bu konunun nereye açılması gerektiğini bilemedim. Kimse yardımcı olmuyor. İstediğimse çok bir şey değil. Umarım görgüsüzlük gibi anlaşılmıyordur bu yazdığım. Sadece, bilemiyorum, 3 gün içerisinde aradan 1 kişinin çıkıp ben yardımcı olabilirim demesini bekliyordum. Umarım buradan yardımcı olabilecekler çıkabilir. Böyle bir konu açmak zorunda kaldığım için kendimden utanıyor ve özür diliyorum.

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK

Arz isen kimseden yardım bekleme, Lodossan hayatını yaşa oyun içi lılxHeaveNxlıl ile ulaşabilirsin :twisted:
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yigas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yigas »

JeweLRaeX yazdı:Selam Yiğit;

Oyun içerisinde bana veya Nefer Team lonca üyeleri ile irtibata geçersen sana yardımcı olabiliriz.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Oyun içerisinden irtibata geçmeye çalışacağım, çok sağolun. Hala yardımcı olabilecek birilerini görmek beni umutlandırdı.

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kullanıcı avatarı
Yigas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yigas »

HeaveN35 yazdı:
Yigas yazdı:Herkese merhabalar. Öncelikle forumda bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum. Ama açma gereği duyduğum için açıyorum.

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK

Arz isen kimseden yardım bekleme, Lodossan hayatını yaşa oyun içi lılxHeaveNxlıl ile ulaşabilirsin :twisted:
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Lodos idim, arzlar Sığınak giriyor dediler, Arz oldum. Şimdi yardım eden herkes Lodos galiba...

Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah

“Genel Sohbet” sayfasına dön