Arkadaşlar ben Anıl, lise sona geçtim ama yoğun sınav temposunda stres atmak için oyuna tekrar döndüm. Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama tanırlar. İyi bilenler olabilir genel olarak lodoslar iyi, arzlar ise düşman bilir. Rehberlik görevi de yaptım bir süre ancak ergenlik işte kavgalar falan ekipten çıkarıldım. Oyuna en son girdiğimde 4 yıldır oynuyordum ne oldu ne olmadı bilmiyorum ama ta eski forum zamanından beri oynuyorum. Hatta betadan sonra başladım diyebilirim. Neyse aranıza tekrar dönmek ne kadar güzelse, eski yoğunluğun olmadığını görmek o kadar üzücü. Aklıma fazla bir şey gelmedi. Oyunda param-madenim falan yok ama elimden geldiğince yardım isteyenlerin görevine vs. elimde olursa da para vs. anlamında yardım etmeye çalışırım. Ergenliği üstümüzden atmak gerek. Eskiden kalbini kırdığım çok olmuştur haklarını helal etsinler. İyi oyunlar
RyLaiCReSTFaLL Hysteria Laruqenation
Arkadaşlar Merhaba !!!
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Arkadaşlar Merhaba !!!
Tekrardan hoşgeldin oyuna. Stres atmaya geldinde stres bulmassın inş diyorum )

hoş geldin kardaş bizimkiside aynı ders ders ders umarım geri döndügüne pişman olmassın çünkü oyun bu ders mers bırakmaz tekrar hoş geldin krdaş
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
ooo hoşgeldinn
sen şu sürekli iridyum çeken arkadaş değilmisin 49 sevilerin ilk zamanında 
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
stresi çoktan buldum ben merak etme kardeşim. hoşbuldukXxPEERLESSxX yazdı:Tekrardan hoşgeldin oyuna. Stres atmaya geldinde stres bulmassın inş diyorum )
sildim zatenkim02 yazdı:hoş geldin kardaş bizimkiside aynı ders ders ders umarım geri döndügüne pişman olmassın çünkü oyun bu ders mers bırakmaz tekrar hoş geldin krdaş
ta kendisi... gobenxbreslavDuMaNisTT yazdı:ooo hoşgeldinnsen şu sürekli iridyum çeken arkadaş değilmisin 49 sevilerin ilk zamanında
- beerta
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Artvin
hos geldin strongxmafia 
Öncelikle seni selamlıyor, hoş geldin diyorum kardeşim.
Tam olarak hatırladığıma göre, sen eskilerdensin. Oyunda tekrardan eskileri görmek çok büyük bir mutluluk. Umarım eski günlerin yadigarları tekrar oyuna tat kazandırır.
Oyun içerisinde bir isteğin, yardıma ihtiyacın olursa xEsedullahŞifa'dayım.
Tekrardan hoş geldin,
Ali B. | xEsedullahŞifa
Tam olarak hatırladığıma göre, sen eskilerdensin. Oyunda tekrardan eskileri görmek çok büyük bir mutluluk. Umarım eski günlerin yadigarları tekrar oyuna tat kazandırır.
Oyun içerisinde bir isteğin, yardıma ihtiyacın olursa xEsedullahŞifa'dayım.
Tekrardan hoş geldin,
Ali B. | xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
böyle destek görmek güzel. oyuna biraz daha katlanabilirim sanırım bu güzel insanlar için. oyunda görüşürüz. bir arkadaşım daha giriyor karakterlerime, adı Burak. o sizi tanımayabilir yadırgamayın. iyi oyunlar...
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
Strongxsifa yazdı:Arkadaşlar ben Anıl, lise sona geçtim ama yoğun sınav temposunda stres atmak için oyuna tekrar döndüm. Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama tanırlar. İyi bilenler olabilir genel olarak lodoslar iyi, arzlar ise düşman bilir. Rehberlik görevi de yaptım bir süre ancak ergenlik işte kavgalar falan ekipten çıkarıldım. Oyuna en son girdiğimde 4 yıldır oynuyordum ne oldu ne olmadı bilmiyorum ama ta eski forum zamanından beri oynuyorum. Hatta betadan sonra başladım diyebilirim. Neyse aranıza tekrar dönmek ne kadar güzelse, eski yoğunluğun olmadığını görmek o kadar üzücü. Aklıma fazla bir şey gelmedi. Oyunda param-madenim falan yok ama elimden geldiğince yardım isteyenlerin görevine vs. elimde olursa da para vs. anlamında yardım etmeye çalışırım. Ergenliği üstümüzden atmak gerek. Eskiden kalbini kırdığım çok olmuştur haklarını helal etsinler. İyi oyunlar
RyLaiCReSTFaLL Hysteria Laruqenation
onur mu diyeyim emre mi diyeyim yoksa anıl mı? bilemedim (: ha birde hatırladığıma göre 93lüydün sen 96ya mı çıktı ? neyse..
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)