Arkadaşlar Merhaba !!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Arkadaşlar Merhaba !!!

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Arkadaşlar ben Anıl, lise sona geçtim ama yoğun sınav temposunda stres atmak için oyuna tekrar döndüm. Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama tanırlar. İyi bilenler olabilir genel olarak lodoslar iyi, arzlar ise düşman bilir. Rehberlik görevi de yaptım bir süre ancak ergenlik işte kavgalar falan ekipten çıkarıldım. Oyuna en son girdiğimde 4 yıldır oynuyordum ne oldu ne olmadı bilmiyorum ama ta eski forum zamanından beri oynuyorum. Hatta betadan sonra başladım diyebilirim. Neyse aranıza tekrar dönmek ne kadar güzelse, eski yoğunluğun olmadığını görmek o kadar üzücü. Aklıma fazla bir şey gelmedi. Oyunda param-madenim falan yok ama elimden geldiğince yardım isteyenlerin görevine vs. elimde olursa da para vs. anlamında yardım etmeye çalışırım. Ergenliği üstümüzden atmak gerek. Eskiden kalbini kırdığım çok olmuştur haklarını helal etsinler. İyi oyunlar

RyLaiCReSTFaLL Hysteria Laruqenation
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Arkadaşlar Merhaba !!!

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Tekrardan hoşgeldin oyuna. Stres atmaya geldinde stres bulmassın inş diyorum )
Resim
Kullanıcı avatarı
kim02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: JoKo

Mesaj gönderen kim02 »

hoş geldin kardaş bizimkiside aynı ders ders ders umarım geri döndügüne pişman olmassın çünkü oyun bu ders mers bırakmaz tekrar hoş geldin krdaş
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

ooo hoşgeldinn :D sen şu sürekli iridyum çeken arkadaş değilmisin 49 sevilerin ilk zamanında :D
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

XxPEERLESSxX yazdı:Tekrardan hoşgeldin oyuna. Stres atmaya geldinde stres bulmassın inş diyorum )
stresi çoktan buldum ben merak etme kardeşim. hoşbulduk :)
kim02 yazdı:hoş geldin kardaş bizimkiside aynı ders ders ders umarım geri döndügüne pişman olmassın çünkü oyun bu ders mers bırakmaz tekrar hoş geldin krdaş
sildim zaten :D
DuMaNisTT yazdı:ooo hoşgeldinn :D sen şu sürekli iridyum çeken arkadaş değilmisin 49 sevilerin ilk zamanında :D
ta kendisi... gobenxbreslav :)
Kullanıcı avatarı
beerta
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Artvin

Mesaj gönderen beerta »

hos geldin strongxmafia :D
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Öncelikle seni selamlıyor, hoş geldin diyorum kardeşim.

Tam olarak hatırladığıma göre, sen eskilerdensin. Oyunda tekrardan eskileri görmek çok büyük bir mutluluk. Umarım eski günlerin yadigarları tekrar oyuna tat kazandırır.

Oyun içerisinde bir isteğin, yardıma ihtiyacın olursa xEsedullahŞifa'dayım.

Tekrardan hoş geldin,
Ali B. | xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Hoş geldin >>> Pislijk ten selamlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

böyle destek görmek güzel. oyuna biraz daha katlanabilirim sanırım bu güzel insanlar için. oyunda görüşürüz. bir arkadaşım daha giriyor karakterlerime, adı Burak. o sizi tanımayabilir yadırgamayın. iyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
turna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: loncamkalmadıkibenim

Mesaj gönderen turna »

Strongxsifa yazdı:Arkadaşlar ben Anıl, lise sona geçtim ama yoğun sınav temposunda stres atmak için oyuna tekrar döndüm. Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama tanırlar. İyi bilenler olabilir genel olarak lodoslar iyi, arzlar ise düşman bilir. Rehberlik görevi de yaptım bir süre ancak ergenlik işte kavgalar falan ekipten çıkarıldım. Oyuna en son girdiğimde 4 yıldır oynuyordum ne oldu ne olmadı bilmiyorum ama ta eski forum zamanından beri oynuyorum. Hatta betadan sonra başladım diyebilirim. Neyse aranıza tekrar dönmek ne kadar güzelse, eski yoğunluğun olmadığını görmek o kadar üzücü. Aklıma fazla bir şey gelmedi. Oyunda param-madenim falan yok ama elimden geldiğince yardım isteyenlerin görevine vs. elimde olursa da para vs. anlamında yardım etmeye çalışırım. Ergenliği üstümüzden atmak gerek. Eskiden kalbini kırdığım çok olmuştur haklarını helal etsinler. İyi oyunlar

RyLaiCReSTFaLL Hysteria Laruqenation

onur mu diyeyim emre mi diyeyim yoksa anıl mı? bilemedim (: ha birde hatırladığıma göre 93lüydün sen 96ya mı çıktı ? neyse..
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)

TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)

“Genel Sohbet” sayfasına dön