[İçerik silinmiştir]
Sevgili ikv halkı ben dun gece saat 12 gibi arz karakterimle komutan onunde Soryxfordeadyou ile muhabbet ediyordum.. Bu şahıs ilk once bana vurdu bende en doğal hakkım olan düşmanımı kestim ..
bana seni bulacağım burda bekle beni dedi ve bekledm tekrar geldi yine kestim..
ve sonunda
Şahıs : illa 1 SEVİYE karakter açıpğ ana avrat söveyim onumu istiyorsun . Dedi
ve bende kararkterimde susturma oldugu için
KraLcaNs : /saygı.. işareti yaparak oradan uzaklastım ve olay yukarıda paylastıgım linkde ap açık ortada..
kesilince yediremeyip karsılıklı reel tartısma yaratacak kelimeler sarfedecek kadar karektersiz haysiyetsizin tekidir. Onu tanımayanların bir an once tanıması gerek lütfen yukarıda paylastıgım linki tıklayın
SAYGILARIMLA..
IıxKraLcaNsxıI
IxKraLcaNsxI
KraLcaNs
Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun
Re: Blackpurse Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun
Ağzına acı biber sürelim bunun emmi ; bellki daha emzik takıyor
Yönetim üyeleri sadece bu yazdığım yoruma kilit atmaz , o linkide değerlendirmeye alırlar ...
NATO*DİONYSOS
NATO*DİONYSOS
Re: Blackpurse Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun
Bencede alsınlar yani Reelden arıyorm zaten destekden de mail atıyorm fotografı küçültmeye ugrasıyorm su andanicx yazdı:Ağzına acı biber sürelim bunun emmi ; bellki daha emzik takıyorYönetim üyeleri sadece bu yazdığım yoruma kilit atmaz , o linkide değerlendirmeye alırlar ...
NATO*DİONYSOS
Re: Kimdir..Nedir..? İçeri buyrun
Forumlarımız üzerinden bu tür konularla ilgili yaptırım uygulayamacağımızı öncelikle belirtmek isterim.
Oyun içerisinde küfüre, hakarete mağruz kaldığınızda oyuncuyu şikayet etmeniz, konuşma kayıtlarının incelenmesi ve gerekli yaptırımın uygulanması için yeterlidir.
İyi günler.
Oyun içerisinde küfüre, hakarete mağruz kaldığınızda oyuncuyu şikayet etmeniz, konuşma kayıtlarının incelenmesi ve gerekli yaptırımın uygulanması için yeterlidir.
İyi günler.